Daugiau jokio dingusio interneto: net 2 kartus pigiau vienas populiariausių „WiFi“ signalo stiprintuvų - stebėtinai paprastas pajungimas, WiFi 2.4 ir 5 GHz, iki 867Mbps greitis, galima prijungti 32 įrenginius ir 200㎡ signalo aprėptis („Rockspace AC1200“ WiFi signalo stiprintuvas, kuponas, Video)  (1)

„Rockspace AC1200“ yra „WiFi“ signalo stiprintuvas. Turbūt daugelis iš mūsų susidūrėme su situacija, kai namuose įvairūs išmanūs įrenginiai tiesiog negali pilnai dirbti, jei neturi prieigos prie interneto ar gaunamas ryšys yra nestabilus bei silpnas. Šis įrenginys būtent nuo tokių nemalonių situacijų ir išgelbsti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Rockspace AC1200“ WiFi signalo stiprintuvas:

  • TikTech - 22,64 €;
    • nuolaidos kuponas ROCKSPACE12EU​;
    • iš Europos sandėlio;
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.
  • Amazon - 49,99 €.

Ką daro „Rockspace AC1200“?

Kaip ir minėjome – sustiprina jūsų namuose esantį „WiFi“ signalą.

Šiuo atveju labai svarbu nesuklysti. „Rockspace AC1200“ nėra interneto maršrutizatorius. Jis pats savaime jums „WiFi“ interneto nesuteiks. „Rockspace AC1200“ jungiasi prie namuose esančios interneto maršrutizatoriaus ir tada sustiprina jo signalą.

Gali kilti klausimas: o tai kam tada išvis tokio daikto gali reikėti? Atsakymas labai paprastas.

Vos tik nuo savo maršrutizatoriaus nutolstate toliau ir dar jei būnate už sienos ar dviejų – „WiFi“ signalo stiprumas iškart krenta, tampa nestabilus ar net išvis pradingsta. Štai tuo atveju „Rockspace AC1200“ ir tampa naudingu.

 

Jis aptinka jūsų turimo interneto ryšio signalą ir jį sustiprina tam tikroje erdvėje.

Pavyzdžiui, jei turite namuose vietų, kuriose „WiFi“ signalas yra nestabilus arba maršrutizatorius neskleidžia pakankamai galingo signalo, arba tiesiog namuose yra ganėtinai daug sienų ir „WiFi“ signalo stiprumas bei stabilumas gerokai susilpnėja, tokiais atvejais šis „WiFi“ signalo stiprintuvas yra prijungiamas prie 220V elektros tinklo tarp maršrutizatoriaus ir jūsų prietaiso, kuriam reikia interneto. „WiFi“ signalas iškart sustiprėja ir nors būsite stipriai nutolę nuo maršrutizatoriaus, neliks jokių ryšio sutrikimų.

Kuo pasižymi „Rockspace AC1200“?

„Rockspace AC1200“ yra kompaktiško dydžio įrenginys. 8 x 4,8 x 5,8 cm išmatavimų ir 350 gramų „WiFi“ signalo stiprintuvas.

Kaip ir minėjome, jis yra jungiamas į 220V elektros tinklą ir suporuojamas su namuose esančiu WiFi maršrutizatoriumi.

Verta pažymėti ir tai, kad be dviejų signalo aprėptį didinančių antenų, „Rockspace AC1200“ turi ir standartinę interneto jungtį, tad prie jo tiesiogiai galima prijungti žaidimų konsolę ar išmanųjį televizorių.

 

„Rockspace AC1200“ palaiko WiFi 2.4 ir 5 GHz ryšius ir atitinkamai 300Mbps bei 867Mbps duomenų perdavimo greitį.

Šaunu ir tai, kad vienu metu prie vos vieno „Rockspace AC1200“ įrenginio galima prijungti net iki 32 skirtingų prietaisų.

Gamintojas tvirtina, kad šio „Rockspace AC1200“ „WiFi“ signalo stiprintuvo perduodamo signalo aprėptis siekia 200 m2, pats įrenginys suderinamas su 99 proc. rinkoje esančių maršrutizatorių ir parengimas darbui yra ypatingai paprastas.

Trumpa ir konkreti apžvalga, kaip „Rockspace AC1200“ pajungti, pridėti prie telefono programėlės ir testų rezultatai:

Dar išsamesnė „Rockspace AC1200“ apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai (1)