„Afigienas robotas! Visiems rekomenduoju“: iš Lenkijos sandėlio ir už tokią kainą, kad pirkėjai iš Lietuvos negali atsistebėti ir duoda patarimą, kaip valyti langus, kad jie blizgėtų („PhoReal FR-S60“ langų valymo robotas, Video, rekordinė kaina, Lenkijos papildymas 2021-06-08)  ()

„PhoReal FR-S60“ - labai perkamas langų valymo robotas iš Lenkijos sandėlio. Ir pirkėjai iš Lietuvos labai džiaugiasi jo suteikiamomis galimybėmis ir puikia kaina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„PhoReal FR-S60“ langų valymo robotas:

  • Aliexpress 83,80 €; 73,18 € (papildymas 2021-06-08);
    • 49 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 4,09 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.

„PhoReal FR-S60“ langų valymo robotas yra populiarus: virš 110 užsakymų ir labai aukštas 4,8/5 balų įvertinimas.

Pirkėjams patinka šio langų valymo roboto kompaktiškumas, kokybiškai atliekamas  darbas ir labai gera kaina.

Taip pat pakuotėje iškart gauname viską, ko tik gali prireikti.

Telieka robotą išimti iš pakuotės, pritvirtinti apsauginį lyną, pajungti maitinimą, sudrėkinti šluostes ir paleisti darbuotis.

Čia apsauginis lynas su karabinu yra 4 metrų ilgio. Ir gamintojas rekomenduoja robotą pritvirtinti šiuo apsauginiu lynu. Jei kartais robotas atsikabintų nuo lango, kad nenukristų ant žemės.

Net jei kartais darbo metu ir nutrūktų elektros tiekimas, robotas turi integruotą bateriją, tad galės stipriai prie paviršiaus kabėti dar pusvalandį laiko.

 

Tuo metu jis nedirbs ir skleis įspėjamąjį signalą. Beliks tik atnaujinti elektros tiekimą arba tiesiog robotą nuimti nuo paviršiaus.

Daugelis pirkėjų pažymi ir labai svarbią kitą „PhoReal FR-S60“ technologinę savybę, tai gebėjimą aptikti paviršių kraštines, jų nebūvimą bei apeiti kliūtis.

Kitaip tariant, šį robotą galima naudoti ant pačių įvairiausių stiklinių paviršių. Ir ant tų pačių dušo kabinų.

Roboto jutikliai leis „PhoReal FR-S60“ suprasti, kad čia nėra kraštinių ir taip prisitaikys prie valomo paviršiaus bei, kas itin svarbu, nenukris.

„PhoReal FR-S60“ taip pat tinka darbuotis ne tik ant įvairaus dydžio stiklinių langų, bet ir ant stiklinių durų, dušo kabinų, vonios plytelių net ir grindų.

Robotas palaiko 3 judėjimo maršrutus ir jį galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu arba tiesiog spustelėjus ant korpuso esantį mygtuką.

Ant jo korpuso taip pat yra šviesos indikatoriai, kurie leis lengviau suprasti kada kokiu režimu dirba robotas ir ar viskas yra gerai.

Turime ganėtinai daug pirkimų iš Lietuvos ir mūsų tautiečiai „PhoReal FR-S60“ langų valymo robotui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

Tvirtina, kad iš Lenkijos į Lietuvą atkeliavo per 7 dienas, pristatė kurjeris tiesiai į namus.

  • A***t: Iš Lenkijos atkeliavo per 7 dienas. Robotas gerai supakuotas, be jokių pažeidimų, viskas tvarkingai. Jį valdyti yra paprasta, dirba ganėtinai tyliai. Kartais tik toliau esantiems stiklams pritrūksta to laido, bet šiaip pirkiniu esu patenkintas. Geras daiktas. Rekomenduoju 1 foto.

 

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti šiais langų valymo robotais ir tvirtina, kad toks prietaisas labai palengvina namų tvarkymąsi. 

  • A***n: Afigienas robotas. Visiems rekomenduoju. Dirba automatiškai arba su nuotolinio valdymo pulteliu. Pardavėjas puikus. Iškart atsako į visus iškilusius klausimus. Netgi paprašius atsiuntė naudojimosi instrukciją rusų kalba ir vaizdo įrašą, kaip darbuotis robotu. Vietoje 3 porų šluoščių įdėjo 5 poras. Ačiū! Kalbant apie langų valymą, tai aukščiausia klasė, jokių paliktų dryžių. Tik viską darykite teisingai. Trumpai tariant: pirmą valymo kartą abi roboto šluostes sudrėkinkite taip, kad jų kraštinės būtų drėgnos, o centrai sausi, antruoju kartu - norėdami nuvalyti dryžius - vieną šluostę sudrėkinkite taip, kad centras būtų drėgnas, o kraštinės sausos, o kitą šluostę atvirkščiai (centras drėgnas, o kraštines palikite sausas). Ir galutinis rezultatas bus blizgantys langai!

 

Kelios pirkėjų padarytos robotų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Pristatomasis „PhoReal FR-S60“ roboto vaizdo įrašas:

O čia pirkėjo „PhoReal FR-S60“ išpakavimas ir bandymas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai ()