Specialus Aliexpress rinkinukas iš Belgijos ir Čekijos sandėlių: skaitmeniniai maisto ir gėrimų temperatūros matuokliai bei lietuvių šluojami ir puikiai vertinami peiliai - „peržiūrėjau visą Aliexpress, tai už tokią kainą čia yra geriausias variantas“ (pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimai, papildymas 2021-06-28)  (2)

Pasiūlymai iš Aliexpress:

- Iš Čekijos labai perkami ir puikiai lietuvių vertinami peiliai - „Kitchen knives Set Professional Chef Knives Japanese 7CR17 440C High Carbon Stainless Steel Imitation Damascus Pattern Knife Set“;

- Iš Belgijos skaitmeniniai maisto ir gėrimų temperatūros matuokliai - „Digital BBQ Thermometer Wireless Kitchen Oven Food Cooking Grill Smoker Meat Thermometer with Probe and Timer Temperature Alarm“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Čekijos labai perkami ir puikiai lietuvių vertinami „Anhichef“ peiliai

  • Aliexpress - nuo 8,59 €; IŠPIRKTA
    • 35 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • 0,89 € už pristatymą į Lietuvą.
  • Aliexpress - nuo 22,15 € (didesni peilių rinkiniai, papildymas 2021-06-28);
    • 33 % nuolaida;
    • iš Čekijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Anhichef“ peiliai yra labai perkami lietuvių ir dabar juos galima įsigyti iš Čekijos sandėlio. Tai yra gana retas atvejis, kadangi įprastai absoliuti peilių dauguma keliauja iš Kinijos.

Tiesa, šiuo atveju taip pat peilių kiekis nėra begalinis, tačiau dar galima rinktis iš įvairių jų komplektų. Galima įsigyti norimą konkretų peilį ar skirtingus jų komplektus. Iš viso net 10 peilių rinkinį.

 

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti, kokius galima įsigyti peilius. Jų išmatavimus.

Visi peiliai yra su medinėmis, stilizuotomis rankenomis. Ašmenys taip pat su raštu. Atrodo, kaip Damasko plienas, bet taip čia nėra. Tai su lazeriu padarytas toks raštas.

Tačiau „Anhichef“ peiliai pagaminti iš aukščiausios kokybės japoniško 7Cr17 plieno, tad jie yra atsparūs korozijai ir itin aštrūs.

Absoliuti dauguma pirkėjų iš Lietuvos šiems peiliams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad iš Čekijos jie atkeliavo labai greitai ir yra išvaizdūs, kokybiškai pagaminti, aštrūs:

  • D***e: Esu labai patenkinta pirkiniu. Iš Čekijos atvyko per 12 dienų. Peiliai yra aštrūs, kokybiški, patogūs rankoje. Ačiū, aš rekomenduoju 5 ☆ 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • J***s: Siuntimas buvo tikrai greitas. Pardavėjas malonus ir supratingas. Prekė atrodo kokybiškai 1 foto, 2 foto.
  • R***s: Esu labai patenkintas. Iš Čekijos atkeliavo per 1 savaitę. Greičiausiai pristatyta prekė iš Aliexpress!!! Už rinkinį mokėjau 49 eurus. Peržiūrėjau visą Aliexpress, tai čia geriausia kaina už tokį rinkinį. Peiliai labai aštrūs, patogūs laikyti rankoje, komfortiški, kokybiškos medinės rankenos. Į tą Damasko raštą tai galite nekreipti dėmesio. Dėl grožio jis ir tiek :) Bendrai, ašmenų plienas labai geras, tinkamu kampu užgaląsti. Tikrai geri peiliai, rekomenduoju.

Iš Belgijos skaitmeniniai maisto ir gėrimų temperatūros matuokliai „NEIMZ KN6008 / KN6008-2 / KN6010R-2“

  • Aliexpress - nuo 15,29 €; nuo 14,04 € (papildymas 2021-06-27);
    • 36 % nuolaida;
    • iš Belgijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • 4,51 € už pristatymą į Lietuvą.

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu pasiūloje galima rinktis iš trijų „NEIMZ“ maisto ir gėrimų matuoklių versijų. 

Jos skiriasi savo išvaizda bei funkcionalumu. Kiek brangesni modeliai turi po du temperatūrų daviklius, tad vienu metu gali išmatuoti dviejų gėrimų ar maisto produktų temperatūras, arba galima ir vienam produktui dar tiksliau stebėti temperatūrą.

Taip pat šiek tiek skiriasi jų ekranėliai, yra laikmačiai, galima nustatyti temperatūrų ribas, kurias peržengus būsite informuoti, o „NEIMZ KN6010R-2“ modelis dar turi belaidį matuojamų rezultatų daviklį. Jo ekrane taip pat rodomi rezultatai ir signalas perduodamas iki 60 metrų atstumu.

Šie skaitmeniniai maisto ir gėrimų temperatūros matuokliai yra skirti stebėti reikiamą gaminamų produktų temperatūrą: nuo -20°C iki 300°C.

Gaminant konkretų patiekalą ar gėrimą gali reikėti nuolat išlaikyti pastovią temperatūrą, dėl ko atsiskleis geriausios patiekalo ir gėrimo savybės.

Tad tokie matuokliai leis stebėti kokia yra temperatūra ir imtis atitinkamų priemonių, jei ji tapo per didelė ar per daug sumažėjo.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šiems matuokliams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad „prietaisai dirba kokybiškai, greitai informuoja apie temperatūrų pokyčius ir už tokią kainą yra net labai geri prietaisai“.

Kelios matuoklių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(7)
(-5)

Komentarai (2)