Geriausi Geekmaxi „International Womens Day“ išpardavimo pasiūlymai iš EU sandėlių ir su nuolaidų kuponais: naujausi ir net grindis plaunantys „Xiaomi JIMMY JV65 Plus“ bei galingi ir puikios kainos „Xiaomi Jimmy JV85“ belaidžiai dulkių siurbliai ir „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ bėgimo takeliai (nuolaidų kuponai, Video)  (1)

Naujausi GeekMaxi pasiūlymai:

- „International Women's Day“ išpardavimas, akcijos ir geriausi pasiūlymai;

- „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ - galingas ir grindis plaunantis belaidis dulkių siurblys, iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi Jimmy JV85“ - puikus galios ir kainos belaidis dulkių siurblys, iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ ėjimo/bėgimo takelis iš Europos sandėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidėjusį „International Women's Day“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu už puikias kainas - iki 50 proc. siekiančiomis nuolaidomis - išparduodama daugybė puikios sporto įrangos, belaidžiai ir robotai dulkių siurbliai, įvairi kita namų įranga.

Dar taikomas NEWGEEKMAXI kuponas ir taip papildomai gausime 3 % nuolaida.

GeekMaxi tvirtina, kad absoliuti dauguma prekių atkeliaus tiesiai iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, o be to - prekės atkeliaus žymiai greičiau, nei siunčiant iš Kinijos sandėlių.

Platesnę informaciją apie pasiūlymus rasite oficialiame „International Women's Day“ išpardavimo puslapyje, o dabar pasižiūrėkime į keletą labai šaunių ir už gerą kainą parduodamų daiktų.

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ - mūsų išbandytas, galingas ir grindis plaunantis belaidis dulkių siurblys

  • Geekmaxi189,99 €;
    • mažiausia kaina - įprastai jis kainuoja bent 40 € brangiau;
    • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • 2 metų garantija.

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ - vienas naujausių kompanijos belaidžių dulkių siurblių, kurį mes taip pat išbandėme.

„Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ išsamią apžvalgą su testų rezultatais rasite čia.

 

Esminiai momentai:

  • viskas puikiai supakuota ir labai gausu priedų;
  • daugybė keičiamų antgalių, yra ir lanksti žarna, taip pat grindims skirtas plovimo priedas;
  • yra atsarginių vandens filtriukų - 3 papildomos poros;
  • pagrindinė ir baldams skirtos galvos motorizuotos - taip turime didesnę siurbimo galią ir išvalomi gilesni sluoksniai;
  • 500W galios bešeptelėlinis variklis;
  • 145AW siurbimo galia ir 22kPa siurbimo slėgis - labai geri parametrai, ko pilnai užtenka susiurbti ir stambioms atliekoms;
  • 2500 mAh talpos ir per 4,5 val. įkraunama baterija;
  • 3 veikimo režimai ir maksimaliai baterijos užtenka 70 min;
  • kompaktiško dydžio ir tik 1,5 kg svorio siurblys - patogus naudoti įvairiomis valymo aplinkybėmis;
  • labai kokybiškas valymas ir grindų plovimas - vandens padavimas tvarkingas ir grindys yra drėkinamos tinkamai;
  • 0,5 litro atliekų dėžutė, dvigubas ciklonas, HEPA ir kiti filtrai - viskas plaunama ir pakartotinai naudojama.

Ko dar norėtųsi:

  • didesnės laikymo stotelės. Tokios, kurioje papildomai būtų galima susikabinti antgalius;
  • maksimalus triukšmo lygis siekia 75dB ir norėtųsi, kad būtų dar tylesnis;
  • likusio vandens išpylimas iš vandens talpos yra ne iki galo apgalvotas. Šiek tiek vandens jame vis tiek lieka;
  • kiek nepatogus atliekų dėžutės ištuštinimas;
  • nėra galimybės pakeisti baterijos - ji integruota korpuse;
  • baterijos indikatorius ant siurblio nėra iki galo informatyvus.

 

Galutinai apibendrinus, galime drąsiai sakyti, kad „Xiaomi Jimmy JV65 Plus“ yra labai vykęs kompanijos belaidis dulkių siurblys. Labai gerų specifikacijų, puikiai besidarbuojantis realiomis sąlygomis siurblys, kuris susilauks daug dėmesio.

Net ir įvertinus paminėtus minimalius minusiukus, tai yra net labai geras variantas visiems, kurie už priimtiniausią kainą ieško geriausio belaidžio dulkių siurblio.

„Xiaomi Jimmy JV85“ - puikus galios ir kainos belaidis dulkių siurblys

  • Geekmaxi194,99 €;
    • su nuolaidos kuponu - 41AWF6NU;
    • mažiausia kaina - įprastai jis kainuoja bent 30 € brangiau;
    • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • 2 metų garantija.

„Xiaomi Jimmy JV85“ yra kiek paprastesnė „Xiaomi Jimmy JV85 Pro“ siurblio versija, bet už tokią kainą siūlo įspūdingai daug.

Tai jau tampa tradicija, kad „Xiaomi“ belaidžiai dulkių siurbliai turi galybę įvairių priedų. Ne išimtis ir su „Xiaomi JIMMY JV85“.

Pakuotėje rasime pagrindinę motorizuotą galvą, kilimams ir grindims skirtus bei lengvai keičiamus volelius, baldams ir užuolaidoms skirtą siurbimo galvą, papildomus priedus skirtus sunkiai pasiekiamoms vietoms ir automobilių, lentynų ir panašių vietų valymui.

 

„Xiaomi JIMMY JV85“ yra atnaujinto dizaino ir gamintojas tvirtina, kad šį siurblį yra labai patogu laikyti bei juo naudotis.

Šaunu ir tai, kad „Xiaomi JIMMY JV85“ turi specialiai siurbliui ir jo priedams vienoje vietoje laikyti skirtą stotelę. Nors tai atrodo, kaip savaime suprantamas dalykas, bet vis dar dažnas gamintojas apie tai nepagalvoja.

„Xiaomi JIMMY JV85“ taip pat turi išimamą 2500 mAh talpos bateriją. Geras sprendimas. Net jei kada kas ir nutiks baterijai - tereikės tik įsigyti naują bateriją, o ne visą dulkių siurblį.

Kalbant apie baterijos rodiklius, tai ji yra įkraunama per 4-5 val. Nei puikus, nei prastas rodiklis. Galima sakyti, kad pats viduriukas.

Šauniau yra tai, kad „Xiaomi JIMMY JV85“ palaiko 3 siurbimo režimus ir vienu įkrovimu maksimaliai gali darbuotis iki 60 min., pasirinkus vidutinio siurbimo režimą - 23 min., o patį galingiausią - 13 min.

„Xiaomi JIMMY JV85“ taip pat ant korpuso turi LED ekranėlį. Tai jau tampa nauja belaidžių dulkių siurblių tendencija ir šiame LED ekrane matysime baterijos energijos likutį ir koks pasirinktas siurbimo režimas. Patogus dalykas.

Prieš pereinant prie „Xiaomi JIMMY JV85“ galios rodiklių, verta pažymėti ir tai, kad naujasis dulkių siurblys turi dvigubą ciklono sistemą su HEPA filtru, kas užtikrina pilną dulkių sulaikymą ir į aplinką patenka kone idealiai išvalytas oras. Be to, visą šią filtravimo sistemą galima plauti po tekančiu vandeniu.

 

„Xiaomi JIMMY JV85“ turi 0,6 l talpos atliekų dėžutę.

„Xiaomi JIMMY JV85“ bešepetėlinio elektros variklio galia siekia 500W, tačiau yra dar svarbiau AW rodiklis. Jis parodo, kaip efektyviai belaidis dulkių siurblys sugeba išnaudoti tą elektros variklio galią ir kaip gerai yra suderinti visi siurblio komponentai.

Daugelis kreipiame dėmesį į elektros variklio galią ir vadinamąjį siurbimo slėgį, kuris „Xiaomi JIMMY JV85“ yra 23 kPa, tačiau esminis tokių įrenginių rodiklis yra AW.

Jis apjungia oro srauto (1,2 m3/min.) bei siurbimo rodiklius ir parodo kokia yra siurblio siurbimo galia. Kuo ji didesnė, tuo lengviau siurblys nuo įvairių paviršių surinks įvairaus dydžio atliekas. Ir šiuo aspektu „Xiaomi JIMMY JV85“ ženkliai lenkia daugelį savo konkurentų, nes siurbimo galia siekia 185AW.

„Xiaomi JIMMY JV85“ yra labai funkcionalus, tinkantis darbuotis tiek ant kiliminės dangos, tiek ir ant kietų grindų, su gausybe priedų, lanksčiu pagrindiniu vamzdžiu, vienu įkrovimu dirbantis iki 60 min., LED ekranu, ir už puikią kainą parduodamas belaidis dulkių siurblys.

„Xiaomi JIMMY JV85“ ir „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ palyginamoji apžvalga:

„Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ ėjimo/bėgimo takelis

  • Geekmaxi496,99 €;
    • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • 1 metų garantija.

Norintiems palaikyti fizinę formą ir tą daryti saugiai namuose, Geekmaxi siūlo atkreipti dėmesį į štai šį ėjimo/bėgimo takelį.

 

Jis atkeliauja praktiškai surinktas ir galima kone išėmus iš pakuotės naudotis. „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ takelis yra sulankstomas, tad namuose užims mažiau vietos.

Jo išmatavimai yra tokie: išlankstytas 470 x 650 x 1140 mm, o sulankstytas 1470 x 650 x 210 mm. Sveria 41 kg, tad gana sunkus takelis ant kurio gali bėgti iki 100 kg svorio žmogus.

Tačiau ant „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ takelio galima ne tik eiti, bet ir bėgti. Palaikomi skirtingi režimai ir maksimalus greitis siekia 10 km/h.

Čia yra štai toks LED ekranas, kuriame galima rinktis bei matyti greitį, laiką, atstumą, sudegintas kalorijas ir kt.

Turime ir specialų mygtuką, kuris ėjimo/bėgimo metu aktyvuoja lėtąjį režimą. Dėl saugumo taip pat pakuotėj yra specialus diržas, kurį pritvirtiname prie savo liemens ir šio takelio. Jei bus pasirinktas per didelis greitis ir jau nespėsime paspausti mygtuko, atsikabinęs diržas duos automatinę komandą takeliui sustoti.

Pačio bėgimo/ėjimo takelio išmatavimai yra tokie: 43 x 110cm. Ganėtinai platus ir ilgas, su papildomai paminštinta danga, sugeriančia kojų smūgius. Taip saugomos kojos.

Tuo pačiu „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ turi įrengtus amortizatorius ir, pasak gamintojo, jis dirba tyliai. Plius, palaiko išmaniąją programėlę ir Bluetooth ryšiu suporuojamas su telefonu, kuriame matysime visą fizinės veiklos informaciją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai (1)