Ruošiamės genėjimo sezonui: puikios kainos ir gerai pirkėjų vertinami japoniško plieno pjūklai - „tikra atgaiva dirbti su tokiu pjūklu. Kad ir kokio kietumo medis bebūtų, užtenka keleto trūktelėjimų ir jau perpjautas“ („AIRAJ“ ir „DELI“ pjūklų atsiliepimai, Video)  ()

„AIRAJ“ ir „DELI“ - puikios kainos pjūklai. Su jais lengvai apgenėsite savo sodo augalus ir tokie sulankstomi pjūklai labai pravers išvykose į gamtą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„AIRAJ“ japoniško plieno, sulankstomas pjūklas sodui ir išvykoms į gamtą + dovanų pirštinės

  • Aliexpress - nuo 13,37 €;
    • 49 % nuolaida;
    • perkant daugiau vienetų yra ir papildomų kuponų - prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Labai įdomus ir puikios kainos rankinis pjūklas. Ir čia galime rinktis iš dviejų pjūklų versijų. Plius, kiekvieno atveju dar papildomai dovanų gausime darbines pirštines.

Kuo du modeliai skiriasi vienas nuo kito? Yra 2 dalykai: svoris ir ilgis.

Trumpesnė versija sveria 247 gramus ir bendras ilgis siekia 46,5 cm, sulenkus 21 cm.

Ilgesnioji versija sveria 270 gramus ir bendras ilgis siekia 54 cm, o sulenkus 25 cm.

Abu pjūklai yra sulenkiami ir taip užima visai mažai vietos. Puikiai tilps į kuprinę bei kelioninį krepšį turistaujant gamtoje, o ir baigus darbus sode jie įrankių dėžėje užims visai mažai vietos. Jei tik norėsite, tai galima ir juos pakabinti. Ant rankenos galo yra tam palikta speciali ertmė.

Kalbant apie rankenas, tai gamintojas bei pjūklus įsigiję pirkėjai tvirtina, kad jos yra patogios, ergonomiškos, dengtos silikonu, neslysta iš rankų.

 

Patys ašmenys taip pat verti atskiro žodžio. Čia turime SK5 metalo lydinį. Tai japoniškas, vidutinės klasės metalo ir anglies pluošto lydinys, kuris yra labai plačiai naudojamas: nuo skutimo peiliukų ir skalpelių iki tokių pjūklų gamybos.

Kietumas siekia HRC65-68 klasę ir toks plienas pasižymi tvirtumu, ilgaamžiškumu, labai gera kaina ir kitomis naudingomis savybėmis. Beje, šie pjūklai dengti teflono medžiaga ir yra atsparūs rūdims.

Įdomus momentas, kad ašmenys su lazeriu yra užgaląsti iš trijų kampų, kas leidžia užtikrinti ypatingai didelį aštrumą.

Čia yra ir dar vienas įdomus gamintojo sprendimas. Tarp dantukų galite matyti tokias didesnes ertmes. Jos tokios yra ne šiaip sau.

Toks sprendimas leidžia greičiau pasišalinti susikaupusioms pjuvenoms ar pjaunamų PVC vamzdžių drožlėms ir taip pjūklas pjovimo metu juda sklandžiai, be strigimų ir pasiekiamas dar didesnis pjovimo greitis.

Kaip pjauna pjūklas galite pasižiūrėti štai šiame vaizdo įraše - atrodo išties įspūdingai.

 

Pirkėjai šiems pjūklams duoda aukštą balų įvertinimą ir teigia, kad pjūklai greitai atkeliavo bei yra labai aštrūs - „kad ir kokio kietumo medis bebūtų, užtenka keleto trūktelėjimų ir jau perpjautas. Tikra atgaiva dirbti su tokiu pjūklu“: 1 foto2 foto3 foto, 4 foto.

  • A***s (pirkėjas iš Lietuvos): Greitas siuntimas per Omnivą ir puikus pjūklas. 1 foto, 2 foto.

„DELI“ 65Mn plieno, sulankstomas pjūklas sodui ir išvykoms į gamtą

  • Aliexpress - nuo 8,48 €;
    • 65 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

 

Čia turime alternatyvų ir netgi dar pigesnį modelį. Daugeliu aspektų jis yra labai panašus į prieš tai aptartą „AIRAJ“ pjūklą, tačiau yra ir keletas skirtumų.

Pirmiausiai, „DELI“ pjūklų pasirinkimas yra didesnis. Čia jau galime rinktis iš trijų skirtingų dydžių.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti jų išmatavimus, tiek rankenų, tiek ašmenų, tiek ir bendrus išmatavimus. Visais atvejais pjūklai yra sulankstomi ir su tokio pačio dizaino bei storio ašmenimis.

Kalbant apie ašmenis, tai „DELI“ pjūklų dizainas, užgalandimas nesiskiria nuo „AIRAJ“ pjūklų, tačiau skiriasi storis. „AIRAJ“ pjūklų ašmenų storis yra 1 mm, o „DELI“ pjūklų 1,32 mm.

Taip pat čia jau pjūklų ašmenims panaudotas kitas 65Mn plienas.

Tai yra kiniškos kilmės ir labai plačiai naudojamas plienas. Jis pagamintas taip, kad užtikrina gerą atsparumą dilimui ir tvirtumą. Jį galima palyginti su 1065 plienu, kuris naudojamas įvairiems peiliams, mačetėms ir panašiai.

65Mn vidutinis anglies kiekis yra 0,62–0,70 % ir didelis mangano kiekis - 0,90–1,20%. Tai pagerina tvirtumą ir atsparumą.

 

Pirkėjai yra patenkinti šiais „DELI“ pjūklais ir tvirtina, kad fiksatorius dirba tvarkingai. Sulenkus peilį, jis ir laikosi tokioje padėtyje. Patogu laikyti namuose ar pasiimti į kelionę.

  • A***v (pirkėjas iš Rusijos): Pjūklas atrodo prabangiai, rankena dengta guma, patogus laikyti ir naudotis, tik yra vienas BET. Apsiginkluokite deimantine dilde, nes po po galandimo lieka dažų sluoksnis, kurį reikia nuvalyti. Tad galandimą reikia atnaujinti, kad paskui miške nereikėtų iš naujo to daryti. Galandimo kampai teisingi! 1 foto, 2 foto, 3 foto.

„DELI“ pjūklo praktinis bandymas šiame vaizdo įraše.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()