Iš Čekijos už juokingą kainą puikiai lietuvių vertinamas karinio tvirtumo išmanusis laikrodis: „po trijų savaičių naudojimo įspūdžiai vien teigiami ir galiu pasakyti, kad laikrodis superinis - niekuo nenusileidžia kelis kartus brangesniems analogams“ („KOSPET Raptor“ atsiliepimai, iš Čekijos, Video)  ()

„KOSPET Raptor“ - vienas naujausių išmaniųjų laikrodžių. Karinio lygio tvirtumas, puikus funkcionalumas stebėtinai žema kaina ir aukščiausi pirkėjų įvertinimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„KOSPET Raptor“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - 27,45 €;
    • iš Vokietijos ir Kinijos sandėlių.
  • Aliexpress - nuo 22,49 €;
    • iš Čekijos, Prancūzijos, Ispanijos sandėlių.

„KOSPET Raptor“ labai įdomus išmanusis laikrodis. Ir pirmųjų pirkėjų itin gerai vertinamas: virš 1 400 užsakymų, 900 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas. Labai geri rezultatai.

Kas gi pirkėjams patinka šiame laikrodyje? Žinoma, kad jo išvaizda. Tai yra sportinio tipo išmanusis, skirtas naudoti bet kokiomis orų sąlygomis.

Tiesą sakant, „KOSPET Raptor“ yra labai tvirto metalų lydinio korpuso ir ištvėręs eilę testavimų.

Gamintojas tvirtina, kad „KOSPET Raptor“ atitinka A lygio karinius standartų reikalavimus ir šis išmanusis laikrodis nebijo nei šalčio, nei karščio, nei dulkių, gėlo ar sūraus vandens. Stebėtinas tvirtumas tokiame kainų lygyje.

Kitas pirkėjus džiuginantis dalykas yra ryškus „KOSPET Raptor“ ekranas. Čia turime į prisilietimus reaguojantį 1,3 colių įstrižainės ir 320 x 320 raiškos ekraną.

 

Taip pat „KOSPET Raptor“ palaiko jau iš anksto 50 įdiegtų ekrano atvaizdavimo pasirinkimų. Plius, galima įsikelti norimą nuotrauką ir susikurti savo unikalų laikrodžio ekraną.

Verta pažymėti, kad „KOSPET Raptor“ ekranas aktyvuojamas nuo rankos pakėlimo, taip pat visada pačiame laikrodyje galima keisti ekrano ryškumą. Deja, bet Always on Display funkcijos „KOSPET Raptor“ nepalaiko.

„KOSPET Raptor“ užtikrina net 20 skirtingų sporto režimų, tad čia turime tikrą fizinės veiklos kompanioną.

Laikrodis palaiko plaukimą, tenisą, krepšinį, badmintoną, sunkumų kilnojimą, bėgimą, važiavimą dviračiu, boulingą ir t.t.

„KOSPET Raptor“ seka širdies ritmą bei miego kokybę. Žinoma ir tokius dalykus, kaip žingsnius, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas ir panašiai.

Pats išmanusis laikrodis palaiko ir tokias naudingas funkcijas, kaip nuotolinį muzikos grotuvo valdymą, informuoja apie gautus SMS, socialinių tinklų, programėlių pranešimus, informuoja ir apie gaunamus skambučius, kad per ilgai užsisėdėjome vienoje vietoje ir t.t.

Pats „KOSPET Raptor“ laikrodis palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų, rusų, vokiečių, prancūzų, ispanų ir kt.

Išmanusis laikrodis su telefonais (Android 5.1/iOS9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis) poruojamas Bluetooth 4.0 ryšiu ir tereikia atsisiųsti bei įsidiegti Da Fit programėlę. Ji taip pat palaiko įvairias kalbas bei programėlėje bus pateikiama dar daugiau informacijos apie fizinę veiklą ir pasiektus rezultatus.

 

Baterija? „KOSPET Raptor“ turi įkraunamą 230 mAh talpos bateriją ir naudojantis įprastai - jos užtenka iki 10 dienų. Jei bus naudojamas minimaliai, tai baterijos gali užtekti iki 30 dienų. Baterija įkraunama per 1-2 val. Išties geri rezultatai.

Ką apie „KOSPET Raptor“ sako pirkėjai?

„KOSPET Raptor“ laikrodžiu yra labai patenkinti ir pirkėjai iš Lietuvos, kurie duoda maksimalų 5 balų įvertinimą. Ir nors pirko iš Kinijos, bet tvirtina, kad atsiuntė labai greitai. Jau yra pirmųjų pirkimų ir iš Čekijos sandėlio - 1 foto.

Štai vienas išraiškingiausias pirkėjo iš Lietuvos atsiliepimas (tekstas neredaguotas aut. past.): „Kaip už tokią kainą zjbs“.

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti šiais tvirtais išmaniaisiais laikrodžiais ir štai keli atsiliepimai:

  • Y***z (pirkėjas iš Brazilijos): Puikus. Kokybiškas ir pigus išmanusis laikrodis. Iki manęs iš Kinijos atkeliavo vos per 15 dienų ir be jokių papildomų mokesčių. Dailus laikrodis, teisingai matuoja širdies ritmą, miegą ir kitus parametrus. Bendraujantis pardavėjas, atsako į užduotus klausimus. Rekomenduoju - 1 foto2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • V***n (pirkėjas iš Rusijos): Nuo to momento, kai sumokėjau už šį laikrodį iki jo laikymo rankose, praėjo vos 10 dienų. Labai greitas siuntimas, nors ir pirkau iš Kinijos sandėlio. Pats laikrodis atrodo nuostabiai. Labai gera pagaminimo kokybė ir funkcionalumas. Belieka tik telefone įsidiegti programėlę ir suporuoti su laikrodžiu. Tas vyksta momentaliai ir ryšys išlieka stabilus. Man čia tik šiek tiek pritrūko tų ekrano atvaizdavimo pasirinkimų, bet manau, kad ateityje jų atsiras daugiau. O taip esu visiškai patenkintas. Labai geras laikrodis - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.
  • D***d (pirkėjas iš Ispanijos): Absoliutus kainos/kokybės/tvirtumo karalius. Kiekviena detalė yra apgalvota, medžiagos aukščiausio lygio, pagaminimo kokybė be priekaištų. Jis ne tik atrodo, bet ir yra tokios kokybės, kaip kelis kartus brangesni puikiai žinomų kompanijų tvirtieji išmanūs laikrodžiai. Estetiškas, tvirtas, patogus valdyti ir nešioti. Kaip tvirtas laikrodis, tai ganėtinai lengvas. Greitai reaguoja į komandas, platus funkcionalumas. Pakuotėje yra išsami naudojimosi instrukcija anglų kalba. Be jokių dvejonių rekomenduoju šį laikrodį - 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • A***o (pirkėjas iš Ukrainos): Super greitas pristatymas! Iki Kijevo pašto vos per 10 dienų. Ir po trijų savaičių naudojimo įspūdžiai vien teigiami ir galiu pasakyti, kad laikrodis superinis. Lengvas, kokybiškai pagamintas, malonus dirželis, greitai poruojamas su DaFit programėle, platus funkcionalumas, daug ekrano pasirinkimų, net labai daug. Pilnai įkrautos baterijos ir įjungus visas funkcijas užtenka 4 paroms. Čia tuo atveju, kai laikrodis naudojamas labai intensyviai, o įprastam naudojimui baterijos užteks dvigubai ilgesniam laikui. Širdies ritmą matuoja teisingai. Nueitų žingsnių vos truputi prideda daugiau, bent jau man taip atrodo. Jau atkeliavo pirmasis programinės įrangos atnaujinimas. Rekomenduoju!

 

 

Keletas pirkėjų padarytų „KOSPET Raptor“ laikrodžio nuotraukų: 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10 foto11 foto.

 

„KOSPET Raptor“ testavimas - tokių dalykų patiems geriau nedaryti:

„KOSPET Raptor“ apžvalga rusų kalba:

„KOSPET Raptor“ apžvalga anglų kalba:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(10)
(4)

Komentarai ()