„Pagaliau išsipildė mano svajonė: kol S5 Max dirba - pasidarau kavos, įsijungiu mėgiamos muzikos ir kaifuoju. Fantastiškas daiktas. Tokio reikia kiekvienam“: turbūt populiariausias robotas siurblys pasaulyje, kurį lietuviai perka ir savo draugams („Roborock S5 Max“ atsiliepimai, Video)  ()

„Roborock S5 Max“ - vienas populiariausių, jei ne pats populiariausias, robotas dulkių siurblys pasaulyje. Jį labai mėgsta apžvalgininkai bei įvairių šalių pirkėjai. Ne išimtis ir lietuviai. Ką gi sugeba šis masiškai šluojamas siurblys ir ką apie jį sako pirkėjai? Išsiaiškinkime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Roborock S5 Max“ yra ypatingai populiarus robotas dulkių siurblys ir jį pardavinėja kone kiekviena didesnė elektronikos parduotuvė.

Jau anksčiau skelbėme „Roborock S5 Max“ apžvalgas, jas rasite čia, ir tąkart apžvalgininkai tvirtino, kad „jei jį turėsite savo namuose, garantuoju 100 % – švara bus aukščiausio lygio“.

Kuo pasižymi „Roborock S5 Max“?

Ir kuo gali pasigirti šis robotas dulkių siurblys? Jei reikėtų trumpai apibūdinti „Roborock S5 Max“, tai jis palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute.

Ir ypač didelis privalumas, kad vandens padavimą galima reguliuoti tiesiog savo išmaniajame telefone - robotas dabar palaiko elektroninį vandens padavimo reguliavimą.

Programėlėje galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų ir prisitaikyti grindų plovimą prie jų dangos ir asmeninių poreikių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200-250 m2 teritorijai.

Išties įspūdingas rezultatas. Plius, „Roborock S5 Max“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterijos energijos yra mažiau nei 20 proc., įsikrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Roborock S5 Max“ išsiskiria ir savo atnaujintu algoritmu. Dabar robotas tapo dar išmanesnis. Jis nuskenuoja valomą teritoriją ir pagal jos išplanavimą, pasirenka patį efektyviausią valymo režimą. Pats veikimo principas ypač gerai pavaizduotas žemiau pateiktame paveiksle. 

Toks technologinis sprendimas leidžia „Roborock S5 Max“ greičiau ir efektyviau išvalyti kambarį.

Gamintojas teigia, jog „Roborock S5 Max“ valymo efektyvumas dabar padidėjo 15 proc., palyginus su jo pirmtakais.

Verta pažymėti ir kitą praktišką „Roborock S5 Max“ funkciją, tai jo gebėjimą automatiškai identifikuoti kiliminę dangą ir įjungti Turbo siurbimo režimą.

Tad mums patiems nereikės specialiai patraukti kilimo ar įjungti kiliminei dangai skirto siurbimo režimo. Visą tai automatiškai padarys pats „Roborock S5 Max“.

Jis taip pat sugeba perlipti iki 2 cm kliūtis, yra valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, išmaniąja Roborock programėle - ateityje bus galima valdyti ir su Mijia programėle - bei yra galimybė pasitelkti Alexa ir Google Home balso asistentus ir taip „Roborock S5 Max“ duoti komandas.

Pagrindiniai programėlės privalumai yra tie, kad joje galima visiškai valdyti „Roborock S5 Max“ ir sudaryti kiekvienam kambariui atskirus valymo tvarkaraščius.

Tokia funkcija tapo tikra naujiena ir dabar galime nurodyti, kad virtuvę robotas išvalytų 9 val. ryte, svetainę - 12 val., o miegamąjį 15 val. Ar bet kuriuo kitu, mums patogiu laiku.

Taip pat galime nurodyti „no-gone“ ir „no-mop“ zonas, kiekvienai valymo zonai parinkti konkrečią siurbimo galią, vandens padavimo kiekį, matyti teritorijų žemėlapius ir kt. 

Ką apie „Roborock S5 Max“ sako pirkėjai?

„Roborock S5 Max“ robotą dulkių siurblį vien oficialioje gamintojo parduotuvėje Aliexpress jau yra įsigiję daugiau kaip 4 000 pirkėjų, o kur dar kitos elektronikos parduotuvės.

Tuo pačiu šį robotą dulkių siurblį pirkėjai vertina pačiais aukščiausiais balais - 4,9/5.

Turime daug pirkimų iš Lietuvos ir mūsų tautiečiai „Roborock S5 Max“ siurbliui duoda patį aukščiausią 5 balų įvertinimą. Tvirtina, kad iš Lenkijos užsakytas siurblys atkeliavo per 3-7 dienas. Kai kuriems netgi dar greičiau.

O keli pirkėjai tvirtina, kad užsakė iš Lenkijos sandėlio, tačiau pardavėjas informavo, kad jau ten jų neliko, tad išsiuntė užsakytą siurblį iš Vokietijos sandėlio. Pastaruoju atveju taip pat jokių muito mokesčių, siurbliai atkeliavo per keletą dienų ir tvarkingai bei saugiai supakuoti.

Viena pirkėja iš Lietuvos tvirtina, kad „Roborock S5 Max“ yra puikus pagalbininkas: „kai namuose drauge gyvena dar du šunys, tai šis robotas yra tikras išsigelbėjimas“.

  • L***l: Pristatymas greitas. Geras daiktas, siurbia gerai, plauna normaliai, pagalba darbuose yra gera. Kol jis dirba, tuo metu galima tiesiog gerti kavą :) Perku antrą tokį patį dovanų. Viskas veikia puikiai.

Kitų šalių pirkėjai taip pat negaili puikių „Roborock S5 Max“ įvertinimu ir antrina lietuviams, kad tai yra puikus robotas dulkių siurblys. Įrenginys, palengvinantis gyvenimą.

  • R***d: Užsakiau 11.11, atvyko 11.15. Super greitas pristatymas. Supakuotas į dvigubą pakuotę, tad viskas tvarkingai ir saugiai. Už roboto atliekamą sausą valymą ir plovimą galiu duoti 10 balų. Dirba idealiai. Jutikliai irgi padeda orientuotis aplinkoje, robotas nesitranko į baldus, atpažįsta laiptus. Ant 2 cm storio kilimų užlipa kuo lengviausiai, įveikia ir 3 cm aukščio slenkstį. Gražu žiūrėti, kaip jis juda po kambarius. Labai paprastas poravimas su MiHome programėle. Tik pasirinkite China regioną ir viskas veikia kuo puikiausiai. Esu laimingas, kaip koks vaikas Kalėdų rytą. Fantastiškas daiktas. Tokio reikia kiekvienam :) 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • P***f: Esu labai patenkintas šiuo robotu. Greitas pristatymas, itin patogus parengimas darbui. Tereikia namuose rasti robotui tinkamą vietą, kad galėtų patogiai grįžti prie įkrovimo stotelės ir tiesiog pačiam vaikštant nebūtų kur nors ant praėjimų :) Siurbia galingai, o ir plovimo funkcija man patiko. Atrodo grindys švarios, bet kai robotas jas išplauna - iškart matyti, kad plaušinė nešvari, tad plovimu metu surenkami ir likę nešvarumai. Kokybiškas darbas. Man ypač patiko programėlė. Labai patogi, intuityvi ir siūlo daugybę funkcijų. Iškart robotas nupiešia žemėlapius, juos išsaugo, galiu matyti, kur jis yra konkrečiu metu, o kas labiausiai šaunu, tai kad galiu sudėlioti draudžiamas zonas - palei laiptus ir panašias vietas tai ypač praverčia. Plius, galiu nurodyti norimų kambarių valymo tvarkaraščius, kas irgi praverčia. Rinktis valymo režimą, matyti visą statistiką ir taip toliau. Šaunus robotas. Štai kaip atrodo programėlėje nupieštas žemėlapis - 1 foto.
  • M***a: Jau seniai svajojau apie robotą dulkių siurblį, bet iki šiol man jie buvo per brangus malonumas. Tačiau S5 Max man atitiko kainos ir kokybės santykį, tad pasiryžau įsigyti. Ir kaip džiaugiuosi tą padariusi! Atkeliavo per 5 dienas. Labai saugiai supakuotas. Pardavėjas atsakė į visus mano klausimus ir patikėkite, aš jų uždaviau visą galybę. Jau galvojau, kad išvesiu pardavėją iš kantrybės :) bet jis buvo ypatingai malonus ir išsamiai atsakinėjo į mane dominančius dalykus. Išbandžiusi S5 Max galiu drąsiai teigti, kad jis 100 proc. atitinka deklaruojamas savybes ir dirba idealiai. Pagaliau galiu po darbo ir savaitgaliais ilsėtis, o ne su šluota nuolat zuiti po kambarius. Viską padaro S5 Max. O aš pasidarau kavos, įsijungiu mėgiamos muzikos ir kaifuoju :) Svajonės išsipildymas. 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Dar kelios „Roborock S5 Max“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Išsamią „Roborock S5 Max“ apžvalgą rasite čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()