Išmaniosios svarstyklės už tokią kainą, kokių Lietuvoje net nerasite. Jas būtina turėti visiems: net 10 skirtingų rodiklių matavimas, vienu metu gali naudotis daugybė žmonių, Bluetooth, informatyvi programėlė ir integracija su Google Fit, Apple Health bei Fitbit („Arboleaf CS20N“ apžvalga, iš EU, kuponas, Foto, Video)  ()

„Arboleaf CS20N“ - Amerikos kompanijos sukurtos išmaniosios svarstyklės. Jos sugeba išmatuoti daugybę kūno rodiklių, yra Bluetooth ryšiu poruojamos su programėle, vienu metu gali naudotis daugybė žmonių ir ne tik. Turiu pasakyti, kad labai geras ir naudingas produktas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Arboleaf CS20N“ išmaniosios svarstyklės:

  • TikTech - 17,28 €;
    • nuolaidos kuponas ARBOUK28​;
    • iš Europos sandėlio;
    • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.
  • Amazon - 29,99 €.

Nustebinęs pristatymo greitis ir kaina

Pats pirmas mane nustebinęs dalykas, tai žaibiškas pristatymas. Vos tik su TikTech komanda sutarėme dėl „Arboleaf CS20N“ svarstyklių apžvalgos, jie iškart jas mums išsiuntė ir iš Ispanijos sandėlio iki mano namų Kaune atkeliavo vos per 3 dienas! Žaibiškas pristatymo greitis.

Tuo pačiu verta paminėti ir tai, kad „Arboleaf CS20N“ svarstykles tiesiai prie namų durų pristatė kurjeris. 

Kitas svarbus dalykas yra ir šiuo metu taikoma nuolaida šioms svarstyklėms. Dabar jas galima įsigyti už stebėtinai žemą kainą - 17,28 €.

Lietuvoje kažkas panašaus kainuoja dvigubai brangiau. Štai viena iš galimų alternatyvų, kuri kainuoja 35 €.

Tad pristatymas žaibiškas, kaina juokingai žema. O kaip gi atrodo, pagamintos ir svarbiausia, kaip gi darbuojasi šios „Arboleaf CS20N“ išmaniosios svarstyklės? Tuojau ir sužinosite.

Pakuotės turinys, išvaizda ir pagaminimo kokybė

„Arboleaf CS20N“ svarstyklės buvo įdėtos į dvigubą pakuotę ir čia pateiktose nuotraukose matote tą pagrindinę dėžę, kurioje ir supakuotos svarstyklės. 

Viskas padaryta kompaktiškai, paprastai ir saugiai.

Pakuotėje randu išsamią naudojimosi instrukciją - anglų, vokiečių, prancūzų, ispanų ir italų kalbomis, pačias „Arboleaf CS20N“ svarstykles ir 3 AAA tipo baterijas.

 

Smulkmena, bet maloni. Nereikia pačiam eiti atskirai pirkti tų baterijų.

„Arboleaf CS20N“ išmaniosios svarstyklės yra labai dailaus dizaino ir tvirtai pagamintos. Jos pagamintos iš tvirto stiklo bei ABS plastiko.

Taip pat viršuje matote 4 elektrodus ir kompanijos emblemą bei pavadinimą.

„Arboleaf CS20N“ yra 30 x 30 x 2,5 cm išmatavimų, pačios svarstyklės sveria 1,6 kg, gali išmatuoti nuo 0,2 iki 180 kg svorį. Ir matuoja net iki šimtųjų tikslumu (2 skaičiai po kablelio).

„Arboleaf CS20N“ svarstyklės turi štai tokias 4 kojeles. Svarstyklės labai tvirtai laikosi padėtos ant įvairių paviršių.

Žinoma, siekiant tiksliausio rezultato, jas geriausia pastatyti ant tvirtų kietų kambario ar vonios grindų. Kaip ir su bet kokiomis svarstyklėmis.

Kaip pradėti naudotis „Arboleaf CS20N“ svarstyklėmis?

Viskas daugiau nei paprasta. Atidarome svarstyklių nugarėlėje esanti dangtelį, sudedame jau pakuotėje esančias AAA baterijas, uždarome dangtelį, pastatome teisingai svarstykles ir jau galime naudotis.

Žinoma, čia yra dar pora svarbių momentų. Vienas jų, kad prieš kiekvieną svėrimąsi rekomenduojama atlikti svarstyklių kalibravimą.

Kaip tą padaryti? Viena koja stipriau nuspaudžiame svarstykles, kol jų ekrane atsiranda svorio skaičiai, iškart atkeliame koją ir taip ekrane užsidegs CALL užrašas. Atliekama svarstyklių kalibracija. Tai trunka kokią 1 sekundę.

Užsižiebus ekrane nuliams, jau galime lipti ant svarstyklių svertis. Taip svarstyklės iškart pamatuoja svorį.

Visgi, daugiausiai duomenų gausime, kai šias svarstykles suporuosime su telefone įdiegta „Arboleaf“ programėle.

Jei viską padarome teisingai, tai prieš matavimą svarstyklių ekrane matyti nuliai, pasirinkti svorio matavimo vienetai (kg arba lb, st) ir Bluetooth indikatorius.

Taigi, svarstyklės sukalibruotos, telefone programėlė įdiegta bei įjungta - to reikia pačio matavimu metu - ir užlipame ant svarstyklių. 

 

Svarbu tinkamai pastatyti kojas ant tų 4 elektrodų. Instrukcijoje parodyta, kaip teisingai turi būti pastatytos kojos. Tai yra svarbu dėl to, kad tie 4 elektrodai paleidžia nejuntamą elektros srovės impulsą ir taip yra išmatuojamas ne tik svoris, bet ir kiti kūno rodikliai.

Svarbu: kai tik išmatuojamas svoris, neskubėkite nulipti nuo svarstyklių. Tada svarstyklės matuoja tuos papildomus parametrus.

Visas šis procesas gali pasirodyti ilgokas, bet kai jau įdiegta programėlė, tai jis tetrunka kokias 5-10 sekundžių. Skaičiuojant nuo telefono įjungimo bei programėlės aktyvavimo iki svėrimosi pabaigos.

Ką mums siūlo „Arboleaf“ programėlė ir kokius parametrus išmatuoja „Arboleaf CS20N“ išmaniosios svarstyklės?

„Arboleaf“ programėlę galima atsisiųsti bei įsidiegti tiek į iOS, tiek ir Android telefonus. Arba nuskaitome instrukcijoje esantį QR kodą, arba iškart keliaujame į programėlių parduotuvę ir ten susiradę programėlę ją įsidiegiame.

Viskas čia įprasta ir paprasta. Beliks susikurti paskyrą, nurodyti keletą savo duomenų, kaip ūgis, amžius, aktyvumo lygis ir panašiai. Tai yra svarbu tam, kad būtų gaunami maksimaliai tikslūs rezultatai.

P.S. amžių, kaip ir kitus rodiklius, nurodykite tiksliai, nes „Arboleaf CS20N“ sugebės, įvertinus visus išmatuotus kūno rodiklius, parodyti koks yra jūsų metabolinis amžius.

Taigi, šios svarstyklės gali išmatuoti 10 rodiklių:

  • svorį,
  • įvertinti kūno riebalų ir kūno vandens procentinį kiekį, 
  • visceralinių riebalų kiekį,
  • raumenų masę,
  • kaulų masę,
  • KMI,
  • BMR (minimalus kalorijų kiekis esant fiziškai neaktyviam),
  • kūno tipą,
  • ir metabolinį amžių.

Įspūdingas funkcionalumas.

Ir visi išmatuoti rezultatai yra simptiškai ir momentaliai atvaizduojami „Arboleaf“ programėlėje.

 

Čia iškart galima matyti svorio, riebalų ir KMI (angliškai BMI) pokytį ir tuo pačiu pasižiūrėti ties kiekvienu išmatuotu rezultatu, kaip gi mano rodiklis atrodo, palyginus su tarptautiniais sveikatingumo standartais.

Ne tik įdomu, bet ir tuo pačiu naudinga.

Tarp kiek nustebinusių matavimų rezultatų yra raumenų masė. Pasirodo, kad aš jų turiu labai daug, nors pasižiūrėjęs į veidrodį to ir nepasakyčiau :) Uždarytos treniruoklių salės davė neigiamą efektą ir nors vizualiai raumenys sumažėjo, bet bendras jų kiekis lieka didelis.

Įdomus rezultatas ir su BMR. Čia parodoma koks yra būtinas minimalus kalorijų kiekis esant fiziškai neaktyviam. Mano atveju tai taip pat yra daugiau, palyginus su vidurkiu. Matomai mano kūnas ir ramybės būsenoje suvartoja daugiau energijos. Vyksta spartus metabolizmo procesas.

Programėlėje visus duomenis galima peržiūrėti ir grafiškai.

Štai čia matote mano jau minėtus raumenų masės rodiklius ir jų pokytį savaitės bėgyje. Rezultatas leidžia daryti 2 išvadas: mano raumenų masė vis dar didelė, tačiau po truputi ir nuolat mažėja. Akivaizdu, kad metas imtis priemonių.

Taip pat programėlėje galima peržiūrėti visų tų 10 išmatuotų rodiklių rezultatus. Labai informatyvu ir patogu stebėti kiekvieno rodiklio pokyčius bei imtis atitinkamų priemonių ir tuo pačiu matyti ar pasirinktas mitybos planas, sporto rūšis, treniruočių planas duoda norimą rezultatą. Ir kaip greitai jis duoda tą rezultatą. Įprastos svarstyklės to tikrai nepasiūlys.

„Arboleaf“ programėlėje galima nukeliauti ir į Istorijos skyrių bei čia pasirinkti konkrečią dieną ir peržiūrėti visus jos metu išmatuotus rezultatus vienoje vietoje. Juos galima ir ištrinti.

„Arboleaf“ nustatymuose rasite daugybę įvairių pasirinkimų, kaip: galimybę keisti matavimo vienetus, garso efektus, bendrinti su kitomis programėlėmis ir kt.

„Arboleaf“ programėlė palaiko įvairias kalbas, kaip: anglų, rusų, vokiečių, ispanų, lenkų ir kt. Tad bus patogu naudotis šia programėle bet kurią iš šią kalbų mokančiam žmogui.

 

Tuo pačiu galima pasirinkti norimą „Arboleaf“ programėlės fono spalvą. Jų čia iš viso yra 12 variantų ir jau kiekvienam pasirinkti lieka tik pagal asmeninį skonį.

Įdomu yra tai, kad „Arboleaf“ programėlėje išmatuotus duomenis galima bendrinti su Google Fitbit, Google Fit bei Apple Health programėlėmis.

Dėl Apple Health negaliu to patvirtinti, nes neturiu iOS įrenginio, tačiau su Fitbit ir Google Fit viskas vyksta labai sklandžiai.

Norintiems būti dar labiau motyvuotiems, „Arboleaf“ programėlėje galima nusistatyti norimą pasiekti tikslą. Ketinantiems mesti svorį, o galbūt priešingai - priaugti - toks dalykas visai pravers.

Keletas svarbių momentų, norint gauti maksimaliai tikslius rezultatus:

  • svarbu, kad svarstyklės būtų pastatytos ant stabilaus paviršiaus;
  • negalima svertis užsidėjus kojines ar juolab batus;
  • negalima svertis po treniruotės, dušo, saunos, vartojus alkoholio, karščiuojant;
  • geriausia kasdien svertis tuo pačiu metu, iš pat ryto - kad to nepamirštumėte, galite programėlėje nusistatyti priminimą (žiūrėti nuotrauką žemiau);
  • prieš svėrimąsi atlikite svarstyklių kalibravimą;
  • įjunkite programėlę ir lipkite ant svarstyklių.

P.S. įdomus momentas, kad svėrimosi metu telefone būtina aktyvuoti GPS. Sunku pasakyti kam to reikia.

Kalbant apie „Arboleaf“ programėlę, tai čia yra dar vienas didelis privalumas, kad programėlėje galima pridėti daug skirtingų žmonių. Tad visi gali savo rezultatus matyti viename įrenginyje ir taip tarpusavyje draugiškai varžytis bei siekti užsibrėžtų tikslų.

O jei nesinori rodyti asmeninių duomenų, tai belieka į savo įrenginį atsisiųsti „Arboleaf“ programėlę ir galite atskirai susikūrę paskyrą naudotis tomis pačiomis „Arboleaf CS20N“ svarstyklėmis. Čia jau naudotojų skaičius gali būti beribis.

Galutinis verdiktas

 

Ir ką manau apie „Arboleaf CS20N“ svarstykles? Tiesą sakant man jos labai patiko:

  • simpatiško dizaino;
  • puiki pagaminimo kokybė;
  • paprastas naudojimasis;
  • matuoja net 10 skirtingų rodiklių;
  • paprasta, patogi ir informatyvi „Arboleaf“ programėlė;
  • labai patogu sekti savo fizinius rodiklius, juos palyginti, nusistatyti tikslus ir t.t.

„Arboleaf CS20N“ išmaniosios svarstyklės net labai vertos dėmesio. Kainuoja tiek, kiek Lietuvoje sumokėtume už pačias paprasčiausias ir tik svorį matuojančias svarstykles, o suteikia nepalyginamai daugiau funkcionalumo ir išsamių duomenų. 

Tokios svarstyklės yra tiesiog būtinos, siekiantiems numesti svorio ir tą daryti tvarkingai. Įprastos svarstyklės rodys, kad svoris krenta, bet galbūt deginate ne riebalus, o krenta pačių raumenų masė, mažėja vandens kiekis organizme. O tai ne tik neduoda naudos, o yra netgi priešingai - žalinga kūnui. „Arboleaf CS20N“ svarstyklės iškart parodys ar svorį metate tvariai ir nežalodami organizmo.

Lygiai tas pats kalbant ir apie tuos, kurie nori svorio priaugti. Kas to gali norėti? Tie, kurie nori užsiauginti raumenų masės. Pridėti svorio galima labai greitai :), tačiau juk norime ne dar papildomų 10 kg riebalų, o raumenų masės. Ir „Arboleaf CS20N“ svarstyklės parodys ar pasirinkome teisingą mitybos bei sportavimo planą.

„Arboleaf CS20N“ svarstyklės pravers net ir tiems, kurie tiesiog nori žinoti savo kūno rodiklius. Kai išmaniosios „Arboleaf CS20N“ svarstyklės kainuoja tiek, kiek Lietuvoje tik svorį tematuojančios, tai kurias rinktis, kaip ir daugiau nei akivaizdu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()