„Sugebėjo užvesti net John Deere traktorių. Įspūdinga. Iškart užsakiau ir savo draugams“: štai ką sugeba lietuvių tobulai vertinamos išorinės baterijos ir starteriai viename su iki 23800mAh, 2500A, greituoju bei belaidžiu įkrovimu bei integruotais saugos plaktukais („YABER YR800“ atsiliepimai, iš Lenkijos, mažiausia kaina, Video, Papildymas 2021-02-17)  ()

„YABER YR800“ - labai perkamas ir itin gerai pirkėjų vertinamas funkcionalus jump starter'is. Jis stebina ne tik savo galimybėmis, bet ir kaina. Štai ką apie jį sako pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„YABER YR800“:

  • Aliexpress - 75,34 € (su 0,85 € nuolaidos kuponu);
    • 73 % nuolaida + nuolaidos kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

Atkreipiame dėmesį, kad visi šie įrenginiai bus atsiųsti iš Lenkijos sandėlio, tad nėra jokios rizikos dėl muito mokesčių bei bus pristatyti per 3-7 dienas.

Taip pat šiuo metu „YABER YR800“ yra parduodami už ypatingai žemą kainą. Štai kai „YABER YR800“ lyginome su kitais jump starter'iais - tekstą rasite čia - tai „YABER YR800“ kainavo 83,24 €.

Kuo gi pasižymi „YABER YR800“?

Štai pagrindiniai techniniai „YABER YR800“ bruožai:

  • „YABER YR800“ talpa siekia 23800 mAh ir maksimaliai pasiekiama 2500A (startinė srovė yra 1000A);
  • prietaisai tinka 12V transporto priemonėms;
  • taip pat tinka visoms benzininėms ir iki 8 litrų dyzelinėms transporto priemonėms;
  • dirba nuo -20 iki +60 laipsnių temperatūroje;
  • LED ekranas - rodo talpos rodiklius, kiek yra likę energijos, bei automobilio užvedimo metu matomi srovės rodikliai;
  • 2 USB bei C-tipo jungtys; greitasis įkrovimas - QC3.0; 5V/3A; 9V/2A ir 12V/1.5A; belaidis 10W įkrovimas;
  • integruotas kompasas, saugos plaktukas ir žibintuvėlis.

 

O ką apie „YABER YR800“ įrenginius sako pirkėjai?

„YABER YR800“ jau įsigijo daugiau kaip 1 700 pirkėjų, turime 730 atsiliepimų ir itin aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šiems prietaisams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, teigia kad į Lietuvą greitai atvyksta ir vienas jų teigia, kad su „YABER YR800“ net sugebėjo užvesti John Deere traktorių:

  • L***r: Labai geras! Sugebėjo užvesti net 6 cilindrų John Deere traktorių. Įspūdinga. 1 foto.
  • AliExpress Shopper: Iš Lenkijos atvyko per 7 dienas. Puikus daiktas. Gera komplektacija ir labai kokybiškas dėklas. Viskas super. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • L***s: Geras daiktas. Pabandžiau užkurti mašiną su išsikrovusiu akumuliatoriumi. Pavyko. Super. 1 foto.

 

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti ir štai keli išsamiausi atsiliepimai:

  • R***a: Nuostabus daiktas. Šiandien lauke -30 šalčio ir buvo puiki proga išbandyti su 2.5 turbo variklį turinčiu Opel automobiliu (1 foto, 2 foto). Užvedė iš pirmo karto, nors pats automobilio akumuliatorius nerodė jokių gyvybės ženklų. Likau nustebęs! Nesitikėjau, kad taip gerai dirbs. Man itin patinka ir tai, kad čia yra DC jungtis, tad galiu prijungti oro kompresorių (1 foto), šauniai veikia belaidis telefonu įkrovimas (1 foto). Geriausias daiktas iš Aliexpress. Labai rekomenduoju šį pardavėją ir jump starter'į! 1 foto.
  • V***k: Į Slovėniją atkeliavo per 9 dienas. Iškart išbandžiau praktiškai. Pirmiausiai pabandžiau užvesti 1,6 litro benzinu varomą Renault Laguna, o paskui 2 litrų dyzelinį VW Passat ir abiem atvejais jump starter'is automobilius užvedė iš pirmo karto. Puikus prietaisas už labai gerą kainą. Rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • A***r: Pirmiausiai noriu padėkoti pardavėjui. Labai gera komunikacija, greitai atsako į visus klausimus ir į JK atsiuntė per 15 dienų. Prisipažinsiu, iš pradžių dėl šio prietaiso buvau nusiteikęs skeptiškai. Ir labiausiai dėl to, kad jis sveria kur kas mažiau, palyginus su kitų gamintojų parduodamais panašių specifikacijų jump starter'iais. Man čia kilo abejonių dėl realių talpos ir galios rodiklių. Bet visas vaizdas paaiškėjo, kai įrenginį išbandžiau praktiškai. Prie -2 laipsnių temperatūros pabandžiau užvesti tėvo 2.0 TDI Zafira. Automobilis jau 2 mėnesiai, kaip stovėjo vienoje vietoje nejudinamas. Akumuliatorius miręs. Visiškai nėra energijos net įžiebti lempoms. Prijungiau šį jump starter'į ir tikras stebuklas! Automobilį užvedė per kelias akimirkas, lyg ką tik būčiau įdėjęs naujausią akumuliatorių. Nustebino, tai ne tas žodis. Labai geras jump starter'is. Iškart užsakiau tokių dar keletą vienetų ir padovanosiu draugams. Toks funkcionalus daiktas pravers įvairiose situacijose.

 

 

Dar kelios „YABER YR800“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

„YABER YR800“ išpakavimas + bandymas su Golf 6 (1.6 TDI):

„YABER YR800“ praktinis bandymas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(11)
(2)

Komentarai ()