Rekordinis atpigimas!! Lietuviai juos perka kaip karštas bandeles - „Tikėjomės, kad bent šiek tiek palengvins langų valymą, bet tikrai nesitikėjom, kad bus taip gerai!“ („Prainskel F60“ pirkėjų atsiliepimai, iš Lenkijos, rekordinė kaina, Video, Papildymas 2021-05-13)  ()

Šiuo metu viena paklausiausių prekių iš AliExpress - langų valymo robotai. Didelė jų dalis jau išpirkta iš EU sandėlių, bet dar galima surasti ir tikrai labai įdomių modelių. Štai „Prainskel F60“ - puikios kainos ir pirkėjų iš Lietuvos giriamas langų valymo robotas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Prainskel F60“ langų valymo robotas:

  • Aliexpress - 91,01 €;
  • Aliexpress - 74,71 € (papildymas 2021-05-13);
    • 56 % nuolaida - galioja iki 17 d. 10:00 val.;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.

Kiek anksčiau rašėme apie kitą labai populiarų langų valymo robotą - „PhoReal FR-S60“.

Jį iš Lenkijos sandėlio momentaliai išpirko ir atvežus naują siuntą - vėl liko vos keletas vienetų. Dabar „PhoReal FR-S60“ iš Lenkijos sandėlio ir su siuntimo išlaidomis parduodamas už 82,71 €.

O kuo pasižymi „Prainskel F60“ langų valymo robotas? Trumpai tariant, jis pasižymi analogiškomis savybėmis bei taip pat gerai vertinamas pirkėjų.

 

„Prainskel F60“ langų valymo roboto pakuotėje gausime viską, ko gali prireikti.

Telieka robotą išimti iš pakuotės, pritvirtinti apsauginį lyną, pajungti maitinimą, sudrėkinti šluostes ir paleisti darbuotis.

Čia apsauginis lynas su karabinu yra 4 metrų ilgio. Ir gamintojas rekomenduoja robotą pritvirtinti šiuo apsauginiu lynu. Jei kartais robotas atsikabintų nuo lango, kad nenukristų ant žemės.

Net jei kartais darbo metu ir nutrūktų elektros tiekimas, robotas turi integruotą bateriją, tad galės stipriai prie paviršiaus kabėti dar pusvalandį laiko.

Tuo metu jis nedirbs ir skleis įspėjamąjį signalą. Beliks tik atnaujinti elektros tiekimą arba tiesiog robotą nuimti nuo paviršiaus.

Tiek gamintojas, tiek ir pirkėjai pažymi labai svarbią „Prainskel F60“ technologinę savybę (MEMS), tai gebėjimą aptikti paviršių kraštines bei apeiti kliūtis.

Kitaip tariant, šį robotą galima naudoti ant pačių įvairiausių stiklinių paviršių. Ir ant tų pačių dušo kabinų.

Roboto jutikliai leis „Prainskel F60“ suprasti, kad čia nėra kraštinių ir taip prisitaikys prie valomo paviršiaus bei, kas itin svarbu, nenukris.

„Prainskel F60“ taip pat tinka darbuotis ne tik ant įvairaus dydžio stiklinių langų, bet ir ant stiklinių durų, dušo kabinų, vonios plytelių net ir grindų.

 

Robotas palaiko 3 judėjimo maršrutus ir jį galima valdyti su nuotolinio valdymo pulteliu arba tiesiog spustelėjus ant korpuso esantį mygtuką.

Ant jo korpuso taip pat yra šviesos indikatoriai, kurie leis lengviau suprasti kada kokiu režimu dirba robotas ir ar viskas yra gerai.

Absoliuti dauguma pirkėjų iš Lietuvos „Prainskel F60“ langų valymo robotui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą:

  • V***s: Pirkiniu esu patenkintas. Plauna ne idealiai, nes pačiuose kampuose šiek tiek lieka nešvarumų (dėl savo formos robotas fiziškai negali pasiekti pačių kampų aut. past.), o jei langai seniai nevalyti - reikės robotui juos valyti du kartus. Bet tai vis tiek kur kas patogiau nei pačiam plauti visus langus :)
  • G***s: Tikėjomės, kad bent šiek tiek palengvins langų valymą. Bet tikrai nesitikėjom, kad bus taip gerai! Rekomenduojam!
  • V***i: Super geras daiktas, tikra tarnaitė, kol kas negaliu atsidžiaugti jau nuvaliau visus balkono įstiklinto langus. Naudotis yra lengva ir instrukcija anglų kalba, be to knygutėje ir paveikslėliai gan išsamūs ir šiaip viskas paprasta. Pardavėjas super, iškart atsako, atsiuntė filmuotą instrukciją, pristatė iš Lenkijos per penkias dienas per dpd kurjerį iki durų! Negaliu atsidžiaugti. Ai, dar reikia įsigyti 2 AAA baterijas, šluosčių pardavėjas įdėjo dar dovanų 3 komplektus. Minusas tik vienas - garsas kaip dulkių siurblio, bet už gerą darbą tai atleistina ;) ir skeptikams... TAIP jis nenukrenta nuo lango, tiesiog prisisiurbia!!! Rekomenduoju pardavėją - 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • M***a: Tai geriausias mano pirkinys Aliexpress. Esu labai patenkinta, langus ir plyteles valo nuostabiai. Itin patogu naudotis šiuo robotu ir visiškai paprasta. Rekomenduoju kiekvienam. Puikus pardavėjas. Bendraujantis, atsiuntė visą reikiamą medžiagą, kaip teisingai naudotis įrenginiu ir paaiškina, jei kas lieka neaišku. Atsiuntė į Lietuvą iš Lenkijos vos per kelias dienas. Iki pat namų durų. Nerealiai greitai. Esu super patenkinta. Būtinai tokį patį langų robotą užsakysiu ir savo mamai. Nuostabus daiktas.

 

„Prainskel F60“ langų valymo roboto vaizdo įrašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(9)
(4)

Komentarai ()