„Čia jau mano 7-a kamera. Dvi tokias naudoju jau daugiau kaip metai laiko ir dar nei karto nenuvylė. 10+ balų“: iš Lenkijos ir puikiai lietuvių vertinamos 6MP stebėjimo kameros („Dahua IPC-HDW4631C-A“ atsiliepimai, iš Lenkijos, Video pavyzdžiai)  ()

„Dahua IPC-HDW4631C-A“ - puikių specifikacijų ir kainos stebėjimo kamera. Turime daugybę pirkimų iš Lietuvos ir štai ką apie šias kameras sako mūsų tautiečiai bei kitų šalių pirkėjai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Dahua IPC-HDW4631C-A“ 6MP stebėjimo kameros:

  • Aliexpress55,60 €;
    • 31 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

„Dahua NVR4104-P-4KS2“ 4 arba 8 kanalų vaizdo įrašymo įrenginys:

  • Aliexpress - nuo 97,52 €;
    • 13 % nuolaida;
    • iš Kinijos sandėlio;
    • už 4,81 € į Lietuvą pristatys per 18-29 d.

„Dahua NVR4104-4P-4KS2​“ 4 arba 8 kanalų vaizdo įrašymo įrenginys:

  • Aliexpress - nuo 106,85 € (4 kanalų);
  • Aliexpress - nuo 106,91 € (4 arba 8 kanalų);
  • Aliexpress - nuo 108,22 € (8 kanalų);
    • 20 % nuolaida + yra kuponų: prieš užsakymą spauskite Get coupons (galioja iki balandžio 29 d.);
    • iš Ispanijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;
    • paskutiniai vienetai.

 

„Dahua IPC-HDW4631C-A“ yra 6MP stebėjimo kameros. Jos skirtos stebėti patalpų ir lauko aplinką.

Metalinio korpuso, atitinka IP67 standartą, tad yra atsparios vandeniui bei dulkėms ir darbuojasi nuo -30  iki +60℃ temperatūroje.

Taip pat šios kameros turi 1/2.9" CMOS jutiklį ir galima rinktis tarp 2.8mm (F/2.5) ir 3.6mm (F/2.2) kamerų versijų: atitinkamai minimalus fokusavimo atstumas yra 0,8 ir 1,2 metrai.

„Dahua IPC-HDW4631C-A“ kameros filmuoja ir fotografuoja įvairiomis raiškomis, kurias galima keisti programoje.

Pastarąją atsisiųsite šiuo IP adresu: 192.168.1.108. Username (vartotojo vardas): admin. Password (slaptažodis): 1234567a. Programa palaiko įvairias kalbas, kaip anglų, rusų, lenkų, vokiečių, prancūzų ir kt.

Taip pat programa darbuojasi su IE7; IE8; IE9; Chrome8+; Firefox3.5+; Safari5+ naršyklėmis.

Kalbant apie kitas technines „Dahua IPC-HDW4631C-A“ kameros detales, tai ji turi integruotą mikrofoną, tad įrašo ir garsą. Palaiko ir naktinį filmavimą - nakties metu fiksuoja vaizdą iki 50 metrų atstumu. Kameros pasisuka įvairiomis kryptimis ir kadangi čia turime 6MP kameras, tai fiksuojamo vaizdo raiška yra puiki. Tai ypač pažymi ir pirkėjai.

 

„Dahua IPC-HDW4631C-A“ kameras jau įsigijo daugiau kaip 820 pirkėjų, turime 320 atsiliepimų ir labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šioms kameroms duoda pačius aukščiausius balus ir tvirtina, kad viskas veikia puikiai, filmavimo kokybė gera bei pristatymas iš Lenkijos labai greitas.

  • J***s (pirko iš Lenkijos): Įrengiau kamerą ir dirba puikiai. Vaizdo kokybė gera. Pristatymas taip pat greitas. Dėkui.
  • D***s (pirko iš Kinijos): Iš šio pardavėjo aš jau įsigijau 7 kameras ir už jo darbą reikėtų duoti 10+ balų. Vidutiniškai kameros pas mane atkeliavo per 18 dienų, kas yra greitai, nes kiti pardavėjai dėl lėto pristatymo kaltina pandemiją. Dėkui už kameras ir sėkmės.

„Dahua IPC-HDW4631C-A“ 6MP kameras labai giria ir kitų šalių pirkėjai bei tvirtina, kad už tokią kainą, tai yra puikus pasirinkimas. Jos ne tik užtikrina labai gerą filmavimo kokybę, programinė įranga yra paprasta ir patogi naudotis, bet ir kameros lengvai prijungiamos prie vaizdo įrašymo įrenginių, pajungiamos per PoE jungtį - tad tuo pačiu laidu gauna maitinimą ir prieigą prie interneto tinklo, palaiko Onvif ir t.t.

  • J***n (pirkėjas iš Nyderlandų): Man labai patinka šios kameros. Aukščiausia kokybė. Įsigijau jau trečią kamerą. Dvi tokias pačias turiu jau daugiau kaip metai laiko ir jos manęs dar nei karto nenuvylė. DMSS programėlė patogi ir informatyvi - 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • R***l (pirkėjas iš Nyderlandų): Labai geros kameros. Originalios Dahua kompanijos stebėjimo kameros ir originali gamintojo programinė įranga. Puikiai bendraujantis pardavėjas. Esu labai patenkintas. Tikrai iš šio pardavėjo pirksiu ir ateityje.
  • A***V (pirkėjas iš Rusijos): Puiki kamera ir pardavėjas. Supakuota viskas kokybiškai, reikiama prie sistemos prisijungimo informacija yra vidinėje kameros dėžėje. Filmuojant su kamera iš ketvirto buto aukšto puikiai matyti automobilių numeriai. Mikrofonas dirba taip pat kokybiškai. Programoje yra galybė įvairių nustatymų ir valdymo pasirinkimų. Tiesa, pirmoji kamera atkeliavo brokuota, tačiau apie tai informavau pardavėją ir jis išsiuntė naują kamerą, kuri veikia puikiai. Pardavėjas visą laiką palaikė ryšį, atsakinėjo į klausimus. Tokio aptarnavimo dar neturėjau nei vienoje Aliexpress parduotuvėje. Geriausias pardavėjas!!!

 

Dar kelios kamerų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

„Dahua IPC-HDW4631C-A“ 6MP kameros apžvalga, išpakavimas, programinė įranga, baziniai dalykai:

„Dahua IPC-HDW4631C-A“ 6MP kameros labai išsami apžvalga su garso ir vaizdo įrašų pavyzdžiais:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()