Išskirtinis dronas iš Prancūzijos sandėlio - „kainuoja 4 kartus pigiau nei populiarusis „Mavic Mini“, o užtikrina daugumą jo savybių, tai tiesiog tobulas dronas pradedantiesiems“. Štai ką apie perkamiausią „SNAPTAIN“ droną sako pirkėjai ir apžvalgininkai („SNAPTAIN SPE500MQ“ atsiliepimai, kuponai, Video, Prancūzijos papildymas 2021-06-22)  ()

„SNAPTAIN SPE500MQ“ - pats perkamiausias kompanijos dronas. Pasižymi šauniomis savybėmis ir labai gera kaina. Jį išbandęs apžvalgininkas tvirtina, kad „SNAPTAIN SPE500MQ“ užtikrina daugumą populiariojo „Mavic Mini“ drono savybių, o kainuoja 4 kartus mažiau. Pirkėjai iš Lietuvos šiais dronais taip pat labai patenkinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„SNAPTAIN SPE500MQ“ dronas:

  • Aliexpress - 76,52 €; 72,04 € (papildymas 2021-06-22);
    • su kuponais - pritaikys automatiškai;
    • iš Prancūzijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 5,44 € į Lietuvą pristatys per 5-9 dienas.

„SNAPTAIN SPE500MQ“ yra šiuo metu pats perkamiausias kompanijos dronas. Labai geros kainos ir galimybių produktas.

Ir dabar jį galima įsigyti iš Prancūzijos sandėlio ir dar su 2 baterijomis. Į Lietuvą pristatys per keletą dienų ir jokių muito mokesčių.

Kuo pasižymi „SNAPTAIN SPE500MQ“ dronas?

Turime kompaktišką, sulankstomą ir 1080P raiška filmuojantį droną. Apžvalgos kampas siekia 110 laipsnių, o pati kamera pakreipiama 40 laipsnių kampu.

Svarbu ir tai, kad „SNAPTAIN SPE500MQ“ dronas turi 2 įkraunamas baterijas. Vienos jos užteks 15 minučių skrydžiui, tad su pakuotėje turimomis 2 baterijomis iš viso turėsime 30 minučių skraidymo laiką. Puikus dalykas.

Įdomu ir tai, kad šis „SNAPTAIN SPE500MQ“ dronas palaiko GPS, kas suteikia tokių papildomų savybių, kaip: automatinis grįžimas namo - vos vieno mygtuko paspaudimu - o kai baterijos energijos liks visai mažai, dronas taip pat automatiškai grįš namo.

 

Labai šauni savybė. Tikrai nesinorėtų išsekus drono baterijai eiti jo ieškoti. „SNAPTAIN SPE500MQ“ grįš namo ir kaip rodo apžvalgos, tą šis pigus dronas daro praktiškai tobulai.

Verta pažymėti, kad „SNAPTAIN SPE500MQ“ dronas automatiškai grįš namo ir tais atvejais, kai dėl kokių nors priežasčių sutriks iš pultelio perduodamas signalas ar pačiame pultelyje išseks energija. Bet kokiu atveju dronas parkeliaus namo.

Čia yra ir elektroninės sienos. Jas nurodžius, dronas neskries į tam tikras vietas. Skraidinant droną tarp pastatų bei medžių toks dalykas tikrai pravers.

„SNAPTAIN SPE500MQ“  turi ir dar daugiau šaunių savybių, kaip: sekimą paskui objektą, 360 laipsnių užtikrinamą filmavimą - dronas skries aplink objektą ratu ir nuolat filmuos, tai leis padaryti išskirtinių vaizdo įrašų.

Tuo pačiu „SNAPTAIN SPE500MQ“ reaguoja į rankos mostą ir automatiškai pradeda fotografuoti ir filmuoti.

Duomenys iš pultelio į droną perduodami 2.4 ir 5GHz ryšiu ir dronas gali nuo pultelio skraidyti iki 220 metrų atstumu. 

Verta pažymėti ir tai, kad čia turime 6 ašių giroskopą, tad „SNAPTAIN SPE500MQ“ dronas užtikrina kokybišką vaizdą. Filmuojama 1080P@25fps, o fotografuojama 1920 x 1080 raiškomis.

Šaunu ir tai, kad „SNAPTAIN SPE500MQ“ dronas palaiko iki 128GB microSD atminties kortelę, tad visus fiksuojamus vaizdus galima įrašyti tiesiai į ją. Arba iškart perduoti į telefoną.

 

Beje, „SNAPTAIN SPE500MQ“ dronas palaiko išmaniąją programėlę, kuria belieka įsidiegti į Android 5.1 arba iOS 9.0 ir naujesnę operacinę sistemą turintį telefoną, ir taip galima su pačiu telefonu valdyti šį droną, nupiešti skriejimo trajektoriją, redaguoti vaizdus ir t.t.

Ką apie „SNAPTAIN SPE500MQ“ dronus sako pirkėjai ir apžvalgininkai?

„SNAPTAIN SPE500MQ“ dronus jau yra įsigiję daugiau kaip 640 pirkėjų ir turime 315 atsiliepimų bei labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Absoliuti dauguma pirkėjų šiuos dronus labai giria ir štai ką sako pirkėjas iš Lietuvos:

  • L***r: Tai pirmas mano dronas, pirkau pabandymui, kad nebūtų gaila sudaužyti. Rinkausi pagal atsiliepimus. Viskas veikia puikiai. Aprašymas anglų kalba, išsiaiškinti nebuvo sunku, be to yra daug medžiagos internete. Siunčiausi į Lietuvą iš Lenkijos. Gavau po poros savaičių, muito mokėti nereikėjo. Rekomenduoju šį modelį ir pardavėją.

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti „SNAPTAIN SPE500MQ“ dronais ir štai ką jie sako:

  • G***o: Vienas iš pagrindinių šio drono pliusų - ekstremaliai paprastas valdymas. Labai rekomenduoju šį droną tiems, kuriems tai bus pirmas dronas ir bijote, kad nesugebėsite suvaldyti. Šis dronas yra tobulas pradedantiesiems. Aš jį išbandžiau pačiose įvairiausiose situacijose ir galiu pasakyti, kad jį skraidinti yra vienas malonumas. Greitas, manevringas, momentaliai reaguoja į duodamas komandas ir tos papildomos funkcijos tikrai veikia taip, kaip ir nurodo pardavėjas. Jis gali sekti paskui objektą, automatiškai grįžti namo, skrieti aplink norimą objektą ratu ir t.t. Tiems, kurie mėgsta laiką leisti lauke, daug fotografuoti bei filmuoti, ir ypatingai išskirtinius gamtos vaizdus - šį droną privalu turėti. Maža kaina, aukšta kokybė ir praktiškumas. 3 pagrindinės šio drono stipriosios savybės. Labai patenkintas savo įsigytu dronu. Visiems rekomenduoju. 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • P***h: Nuostabus dronas. Jį skraidinau jau 5 valandas ir galiu pasakyti, kad visiškai pasiteisinęs pirkinys. Lenkijoje niekaip nerasčiau už tokią kainą analogiškų galimybių drono. Už tokią kainą, tai čia pardavinėjami žaisliniai dronai, kurie dar ne visi ir filmuoja. Jau nekalbant apie papildomas galimybes ir tą patį GPS, kuris SNAPTAIN veikia idealiai. Net stebėtina, bet užtenka paspausti grįžimo namo mygtuką ir jis kaip strėlė varo tiesiai į konkretų tašką prie manęs. Dar nei karto nenuvylė ši funkcija. Dronas su telefonu poruojasi momentaliai. Signalas išlieka stiprus net ir snieguotą bei drėgną dieną. Pats signalas nuo pultelio keliauja iki 150 metrų, visiškai atviroje vietoje iki 200 metrų. Rekomenduoju, puikus dronas. O čia pora drono padarytų šios šaltos žiemos kadrų - 1 foto, 2 foto.

 

 

Keletas „SNAPTAIN SPE500MQ“ drono nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Youtube galima rasti ne vieną ir ne dvi „SNAPTAIN SPE500MQ“ drono apžvalgas ir pirkėjai tvirtina, kad už tokią kainą tai yra net labai geras variantas. Ir ypatingai pradedantiesiems.

Štai šis apžvalgininkas labai išsamiai apžvelgia „SNAPTAIN SPE500MQ“ droną, jo galimybes, viską išbando praktiškai ir tvirtina, kad „SNAPTAIN SPE500MQ užtikrina daugumą populiariojo „Mavic Mini“ drono savybių, o kainuoja 4 kartus mažiau. Tikrai vertas dėmesio“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(7)
(-4)

Komentarai ()