„Vaizdo kokybė ideali. Užsisakiau 4 tokias kameras ir taip gavosi pigi bei labai funkcionali stebėjimo sistema“: vos nuo 25€, o tokios galimybės - lietuviai šioms kameroms duoda aukščiausius balus („ANRAN AR-N50HX-W602“ atsiliepimai, iš Belgijos, Video)  (1)

„ANRAN AR-N50HX-W602“ yra ypatingai populiarios IP kameros Aliexpress. Jas jau nusipirko tūkstančiai pirkėjų ir taip pat turime itin daug patenkintų pirkėjų iš Lietuvos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ANRAN AR-N50HX-W602“ IP kamera:

  • Aliexpress - nuo 24,42 € (2MP modelis);
  • Aliexpress - nuo 32,36 € (5 MP modelis);
  • Aliexpress - nuo 33,77 € (5 MP modelis);
    • 36 % nuolaida;
    • iš Belgijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 2 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

„ANRAN AR-N50HX-W602“ yra viena populiariausių kompanijos IP kamerų: virš 1 200 užsakymų, 800 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimas.

Pirkėjai yra itin patenkinti šiomis IP kameromis, jų galimybėmis ir labai gera kaina.

Atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis 2MP (1080P) arba 5MP (1920P) kamerų modelius. 5MP kameros užtikrins dar geresnę vaizdo kokybę.

Taip pat iškart galima įsigyti ir iki 64GB talpos atminties korteles. Standartiniame pakete jų nėra. Ir čia yra labai gerai. Kiekvienas galime pasirinkti tokį komplektą, kokio norime.

Jei turite atminties kortelę, tai šiuo atveju jums jos nereikės ir taip galite papildomai sutaupyti. O jei atminties kortelės neturite, tai patogiausia ją įsigyti iškart.

Itin svarbus momentas yra tas, kad „ANRAN“ IP kamera yra metalinio korpuso ir pilnai atspari vandeniui (IP66), šalčiui bei karščiui. Tereikės nugarėlėje atsukti metalinę plokštelę ir įdėjus atminties kortelę ją vėl prisukti.

 

Tikriausiai jau pastebėjote, kad „ANRAN AR-N50HX-W602“ turi pritvirtinamą anteną. Ji yra skirta užtikrinti maksimaliai stabilų WiFi ryšį ir kokybišką duomenų perdavimą.

Taip pat galima „ANRAN“ pajunti laidu tiesiai prie maršrutizatoriaus. Čia yra įrengta RJ45 jungtis.

Dar kalbant apie vaizdo kokybę, tai „ANRAN“ IP kameros turi įrengtus Sony CMOS jutiklius su 3.6mm objektyvais ir palaiko WDR. Pastarasis dalykas paryškina detales, vaizdas tampa sodresnis ir kontrastingesnis.

Plius, „ANRAN“ turi 36 IR sensorius bei palaiko naktinį matymą, kas akivaizdžiai yra privalumas. Su tokia kamera bus patogu stebėti savo namų aplinką ir nakties metu.

Labai šaunu ir tai, kad „ANRAN“ kameras galima valdyti per iOS, Android bei Windows platformas. Tad ir kur bebūtumėte, visada galima prisijungti telefonu, planšete ar kompiuteriu prie kameros ir pasižiūrėti kas tuo metu dedasi aplink namus, peržiūrėti įrašus, nuotraukas ir t.t.

Iš itin įdomių savybių čia reikėtų pažymėti tai, kad „ANRAN“ turi judesio daviklius, tad kamera sugeba savo regimajame lauke užfiksuoti judėjimą ir apie tai informuoja kameros savininką. Į telefoną yra išsiunčiamas informacinis pranešimas. Taip pat „ANRAN“ kamera iškart pradeda fiksuoti tą nelauktą svečią.

Kita šauni ir patogi savybė yra integruotas mikrofonas ir garsiakalbis. Jie taip pat apsaugoti nuo lietaus ir taip yra labai patogu kalbėtis su prie jūsų namų ar darbovietės atėjusiu žmogumi.

 

Iš esmės „ANRAN AR-N50HX-W602“ IP kameros turi viską, ko tik gali reikalauti vartotojas: 2MP/5MP filmavimas; naktinis matymas; tvirtas aliuminio korpusas ir pilnas atsparumas vandeniui, šalčiui ir karščiui; interneto prieiga (WiFi bei laidu); atminties kortelės palaikymas bei valdymas įvairiais įrenginiais (telefonu, kompiuteriu ir kt.); judesio davikliai; garsiakalbis su mikrofonu bei kt. Ir dar puiki kaina.

Tokias „ANRAN AR-N50HX-W602“ IP kameras galima naudoti tiek stebint savo namus, sodybą, garažą, darbovietę ir kitas svarbias vietas.

Pirkėjai iš Lietuvos šias „ANRAN AR-N50HX-W602“ IP kameras vertina pačiais aukščiausiais balais ir teigia, kad jos atkeliauja greitai bei dirba labai kokybiškai. Taip pat absoliuti dauguma jas perka iš Belgijos ir renkasi 5MP kamerų modelius. Jie truputi brangesni, tačiau užtikrina geresnę vaizdo kokybę:

  • F***r: Sukalbamas ir normalus pardavėjas. Atsako į visus klausimus :) Kameros yra tobulos. Aukščiausia pagaminimo ir veikimo kokybė. Kamerose yra mikrofonai, kas man labai svarbu. Užsisakiau 4 tokias kameras ir sujungiau jas tarpusavyje į vieną sistemą. Gavosi pigi ir labai funkcionali stebėjimo sistema.
  • J***s: Greitai atvyko ir viskas veikia tobulai. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • V***s: Labai gera kamera, dirba puikiai, rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

Tradiciškai kitų šalių pirkėjai yra kur kas iškalbingesni ir štai pora išsamiausių atsiliepimų.

  • O***a: Užsakytą kamerą pristatė kurjeris ir ji atkeliavo rekordiškai greitai, vos per 2 dienas. Kai tik padariau užsakymą, pardavėjas iškart atsiuntė prekės sekimo nuorodą ir nuorodą į vaizdo įrašą, kaip teisingai šią kamerą prijungti prie telefone įdiegtos programėlės. Kaip 5MP kamerai, tai kokybė tikrai gera. Žinoma, rekomenduoju jas kabinti tokiose vietose, kur norite matyti geriausią ir ryškiausią vaizdą. Kuo bus arčiau kamera norimo matyti objekto, tuo vaizdas detalesnis. Patiko ir tai, kad vaizdo kamera reaguoja tik į žmogaus judėjimą. Pravažiuojantys automobiliai ar lakstantys šunys kameroms nesukelia noro nuolat filmuoti ir mane be reikalo informuoti, kad neva kažkas braunasi į namus. Geras dalykas. O jei norite, tai kamera gali filmuoti 24/7 režimu. Rekomenduoju.
  • R***v: Labai rekomenduoju pardavėją. Greitai kameras išsiuntė, į namus pristatė kurjeris, taip pat visą laiką galėjau sekti siuntą, atsiuntė instrukcijas, kaip kamerą pajungti ir valdyti. Atkeliavusi kamera buvo dviguboje dėžėje, saugiai supakuota. Kaip už tokią kainą kameros kokybė puiki. Net nakties metu, kai teritorija apšviečiama žibintu, vaizdas lieka spalvotas. Visiškoje tamsoje jau nespalvotas. Puiki kokybė. Nusipirksiu dar vieną tokią kamerą. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

 

„ANRAN AR-N50HX-W602“ IP kamerų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto; vaizdo kokybė dienos metu: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto; vaizdo kokybė nakties metu: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

 

„ANRAN AR-N50HX-W602“ IP kamerų vaizdo įrašas.

O čia apžvalga su vaizdo įrašų pavyzdžiais:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (1)