Net 2 legendinio „Xiaomi Dreame V10“ siurblio atnaujinimai, abu iš Lenkijos bei Prancūzijos: idealus modelis kilimų siurbimui, dar labiau pagerintas dulkių išvalymas ir net spalvotas OLED ekranas („Xiaomi Dreame V10“, „Xiaomi Dreame V10 Plus“ ir „Xiaomi Dreame V10 Pro“ palyginimas, iš Lenkijos, Video)  ()

„Xiaomi Dreame V10“ yra tikras belaidžių dulkių siurblių hitas. Vienas perkamiausių ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamas siurblys. Iki 200 eurų, tai yra praktiškai geriausia, ką galima rasti. Tačiau turime net dvi staigmenas: šis super populiarus modelis sulaukė iškart dviejų atnaujinimų - „Xiaomi Dreame V10 Plus“ ir „Xiaomi Dreame V10 Pro“. Kas gi čia pasikeitė? Šiame tekste ir sužinosite.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Dreame V10“ belaidis dulkių siurblys:

 

„Xiaomi Dreame V10 Plus“ belaidis dulkių siurblys, idealus kilimams:

  • Aliexpress196,99 €;
  • Aliexpress190,25 € (su € 6,74 kuponu);
    • 25 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons - galioja iki vasario 26 d.;
    • iš Lenkijos bei Prancūzijos, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Lietuvoje neparduodamas.

 

„Xiaomi Dreame V10 Pro“ belaidis dulkių siurblys, su OLED, ypatingai tvirtas:

  • Aliexpress200,98 €;
  • Aliexpress194,24 € (su € 6,74 kuponu);
    • 23 % nuolaida + kuponas: prieš užsakymą spauskite Get coupons galioja iki vasario 26 d.;
    • iš Lenkijos bei Prancūzijos, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Skytech231,69 €.

 

„Xiaomi Dreame V10“ buvo tikras hitas ir ypatingai populiarus belaidis dulkių siurblys. Dabar Kinijos elektronikos parduotuvėse yra ganėtinai sudėtinga jį rasti ir juo labiau, kad siųstų iš Europos sandėlių.

Iš kitos pusės, dėl to neverta vargti. Skytech šiuo metu jį parduoda už 189 € ir tai yra puiki kaina. Galima iškart pirkti ir būsite ramūs įsigiję aukščiausios klasės belaidį siurblį už labai gerą kainą. Bet jei norite geriau išvalyti kilimus ar turėti siurblį su ekranu, pasižvalgykite į atnaujinimus. 

O kaip gi „Xiaomi Dreame V10 Plus“ ir „Xiaomi Dreame V10 Pro“?

Tikrai taip, V10 sulaukė dviejų atnaujinimų ir nusprendėme išsiaiškinti, kuo gi jie skiriasi. Plus ir Pro modeliai yra visai nauji, bet jau Aliexpress turime pirmųjų pirkimų bei vertinimai labai geri.

Tad pradėkime nuo „Xiaomi Dreame V10 Plus“ modelio. Peržiūrėję specifikacijas ir ką sako pirmieji apžvalgininkai galima daryti štai tokias išvadas:

  • V10 Plus nuo V10 ir XR modelių skiriasi tik išvaizda, o specifikacijos yra praktiškai identiškos.
  • V10 Plus komplekte yra papildoma siurbimo galva kiliminių dangų valymui, ko nebuvo ankstesniame modelyje. Tad kam patinka V10 modelis, bet turite namuose kilimų, tada geriau rinktis V10 Plus.

 

„Xiaomi Dreame V10 Plus“ taip pat įkraunami pritvirtinus prie laikymo-įkrovimo stotelės. Konstrukcija analogiška ankstesniems modeliams, bet pats plastiko korpusas tvirtesnis, matinis, nelieka pirštų atspaudų, - teigia apžvalgininkas.

Lygiai tie patys 3 veikimo režimai, 2500 mAh baterija, įkraunama per tas pačias 3,5 valandos, vienu įkrovimu dirba iki 60 minučių ir 0,5 litrų atliekų dėžutė atsidaro vieno mygtuko spustelėjimu. 

Čia tas pats bešepetėlinis 450W elektros variklis, 140AW siurbimo galia, 22kPA siurbimo slėgis, 5 lygių oro filtravimas su HEPA filtru ir taip toliau, kaip ir „Xiaomi Dreame V10.“

O kaip gi „Xiaomi Dreame V10 Pro“?

„Xiaomi Dreame V10 Pro“ yra lygiai tas pats „Xiaomi Dreame V10“ tik su pora papildomų dalykų. Skirtingai nuo „Xiaomi Dreame V10 Plus“, „V10 Pro“ jau neturi kilimams skirto antgalio, tačiau turi kai kuriuos kitus patobulinimus - ekraną, kur kas geresnį dulkių išvalymą. 

Žiūrint į galingumą, visos šių siurblių specifikacijos yra identiškos, tačiau taip pat šiek tiek skiriasi „Xiaomi Dreame V10 Pro“ dizainas. Siurblys atrodo prabangiau ir apžvalgininkai tvirtina, kad pagamintas dar tvirčiau.

 

Viena iš esminių „Xiaomi Dreame V10 Pro“ naujovių yra štai toks spalvotas OLED ekranas. Tokio dalyko kiti V10 modeliai neturi.

Šiame ekranėlyje matysite pasirinktą režimą - jų čia yra tie patys 3 pasirinkimai - baterijos energijos lygį, galima aktyvuoti nuolatinį veikimą ir pan.

„Xiaomi Dreame V10 Pro“ taip pat yra ir atnaujintas oro filtravimas. Čia, be 5 lygių oro filtravimo su HEPA filtru, dar turime 12 kūgių tipo cikloną. 

Pasak gamintojo, dėl tokio sprendimo „Xiaomi Dreame V10 Pro“ dabar sulaiko dar smulkesnes dulkes ir į aplinką išleidžia praktiškai idealiai švarų orą.

Šiuo metu geriausios „Xiaomi Dreame V10 Pro“ apžvalgos yra štai šios.

Šioje apžvalgoje kalbama vokiškai, tačiau parodoma, kaip siurblys dirba praktiškai:

Na, o šioje apžvalgoje kalbama prancūziškai. Abiem apžvalgų atvejais Youtube galima įsijungti subtitrus ir aktyvuoti automatinį jų vertimą į lietuvių kalbą:

Tad kurį rinktis: „Xiaomi Dreame V10“, „Xiaomi Dreame V10 Plus“ ar „Xiaomi Dreame V10 Pro“?

 

Kaip jau galėjote suprasti, tai skirtumai yra labai minimalūs.

Jei norite maksimaliai sutaupyti ir už mažiausią kainą gauti puikiomis savybėmis pasižyminti belaidį dulkių siurblį, tada rinkitės „Xiaomi Dreame V10“, kuris kainuoja 189 €.

Jei norite atnaujinto dizaino, dar tvirtesnio korpuso ir su specialiai kiliminei dangai skirta siurbimo galva siurblio, tada rinkitės „Xiaomi Dreame V10 Plus“, kuris kainuoja 196,99 € arba 190,25 €.

O tiems, kuriems nereikia to kiliminei dangai skirto priedo, tačiau svarbiau yra atnaujinta oro filtravimo sistema bei OLED ekranas, tada rinkitės „Xiaomi Dreame V10 Pro“, kuris kainuoja 200,98 € arba 194,24 €, Lietuvoje 231,69 €.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()