Su iki $30 kuponu įspūdingai populiarus „Xiaomi“ ekosistemos elektrinis dantų šepetėlis: puikus dizainas, Dupont šereliai, skirtingi valymo režimai, paprastas naudojimasis ir 30 dienų atlaikanti baterija („Oclean F1“ elektrinis dantų šepetėlis, kuponas, Video)  ()

Oclean yra daugeliui puikiai žinoma Xiaomi ekosistemos kompanija, besispecializuojanti burnos priežiūros prekių segmente. Ir jos gaminami elektriniai dantų šepetėliai yra ypatingai populiarūs, ir kainuoja ženkliai pigiau nei konkurentų. Štai čia turime vieną naujausių ir labai populiarų elektrinį dantų šepetėlių, kuris dabar parduodamas už puikią kainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Oclean F1“ elektrinis dantų šepetėlis + 4 papildomi antgaliai:

  • Oclean.com32,99 $ (su kuponu);
    • nuolaidos kuponas OCLEANF1 - galioja iki kovo 25 dienos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7-15 d.d.;
    • dvejų metų garantija.

Šiuo metu oficiali Oclean.com parduotuvė taiko labai geras kainas šiems elektriniams dantų šepetėliams.

Ir pasiūloje rasite ne tik dviejų spalvų modelius, bet ir papildomai galima įsigyti keičiamų antgalių ir kelioninių dėklų.

Yra ir dar pigesnių šepetėlių komplektų bei papildomų kuponų - iki $30. Visą informaciją rasite oficialiame Oclean.com parduotuvės internetiniame puslapyje čia.

„Oclean F1“ yra vienas naujausių kompanijos produktų ir už labai gerą kainą siūlo itin daug privalumų.

Itin dailaus dizaino „Oclean F1“ dantų šepetėlis sveria vos 98 gramus ir yra kompaktiškų išmatavimų: 243,5 x 24,4 mm.

 

Svarbu ir tai, kad šepetėlio galvutės yra keičiamos ir aprūpintos rinkoje pirmaujančios JAV kompanijos Dupont šereliais. Tai jau iškart signalizuoja apie gaminio kokybės lygį.

„Oclean F1“ aprūpintas magnetiniu, bešepetėliniu varikliu ir užtikrina 36 000 vibracijų per minutę dažnį. 

Taip pat turime 3 skirtingus valymo režimus: standartinį, balinamąjį ir skirtą jautriems dantims. Tad „Oclean F1“ yra skirtas tiek su tokiais įrenginiais susipažinusiems, tiek ir tiems, kuriems toks elektrinis dantų šepetėlis bus pirmasis.

„Oclean F1“ palaiko ir šaunią funkciją. Šepetėlis vieno valymo metu darbuojasi 2 minutes ir kas 30 sekundžių padaro trumpą pauzę bei taip informuoja, kad metas keisti dantų valymo pusę.

Šaunus dalykas, kuris užtikrina, jog visi dantys gaus vienodą valymo laiką ir taip bus pasiektas maksimalus visos burnos valymo rezultatas.

Kalbant apie tuos režimus, tai jie pasirenkami su ant korpuso esančiu mechaniniu valdymo mygtuku. 

Apie pasirinktą režimą informuoja trijų spalvų lygio LED indikatorius. Pastarasis taip pat informuoja ir apie baterijos lygį.

 

„Oclean F1“ turi 800 mAh talpos bateriją, kuri įkraunama su pakuotėje esančiu magnetiniu įkrovikliu.

Dantų šepetėlis įkraunamas vos per 2 valandas, kas esant tokiam įkrovimo tipui yra labai greita, ir energijos užteks net 30 dienų. Puikūs rezultatai.

Pabaigai verta pažymėti, kad „Oclean F1“ yra pilnai atsparus vandeniui ir atitinka IPX7 standartą. Šepetėlio galvutės (antgaliai) lengvai keičiamos ir jų galima iškart įsigyti daugiau. Kaip ir kelioninį dėklą. Daug keliaujantiems šis priedas labai pravers.

O kaip programėlė? Taip, kiti Oclean kompanijos elektriniai dantų šepetėliai palaiko ir išmaniąją programėlę, bet šiuo atveju tokios funkcijos neturime. „Oclean F1“ programėlės nepalaiko. Tiems, kam programėlės ir nereikia - tai tik privalumas.

„Oclean F1“ užtikrina visas pagrindines elektrinio dantų šepetėlio funkcijas ir kainuoja kur kas pigiau, palyginus su tais modeliais, kurie programėlę palaiko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()