Prietaisas, kokio galbūt dar nematėte: drėkina, skleidžia norimą aromatą ir dar kambarių aplinką pripildo gausybe anijonų - jausitės tarsi kvėpuotumėte miško oru („Proscenic 808C“, iš Belgijos, paskutiniai vienetai, Video)  ()

„Proscenic 808C“ - puikios kainos ir įdomių galimybių drėkintuvas bei aromato difuzorius. Jis netgi orą aplinkoje papildo gausybe anijonų, kurie ir yra švaraus oro pagrindas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Proscenic 808C“ drėkintuvas ir aromato difuzorius:

  • Aliexpress67,16 €;
  • Aliexpress76,03 €;
    • 47 % nuolaida;
    • iš Belgijos sandėlio, tad jokios muito rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7 d.d.;
    • labai ribotas kiekis.

„Proscenic 808C“ yra puikios kainos ir galimybių įrenginys. Ir šiuo metu iš Belgijos jį galima įsigyti už pačią mažiausią kainą. Tiesa, vienetų tėra likę labai nedaug.

Ką sugeba „Proscenic 808C“?

Pagrindines „Proscenic 808C“ savybes galite matyti žemiau pateiktame paveiksle. Ir čia ne tik oro drėkintuvas, bet ir tuo pačiu šis prietaisas gali veikti kaip aromato difuzorius bei kambarių aplinką pripildyti gausybe anijonų.

Kas čia per anijonai ir ką jie duoda?

 

Anijonai yra švaraus oro pagrindas. Patalpose, kur anijonų koncentracija yra 100 000/1 m3, mes jaučiamės tarsi kvėpuotume miške.

Atkūrę anijonus, išvalome patalpose orą ir neutralizuojame daugelio medžiagų neigiamą poveikį. Patalpoje išnyksta blogas kvapas, nes būtent dėl blogųjų dalelių buvimo mes ir jaučiame kvapus.

Tad ši „Proscenic 808C“ savybė yra ypač šauni.

Kaip „Proscenic 808C“ darbuojasi?

„Proscenic 808C“ iš aplinkos traukia orą, jį iškart filtruoja HEPA filtras, ir taip išpurškiamas smulkių vandens dalelių rūkas. Galima rinktis, kad jis būtų vėsus arba šiltas.

Tuo pačiu „Proscenic 808C“ gali darbuotis ir kaip aromato difuzorius. Beliks tik užlašinti norimo eterinio aliejaus ir taip šis funkcionalus įrenginys kambaryje paskleis norimą kvapą.

„Proscenic 808C“ yra 110W galios, jungiamas į 220V elektros tinklą, turi net 5,3 litrų vandens talpą ir per valandą į aplinką gali paskleisti iki 350 ml. Vienu užpildymu „Proscenic 808C“ darbuosis iki 30 valandų. Tokio įrenginio pilnai pakanka 60 m2 plotui.

 

Beje, kai tik talpoje nebeliks vandens, „Proscenic 808C“ automatiškai išsijungs. Naudinga savybė.

Pats prietaisas valdomas net keliais būdais: su prisilietimais jautria panele, nuotolinio valdymo pulteliu, programėle ir net balso komandomis. Labai platus funkcionalumas.

Taip galima patogiai pasirinkti norimą režimą, pastarųjų čia yra 4, nustatyti vieną iš 7 drėkinimo greičių, aktyvuoti laikmatį ir t.t. Ir tą galima padaryti tiesiog su išmaniąja programėle, tad dar prieš grįžtant namo - „Proscenic 808C“ pakels kambariuose drėgmės lygį ir pripildys juos anijonais. Puikios kainos ir funkcionalumo prietaisas.

Pristatomasis vaizdo įrašas:

„Proscenic 808C“ apžvalga (vokiečių kalba):

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()