Elektrinis dviratis - monstras: žvėriška 1000W galia, vos per 4,9 sek. pasiekiamas 46 km/h greitis, skirtingi važiavimo režimai, Shimano pavaros, 20 colių platūs ratai, sutvirtinti amortizatoriai ir atlaiko iki 200 kg svorį („LANKELEISI X3000PLUS“, iš Lenkijos, Video)  ()

„LANKELEISI X3000PLUS“ yra „kietas“ elektrinis dviratis. Su tokiu dviračiu smagios akimirkos garantuotos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„LANKELEISI X3000PLUS“ elektrinis dviratis:

  • GeekBuying1126,24 €;
    • 13 % nuolaida;
    • iš Europos ir Lenkijos sandėlių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-10 d.d.;
    • pasiūloje yra geltonos, mėlynos ir raudonos spalvos modeliai;
    • naujai prie GeekBuying prisiregistravusiems skaitytojams papildoma 2 % nuolaida - prieš užsakymą spauskite Get coupons.

Taip pat pabrėžiama, kad visus mokesčius sutvarko GeekBuying, tad pirkėjams niekuo rūpintis nebereikia. Kokią kainą matote užsakymo pabaigoje, tokia ji ir yra galutinė.

 

„LANKELEISI X3000PLUS“ yra ganėtinai išskirtinis elektrinis dviratis.

Puikios specifikacijos, labai gera pagaminimo kokybė ir apžvalgininko pagyros. Štai kuo pasižymi šis puikios išvaizdos elektrinis dviratis.

Pradėkime nuo to, kad „LANKELEISI X3000PLUS“ elektrinis dviratis yra pagamintas iš tvirto aliuminio rėmo. Juo gali važiuoti net iki 200 kg svorio žmogus.

Šio dviračio sėdynės aukštis yra reguliuojamas, kas reiškia, jog juo gali važiuoti įvairaus aukščio žmonės. Štai kokie dviračio parametrai: 177 x 120 x dėl reguliuojamos sėdynės aukštis 90 - 100 cm.

Verta pažymėti, kad jis yra pilnai sulankstomas. Pedalai nulenkiami, vairas taip pat ir galiausiai dviratis perlenkiamas per pusę. Taip jis tampa labai kompaktiškas ir lengvai tilps į automobilio bagažinę: 100 x 80 x 50 cm.

Kalbant apie technines „LANKELEISI X3000PLUS“ specifikacijas, tai yra 1000W elektros variklį turintis elektrinis dviratis.

 

Jis aprūpintas išimamu 48V 10.4Ah baterijų paketu. Patogus dalykas. Nereikia viso dviračio gabenti prie rozetės. Baterija yra įkraunama per 4-5 val.

Kiek jos užtenka? Gamintojas teigia, kad vien elektra nuvažiuosime iki 40 km. Jei minsime pedalus ir elektros motoras mums padės - iki 90 km.

„LANKELEISI X3000PLUS“ yra pilnai atsparus vandeniui. LCD ekranas taip pat. Atitinka IP54 standartą.

Svarbu ir tai, kad dviratis turi 20 colių dydžio pripučiamus ir plačius (4 colių) ratus. Su tokiais ratais aprūpintu dviračiu galima drąsiai važinėti praktiškai bet kokiais paviršiais: tiek mieste, tiek ir miško keliais.

„LANKELEISI X3000PLUS“ sveria 27 kg, tad jis skirtas vyresniems paaugliams ir suaugusiems. Juo gali važiuoti iki 190 cm aukščio ir 200 kg svorio žmogus.

Kalbant apie išvaizdą, tai „LANKELEISI X3000PLUS“ yra itin patrauklus elektrinis dviratis.

Jis taip pat priekyje turi LED žibintą, kuris aktyvuojamas su LCD ekranėliu ir jame esančiais valdymo mygtukais.

Ant vairo yra įrengtos visos reikalingos valdymo rankenėlės, kuriomis valdomi diskiniai stabdžiai, perjungiamos 7 Shimano pavaros, pasirenkami važiavimo režimai bei kontroliuojamas akceleratorius.

 

„LANKELEISI X3000PLUS“ iš viso palaiko 3 pagrindinius važiavimo režimus. Galima važiuoti vien elektra ir dar yra 5 pagalbiniai režimai. Pastarasis dalykas yra ypač šaunus.

Tereikia mygtuku pasirinkti kiek reikia papildomos variklio energijos. Kopiam į kalną, didinam variklio darbą, važiuojame lygiu paviršiumi - palaikome minimalią pagalbą. Arba didesnę. Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių.

Būtent šiame LCD ekrane matysite visą informaciją: nuvažiuotą atstumą, greitį, pasirinktą važiavimo režimą, baterijos energijos likutį.

„LANKELEISI X3000PLUS“ yra išties šaunus elektrinis dviratis ir plačiau apie jį galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()