Geriausias būdas išvengti nugaros skausmo ir iškrypusio stuburo? Išmanieji „Xiaomi“ laikysenos diržai stebina ir apžvalgininką - „juos Xiaomi sukūrė drauge su profesionalia medikų komanda ir čia jums ne kokia homeopatija, tai yra rimtas ir realią naudą duodantis prietaisas“ („Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ ir „Xiaomi Mijia Hipee“ palyginimas, Video)  ()

„Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ ir „Xiaomi Mijia Hipee“ yra du labai įdomūs išmanieji laikysenos diržai. Tinka tiek suaugusiems, tiek vaikams, puikaus dizaino, palaiko net išmaniąją programėlę ir ypatingai gerų kainų. Štai ką jie sugeba ir ką sako apžvalgininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ išmanusis laikysenos diržas

  • Aliexpress33,74 €;
    • 43 % nuolaida;
    • 2,67 € už pristatymą į Lietuvą.

„Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ yra perkamas ir gerai pirkėjų vertinimas išmanusis laikysenos diržas.

Ir dabar jis parduodamas net 20 eurų pigiau, palyginus su tomis kainomis, kai skelbėme „Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ apžvalgą.

Kaip gi naudotis „Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ išmaniuoju diržu?

Pirmiausiai užsidėkite šį prietaisą ir sureguliuokite diržus. Svarbu, kad su juo būtų patogu judėti, bet ir kad jis nebūtų per daug laisvas.

Tada reikia paspausti „Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ mygtuką iki kol jis vieną kartą suvibruos – čia jau reikės paprašyti namiškių, nes patys to mygtuko nepasieksite.

Kai tik pajausite vibraciją, pakelkite galvą taip, kad žiūrėtumėte į priekį, bei ištieskite nugarą. Tokioje pozicijoje pabūkite 4 sekundes, kol Xiaomi Mijia Youpin Hi+ šią jūsų taisyklingą nugaros padėtį įsirašys sau į atmintį.

 

Dabar jau galima šį diržą nešioti ir vos tik jis užfiksuos, kad jūsų poza yra netinkama – „Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ pradės vibruoti. Tereikės vėl ištiesti nugarą ir vibracija sustos.

Nusiėmus „Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ beliks paspausti jo mygtuką ir taip išjungti.

Apžvalgininkas tvirtina, kad šio prietaiso tikslas yra paprastas. Leisti jums suprasti, kada jūsų laikysena yra taisyklinga, nugara tiesi, o kada jau pradedate kūprintis.

Kai pradedate kūprintis, Xiaomi Mijia Youpin Hi+ pradeda vibruoti, o kai grįžtate į taisyklingą padėtį – diržas vibruoti nustoja.

Ant diržo yra ir baterijos indikatorius, tad visada žinosite, kiek yra likę energijos.

„Xiaomi Mijia Youpin Hi+ veikimo principas yra visai paprastas. Jame yra įmontuotas MPU6050 lustas, kuris ir fiksuoja jūsų judesius bei pasikeitusią nugaros padėtį.

Jis geba įvertinti pasikeitusį nugaros palinkimo kampą bei diržų įtempimo lygį. Ir vos tik per daug palinkstate į priekį – Xiaomi Mijia Youpin Hi+ supranta, jog jūsų laikysena yra netaisyklinga, ir jis pradeda vibruoti, apie tai jus informuodamas.“, - teigia apžvalgininkas.

 

Gamintojas rekomenduoja šį prietaisą kasdien nešioti po 3 valandas. Žinoma, pirmosios kelios dienos yra skirtos priprasti prie šio prietaiso ir jomis reikėtų jį dėvėti po 30 minučių.

Apžvalgininkas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia Youpin Hi+“ gali naudoti tiek suaugę, tiek ir vaikai.

„Dar norėčiau paminėti ir tai, kad šis daiktas tinka tiek suaugusiems, tiek ir vaikams. Tik pastariesiems diržų labai stipriai neužveržkite – visgi vaikai dar auga.

O suaugusiems diržų ilgio taip pat užteks. Neįsivaizduoju kokio dydžio turi būti žmogus, kad jam jų būtų maža.

Bendrai, manau, kad šis Xiaomi Mijia Youpin Hi+ daiktas yra nepalyginamai geresnis variantas nei visi tie reklamose matyti korsetai, kurie man tempia nugarą ir dar didelis klausimas ar išvis duoda kokį teigiamą efektą.

Xiaomi Mijia Youpin Hi+ įprastai kainuoja apie 50-60 dolerių ir, manau, kad už tokį prietaisą tai yra visiškai normali kaina.

Šį diržą Xiaomi kompanija sukūrė drauge su profesionalia medikų komanda ir čia jums ne kokia homeopatija, tai yra rimtas ir realią naudą duodantis prietaisas.

Aišku, kiekvienam spręsti pačiam, kiek jam svarbi sveikata, bet viską apibendrinęs galiu pasakyti tik tiek – rekomenduoju, Xiaomi Mijia Youpin Hi+ yra labai naudingas prietaisas.“

 

„Xiaomi Mijia Hipee“ išmanusis laikysenos diržas

  • Aliexpress20,32 €;
    • 20 % nuolaida;
    • 1,49 € už pristatymą į Lietuvą.

„Xiaomi Mijia Hipee“ yra dar naujesnis ir jau kitokio dizaino išmanusis laikysenos diržas. Čia net kiek keblu jį įvardyti diržu, nes iš tikrųjų diržų čia kaip ir nėra.

Šis įdomus laikysenos korekcijos prietaisas uždedamas ant kaklo ir pagrindinis jo įrenginys remiasi į nugarą.

Jame yra įdiegti davikliai, kurie fiksuoja sprando bei viso kūno palinkimą ir bendrą padėtį, užfiksuotą informaciją apdoroja įdiegtas lustas ir informuoja patį „Xiaomi Mijia Hipee“ įrenginio nešiotoją.

„Xiaomi Mijia Hipee“ yra simpatiško dizaino, dengtas silikonu, lengvas (62 gr.), tinka vaikams bei suaugusiems.

Tereikia jį užsidėti ant kaklo ir jau galima dėvėti praktiškai tiek, kiek tik pageidaujate.

Šaunu ir tai, kad ant korpuso yra valdymo mygtukas bei C-tipo baterijos įkrovimo jungtis. Pilnai baterija yra įkraunama per 1,5 valandos, o energijos užteks darbuotis net 90 val.

 

Dar viena įdomybė, kad „Xiaomi Mijia Hipee“ palaiko programėlę. Šį prietaisą galima suporuoti Bluetooth 4.1 ryšiu su Android 6.5.7/iOS 6.5.8 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais telefonais.

Taip programėlėje galėsite matyti išsamią statistiką, kaip dažnai ir ilgai buvote netaisyklingoje padėtyje ir t.t.

Šaunu ir tai, kad programėlėje galima nurodyti norimą „Xiaomi Mijia Hipee“ vibravimo intensyvumą ir kokiu laipsniu palinkus jis turėtų apie tai informuoti. Galima rinktis nuo 5 iki 20 laipsnių rėmuose.

Programėlėje dar rasime ir profesionalių treniruočių, pritaikytų būtent sportuoti su šiuo „Xiaomi Mijia Hipee“ laikysenos korekcijos įrenginiu.

Tad „Xiaomi Mijia Hipee“ ne tik stebės ir padės gerinti laikyseną esant įprastoms sąlygoms, kaip sėdint prie stalo ir panašiai, bet ir atlikti specialius laikysenos gerinimo pratimus. Įdomus prietaisas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()