Du puikūs išmaniųjų laikrodžių pasiūlymai: ekstremalams skirtas tvirtasis „Kospet Rock“ ir puikaus dizaino, su Bluetooth skambučiais, 90 dienų tarnaujančia baterija, AMOLED ekranu ir plačiu funkcionalumu „CORN WB05“ (nuolaidų kuponai, Video)  ()

„Kospet Rock“ ir „CORN WB05“ yra du labai įdomūs ir tuo pačiu visiškai skirtingi išmanieji laikrodžiai. Štai ką jie sugeba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kospet Rock“ tvirtasis išmanusis laikrodis

  • Colorsmap29,99 $;
    • nuolaidos kuponas - JQ4TBL;
    • perkant 2 vnt. papildomai 5 %, o perkant 3 vnt. - 10 % nuolaida;
    • pristatymas per 12-30 d.;
    • 45-ių dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Kospet Rock“ yra tvirtasis išmanusis laikrodis - atsparus smūgiams, dulkėms bei vandeniui (3ATM standartas).

Taip pat jis palaiko net 20 sporto režimų, tarp kurių yra bėgimas, plaukimas, krepšinis, futbolas ir t.t.

Nuolat sekami fizinės veiklos rodikliai, kaip nueitas atstumas, žingsniai ir kt. Laikrodis 7/24 režimu matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje, miego kokybę.

Tuo pačiu su telefonu (iOS 10.0/Android 5.1 ir naujesnėmis OS) poruojamas Bluetooth 5.0 ryšiu ir palaiko Da Fit programėlę, kurioje pateikiama dar daugiau išsamios fizinės veiklos informacijos. Aktyvavus telefone GPS, programėlėje matysite ir nukeliauto maršruto žemėlapį.

 

Pats laikrodis palaiko anglų, rusų, prancūzų, vokiečių, italų, ispanų ir kitas kalbas. O programėlėje tų palaikomų kalbų yra dar daugiau.

„Kospet Rock“ tvirtasis išmanusis laikrodis informuoja apie gautas žinutes, skambučius, socialinių tinklų ir programėlių pranešimus (WeChat, Facebook, Twitter, WhatsApp, Line, KakaoTalk, Instagram, Skype ir kt.). Taip pat su juo galima valdyti telefono muzikos grotuvą, palaikoma orų prognozė, žadintuvas ir kt.

„Kospet Rock“ turi 1.69 colių TFT ekraną su 240 x 280 raiška, darbuojasi nRF52840 lustas ir turime RAM 64KB + ROM 128M.

Baterija čia yra 350 mAh talpos, įkraunama su magnetiniu įkrovikliu. Baterijos budėjimo režime užteks net 50 dienų, o naudojant laikrodį įprastai - 14 dienų. Geras rezultatas.

Plačiau apie šį „Kospet Rock“ išmanųjį laikrodį šioje apžvalgoje:

„Kospet Rock“ apžvalga:

„CORN WB05“ išmanusis laikrodis su AMOLED ekranu, Bluetooth skambučiais ir iki 90 dienų laikančia baterija

  • Colorsmap47,99 $;
    • nuolaidos kuponas - MMM7ML;
    • perkant 2 vnt. papildomai 5 %, o perkant 3 vnt. - 10 % nuolaida;
    • pristatymas per 12-30 d.;
    • 45-ių dienų pinigų grąžinimo garantija.

 

„CORN WB05“ jau yra visai kitokio dizaino ir galimybių išmanusis laikrodis. 

Keletą pagrindinių „CORN WB05“ savybių galite matyti žemiau pateiktame paveiksle ir be dailaus dizaino, metalinio korpuso, keičiamų dirželių, čia jau turime ryškų 1.2 colio dydžio AMOLED, 390 x 390 raiškos ekraną. Tokiame ekrane bus puikiai matoma informacija.

Kitas svarbus šio vandeniui bei dulkėms (IP67) atsparaus laikrodžio privalumas yra palaikomi Bluetooth skambučiai. Belieka tik laikrodį suporuoti su telefonu ir taip kam nors skambinant - galima bus kalbėtis tiesiog per patį laikrodį. Labai šauni ir daug patogumų suteikianti savybė.

Tuo pačiu „CORN WB05“ informuoja apie gautas SMS, socialinių tinklų ir programėlių žinutes, informuoja apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, seka 7/24 širdies ritmą, gali išmatuoti kraujo spaudimą, miego kokybę ir kt.

 

„CORN WB05“ su išmaniaisiais telefonais (iOS10.0/Android 5.1 ir naujesnėmis OS) poruojamas Bluetooth 5.0BLE ryšiu. Palaiko anglų, rusų, vokiečių ir kitas kalbas.

Taip pat „CORN WB05“ palaiko išmaniąją programėlę, kurioje gausime dar daugiau informacijos apie fizinės veiklos rodiklius.

Beje, „CORN WB05“ palaiko 8 sporto režimus: bėgimą ant bėgimo takelio, įprastą bėgimą, važiavimą dviračiu, dviračio treniruokliu ir kt.

Didelis „CORN WB05“ privalumas yra ir turima 340 mAh talpos ir su magnetiniu įkrovikliu per 2,5 val. įkraunama baterija. Jos budėjimo režime užteks net 90 dienų, o naudojant laikrodį įprastai 25-30 dienų. Tiesiog puikus rezultatas.

Daugiau apie „CORN WB05“ išmanųjį laikrodį galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()