Iš Lenkijos ir pigiau grybo masiškai perkamas aukščiausios klasės kavos virimo aparatas: skirtingi kavos ruošimo režimai, patogus adapterių keitimas, vandens pripildymas ir tobulas lietuvių įvertinimas - „Po 3 mėnesių naudojimo drąsiai sakau, tai tikras kavos mėgėjų ir tinginių džiaugsmas“ („HiBREW H1“, mažiausia kaina, Video, Lenkijos papildymas 2021-06-01)  (2)

„HiBREW H1“ kavos virimo aparatai yra masiškai perkami Aliexpress - daugiau kaip 3 900 užsakymų, beveik 2 400 atsiliepimų ir itin aukštas 4,8 balų įvertinimas. Pirkėjai iš Lietuvos šiems kavos virimo aparatams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„HiBREW H1“ kavos  virimo aparatai:

  • Aliexpress - nuo 74,99€; nuo 69,53 € (papildymas 2021-06-01)
    • 44 % nuolaida;
    • mažiausia kaina;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

„HiBREW H1“ yra ypatingai populiarūs kavos virimo aparatai ir juos jau įsigijo tūkstančiai pirkėjų.

Tai yra ne tik kokybiški, funkcionalūs, atitinkantys tarptautinius standartus bei turintys sertifikatus, kaip FDA bei CE, bet ir puikios kainos prietaisai.

Lietuvoje kažkas panašaus kainuoja bent 5 ar net daugiau kaip 10 kartų brangiau.

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis iš keleto skirtingų modelių, o tiksliau - turimų papildomų priedų.

 

Drauge su „HiBREW H1“ kavos virimo aparatu galima įsigyti skirtingų adapterių: Dolce Gusto, Nespresso, K-Cup, standartinei maltai kavai.

Beje, šio pardavėjo parduotuvėje galima rasti ir dar daugiau papildomų adapterių, kas suteiks dar didesnes galimybes pasigaminti skirtingų kavos gėrimų.

„HiBREW H1“ yra 11 x 26 x 26 cm dydžio ir 3 kg svorio kavos virimo aparatas su patogiai keičiamais adapteriais ir 0,6 litrų vandens talpa.

Kavos virimo aparatas jungiamas į 220V elektros tinklą, yra 1450W galios ir spaudimas siekia 19 barų, kas leidžia padaryti aukščiausios kokybės kavą, kaip kad Espresso.

Valdymas yra pilnai automatinis ir belieka tik įdėti reikiamą adapterį su kavos kapsule, pripilti vandens ir su valdymo mygtukais aktyvuoti kavos gaminimą.

Svarbu ir tai, kad „HiBREW H1“ palaiko automatinį išsijungimą. Po kavos puodelio paruošimo įrenginys pereina į budėjimo režimą ir jei 15 minučių jis nedirba - pats išsijungia. Patogu ir tuo pačiu taupoma elektros energija. Juk ir budėjimo režime įrenginiai šiek tiek naudoja elektros.

Pirkėjai „HiBREW H1“ kavos virimo aparatu yra labai patenkinti ir absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad „dirba puikiai, pardavėjas visada buvo pasiekimas, aukščiausios klasės produktas“.

  • P***t (pirkėjas iš Nyderlandų): Po 3 mėnesių naudojimo aš vis dar esu patenkintas šiuo kavos virimo aparatu. Aš pats susimalu kavos pupeles ir jas sumalu labai smulkiai, tai kavą šis aparatas pagamina labai skanią. Tiesą sakant aš iki šiol dar neradau kito kavos aparato, kuris pagamintų tokią skanią kavą. Padaroma kava yra aštri, sodraus skonio ir numuša kartumą, tad visiškai nereikia cukraus. Jei norite idealiai saldžios kavos be jokių aštrumo užuominų, tada teks už kavos virimo aparatą pakloti 1000 eurų. Tai čia jau jums spręsti. Man HiBREW H1 pagaminama kava yra labai skani, tokio charakteringo skonio. Būtent tokio, kokį mėgstu. Labai patinka ir tai, kad HiBREW H1 priežiūra yra ypatingai paprasta. Praktiškai nereikia jokio specifinio valymo. Tikras kavos mėgėjų ir tinginių džiaugsmas. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

 

 

Keletas pirkėjų padarytų „HiBREW H1“ kavos virimo aparato nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

„HiBREW“ kavos virimo aparato apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(13)
(4)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: