Iš Belgijos sandėlio už super gerą kainą naujausios „Haylou“ ausinės „GT3“. „Ausinės viršijo mano lūkesčius. Palyginus su QCY T5, Haylou GT5, Oppo W31 ir QCY T10, tai GT3 garso kokybė geriausia“ („Haylou GT3“, iš Belgijos, paskutiniai vienetai, Video)  ()

„Haylou GT3“ - vienos naujausių kompanijos TWS ausinių. Šaunios specifikacijos, puiki kaina ir labai geri pirmųjų pirkėjų vertinimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Haylou GT3“ TWS ausinės:

  • Aliexpress22,44 €;
    • 40 % nuolaida;
    • iš Belgijos sandėlio;
    • už 2,71 € į Lietuvą pristatys per 7 d.d.;
    • ribotas kiekis.

Atkreipiame dėmesį, kad Belgijos sandėlyje liko nedaug ausinių vienetų. Ir norintiems papildomai sutaupyti bei galintiems luktelėti kiek ilgėliau - galima rinktis Kinijos sandėlį.

Jame ausinių yra daugiau ir jos kainuoja 21,75 €. Siuntimas nemokamas ir taip pat nebus jokių papildomų mokesčių.

„Haylou GT3“ yra naujausios kompanijos belaidės ausinės. Jas jau spėjo įsigyti 1 000 pirkėjų, paliko daugiau kaip 240 atsiliepimų ir turime labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

„Haylou GT3“ yra belaidės, TWS tipo ausinės. Su 7.2mm diafragmomis, Bluetooth 5.0, DSP triukšmo slopinimo technologija (pokalbių metu), IPX4 standartu ir 28 valandas atlaikančia baterija.

 

Dėkliukas per 2,5 val. įkraunamas per C-tipo jungtį. Beje, ant dėkliuko yra šviesos indikatoriai, tad matyti kiek yra likę baterijos energijos.

Šias ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek abi iškart. Signalas nuo telefono keliauja iki 10 metrų atstumu. Ir naujasis Bluetooth užtikrina stiprų bei stabilų duomenų perdavimą. Tuo pačiu ir taupiau naudoja baterijos energiją.

„Haylou GT3“ yra lengvos ir patogios dėvėti TWS ausinės. Viena ausinė sveria vos 3,9 gramus. „Haylou GT3“ taip pat pilnai valdomos prisilietimais - garso lygis, dainų perjungimas, pokalbiai - ir čia rasime balso asistentus.

Gamintojas pažymi, kad dėl unikalaus dizaino „Haylou GT3“ ausinės labai gerai laikosi ausyse. O ir skirtingų dydžių pagalvėlės leidžia išsirinkti geriausią ir patogiausią ausinių dydį.

„Haylou GT3“ TWS ausinės suderinamos su Android bei iOS įrenginiais.

Štai pora pirmųjų ir išsamių pirkėjų atsiliepimų apie šias belaides ausines:

  • T***a: Prieš įsigydamas šias ausines perskaičiau patikimų žmonių atsiliepimus ir tada nusprendžiau šias ausines įsigyti sau. Labai džiaugiuosi šiuo sprendimu. Jos kur kas geresnės už Oppo W31 - švaresnis ir malonesnis garsas, geriau laikosi ausyse ir lengvai poruojamos su iPhone XR. Matysiu kaip bus toliau, bet kol kas ausinės viršijo mano lūkesčius. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • V***t: Ausinės yra puikios. Aš esu labai nustebintas garso kokybe. Jau vien standartinis SBC kodekas duoda tiek jėgos ir garsas puikus. Palyginus su QCY T5, Haylou GT5 ir QCY T10, tai GT3 garso kokybė geriausia. Baterijos geros. Prie 100 % garso lygio ausinių baterijų užtenka 3 val. ir 13 minučių. Nors GT3 neturi specialaus Žaidimų režimo, tačiau rimtesnio garso delsimo nepastebėjau. Žaisti PUBG yra malonu. Šaunios TWS ausinės.

 

Plačiau apie naująsias „Haylou GT3“ TWS ausines šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: