Anonsas, kokio jau seniai nebuvo: su specialiu kuponu ir iš Vokietijos aukščiausios klasės „Proscenic M8 Pro“ robotas siurblys - naujausia lazerinė navigacijos sistema, atliekų surinkimo stotelė ir pažangiausi sprendimai. Kuponai „M7 Pro“ robotams, oro valytuvams ir karšto oro gruzdintuvėms (iš EU sandėlių, Video)  ()

Naujausi GeekBuying.com pasiūlymai:

- Specialus anonsas - naujausių technologijų „Proscenic M8 Pro“ robotas siurblys su automatine atliekų surinkimo stotele, iš Vokietijos;

- Robotas dulkių siurblys „Proscenic M7 Pro“ - sausas ir drėgnas valymas, 2500 mAh baterija, lazerinė navigacijos sistema ir kt., iš Čekijos;

- „Proscenic A8“ oro valytuvas iš Europos;

- „Proscenic T21“ karšto oro gruzdintuvė iš Europos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialus anonsas - naujausių technologijų „Proscenic M8 Pro“ robotas siurblys su automatine atliekų surinkimo stotele

„Proscenic M8 Pro“ - naujausias kompanijos produktas. Tai yra pats pažangiausias robotas dulkių siurblys ir dabar parduodamas su specialia anonso nuolaida. Iš Vokietijos jį atsiųs greitai ir be jokių mokesčių.

„Proscenic M8 Pro“ yra tas robotas siurblys, kuris rodo labai aiškią šių 2021-ųjų metų tendenciją. Nauji ir aukščiausios klasės robotai privalo turėti automatinę atliekų surinkimo stotelę.

Tai yra naujausia robotų mada. Ir ne tik mada, bet ir reikia pripažinti labai teisingas gamintojų techninis sprendimas.

Kiekvienas mūsų norime vis daugiau patogumo, daugiau automatikos ir, kad kasdienius darbus atliktų prietaisai. Ir jei robotai jau ir taip daugeliui pirkėjų atrodė stebuklas, palyginus su kas savaitgaliniu darbu su šluotomis, tai dabar tokia automatinė atliekų surinkimo stotelė robotus pakelia į naują lygį.

Čia verta pažymėti ir tą faktą, kad ir šios stotelės tobulėja. Garsiausi gamintojai tokią technologiją siūlė praėjusiais metais, tačiau tokie siurbliai kainuoja labai brangiai.

„Proscenic M8 Pro“ yra maloni išimtis ir turi tą privalumą, kad jos surinkimo stotelės dizainas yra kitoks. Štai žemiau pateiktame paveiksle galite matyti palyginimą, kaip atliekos yra surenkamos kitų gamintojų atveju (kairėje paveikslo pusėje) ir „Proscenic M8 Pro“ atveju (dešinėje pusėje).

„Proscenic M8 Pro“ atveju visos siurblio surinktos atliekos automatinės surinkimo stotelės yra traukiamos labiau tiesiogiai. Mažesnis tų kampų skaičius, kuriuos turi kirsti keliaudamos atliekos, reiškia, kad jos į surinkimo maišelius (4,3 litrų talpos) nukeliaus greičiau ir lengviau.

 

Tad robotas po darbo pats grįžta prie atliekų surinkimo-baterijos įkrovimo stotelės, automatiškai yra ištuštinama jo sausų atliekų talpa, įkraunama baterija ir robotas gali toliau darbuotis.

Gamintojas tvirtina, kad to atliekų surinkimo maišelio užteks bent 30 dienų. Žinoma, čia priklausomai nuo namuose esančio atliekų kiekio. Tačiau technologijos nauda akivaizdi. Visas namų tvarkymas dar patogesnis. Nereikia patiems ištuštinti roboto atliekų surinkimo konteinerio. Tą robotas padaro pats.

Be šios technologinės naujovės, „Proscenic M8 Pro“ pasižymi ir naujausios kartos (8.0) lazerine navigacijos sistema. Tai yra pažangiausias robotų navigavimo sprendimas, užtikrinantis puikų orientavimąsi aplinkoje ir maksimaliai efektyvų valymą.

Prie valymo efektyvumo prisideda ir labai talpi 5200 mAh baterija bei užtikrinamas 2700Pa siurbimas. Iš viso turime 3 siurbimo galios režimus, kuriuos galima rinktis programėlėje.

„Proscenic M8 Pro“ turi galybę įvairių jutiklių, kurie jam padeda orientuotis aplinkoje, nenukristi nuo laiptų bei kitų paviršių ir šis robotas sugeba aptikti kiliminę dangą bei automatiškai padidinti siurbimo galią. Labai pravarti funkcija.

Kaip ir tai, kad „Proscenic M8 Pro“ turi 2in1 tipo talpą ir taip vienu metu gali valyti sausai bei plauti grindis. Sausų atliekų konteinerio talpa 280 ml, o vandens 300 ml.

Už vandens padavimą yra atsakinga elektronika ir galima rinktis iš kelių vandens padavimo lygių. Tai irgi daroma programėlėje.

Kas dar svarbu? „Proscenic M8 Pro“ sugeba įveikti iki 2 cm aukščio kliūtis, yra aprūpintas japonišku bešepetėliniu Nidec varikliu, ant automatinės atliekų surinkimo stotelės yra papildomi valdymo mygtukai, robotas senkant energijai pats grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tęsia darbą. Beje, vienu įkrovimu „Proscenic M8 Pro“ gali darbuotis net 250 min.

 

Svarbu ir tai, kad „Proscenic M8 Pro“ valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu bei išmaniąja programėle. Ir joje turime labai daug išmanių valdymo galimybių.

Be įprastos valymo statistikos bei žemėlapių peržiūrėjimo, siurbimo galios ir grindų plovimo režimų keitimų, „Proscenic M8 Pro“ palaiko kelių sluoksnių žemėlapių išsaugojimą. Turintiems kelių aukštų namus ši funkcija labai pravers.

Taip pat galima suskirstyti patalpas ir taip sudaryti valymo tvarkaraščius. Virtuvę valyti vienu laiku, svetaine kitu ir t.t.

Šaunu ir tai, kad „Proscenic M8 Pro“ robotui galima nurodyti konkrečios vietos valymą, palaikomi no-gone valdymo pasirinkimai. Taip galima robotui uždrausti važiuoti į tam tikras vietas.

Galima gana drąsiai teigti, kad „Proscenic M8 Pro“ yra aukščiausios klasės robotas dulkių siurblys. Jis užtikrina visas funkcijas, kokių tik gali pageidauti šiuolaikinis žmogus.

„Proscenic M7 Pro“ robotas dulkių siurblys

  • Geekbuying279,71 €;
    • nuolaidos kuponas: PROSM7PRO;
    • iš Čekijos, tad nėra rizikos dėl muitų;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 1-5 d.d.

„Proscenic M7 Pro“ taip pat yra naujos kartos robotas dulkių siurblys, pasižymintis didele siurbimo galia, labai talpia baterija, gausybe jutiklių, lazerine navigacijos sistema, automatiniu atliekų dėžutės ištuštinimu ir taip toliau.

Galima „Proscenic M7 Pro“ įsigyti tiek su ta atliekų surinkimo stotele, tiek ir be jos.

„Proscenic M7 Pro“ pasižymi 2600Pa siurbimo galia, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai gerai.

 

Šis robotas dulkių siurblys be sauso atliekų siurbimo palaiko ir grindų plovimą. Belieka tik prie jo pritvirtinti 110 ml vandens talpą ir „Proscenic M7 Pro“ plaus grindis.

Įdomu yra tai, kad „Proscenic M7 Pro“ turi 600 ml talpos sausų atliekų dėžutę, tačiau jos nėra būtina tuštinti. Siurblys tą sugeba padaryti pats. Tikra naujovė tarp tokių įrenginių.

„Proscenic M7 Pro“ aprūpintas 5200 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka darbuotis iki 200 min. ir gali išvalyti iki 300 m2 plotą. Tad šis siurblys susidoros ir su dideliais namais.

Siurblys pats grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir darbus tęsia nuo ten, kur baigė.

Didelį įspūdį daro ir tai, kad „Proscenic M7 Pro“ aprūpintas net 24 jutikliais, kurie jį apsaugo nuo kritimų nuo laiptų ir kitų aukštesnių paviršių bei drauge su lazerine navigacijos sistema tinkamai įvertina patalpas ir nupiešia tikslius patalpų žemėlapius.

Čia įdomu yra tai, kad sudaromi kelių sluoksnių patalpų žemėlapiai. Toks dalykas ypač pravers tiems, kurie šį siurblį naudos skirtinguose pastato aukštuose.

Žinoma, visi žemėlapiai ir informacija apie siurblio valymą, tvarkaraščiai, rankinis valdymas, virtualios sienos, no-go zonos, konkrečios vietos bei kiti valymo režimai ir dar daugiau valdymo galimybių rasime išmaniojo programėlėje.

„Proscenic M7 Pro“ yra vienas pažangiausių robotų dulkių siurblių ir už tokią kainą yra tikrai vertas dėmesio.

„Proscenic A8“ oro valytuvas

  • Geekbuying79,79 €;
    • nuolaidos kuponas: PROSCA8;
    • iš Europos, tad nėra rizikos dėl muitų;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-10 d.d.

 

Šiuo metu Geekbuying turi kuponų ir kitiems Proscenic kompanijos produktams ir vienas tokių yra „Proscenic A8“ oro valytuvas

Primename, kad pagrindinis oro valytuvų našumą įrodantis rodiklis yra tarptautinis standartas „Clean Air Delivery Rate“ arba CADR.

Jis dažniausiai matuojamas m3/h ir kuo didesnis rodiklis, tuo efektyvesnis oro valytuvas. Ir kaip jau galima įtarti, „Proscenic A8“ yra itin efektyvus.

„Proscenic A8“ CADR rodiklis siekia 220 m3/h ir tai reiškia, kad per valandą laiko bus išvalytas iki 50 m2 ploto kambarys.

Tai vidutiniams ir dideliems kambariams skirtas prietaisas su OLED ekranėliu, programėle, balso valdymu, 4 veikimo režimais, keičiamu 4 sluoksnių filtru, kuriame yra ir HEPA H13 filtras, ir iki 99,97 % oro valymo rodikliu: namuose neliks dulkių, PM2.5, žiedadulkių, alergenų, nemalonių kvapų, sporų ir kt.

Šaunu ir tai, kad šis puikus prietaisas turi integruotus jutiklius, kurie parodo, kokia kambaryje yra oro kokybė.

Čia turime 3 spalvų indikatorius ir pagal tai galima iškart suprasti, koks kambaryje yra oras. Ir tada iškart įjungti šį oro valytuvą. Arba tiesiog programėlėje nurodyti tvarkaraščius, kada norite, kad įrenginys įsijungtų ir išvalytų patalpų orą. Tad prieš jums grįžtant namo - kambaryje jau bus gaivus oras.

„Proscenic A8“ yra tokių išmatavimų: 24 x 24 x 42 cm ir sveria 4 kg. Maksimalus triukšmo lygis siekia vos 24dB. Išvaizdus, kompaktiškas ir itin efektyvus bei lengvai valdomas oro valytuvas.

„Proscenic T21“ karšto oro gruzdintuvė

  • Geekbuying83,99 €;
    • nuolaidos kuponas: PROSCET21​;
    • iš Europos, tad nėra rizikos dėl muitų;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 2-7 d.d.

 

„Proscenic T21“ - puikios kainos ir funkcionalumo karšto oro gruzdintuvė. Jokio aliejaus, valdoma su prisilietimams jautriu LED ekranu bei programėle ir skanus maistas per 30 minučių.

„Proscenic T21“ karšto oro gruzdintuvės talpa siekia 5,5 litrus, tad tokio 1700W galios įrenginio užteks ir kelių asmenų šeimai.

Šaunu ir tai, kad šis gruzdintuvės krepšys išimamas ir lengvai plaunamas.

Kaip jau ir užsiminėme, čia gaminamam maistui nereikia jokių riebalų. Belieka tik paruošti maistą ar norimą kepti patiekalą, jį įdėti į „Proscenic T21“ karšto oro gruzdintuvę ir pasirinkti reikiamą laiką bei karščio lygį.

Tą galima daryti tiek su ant korpuso esančiu LED ekranėliu. Jis reaguoja į prisilietimus ir čia turime visus reikalingus valdymo mygtukus.

Taip pat nustatymus galima reguliuoti ir su išmaniąja programėle. Pastarojoje galima turėti iki 100 skirtingų receptų. Tad beliks tik paspausti programėlėje mygtuką ir „Proscenic T21“ karšto oro gruzdintuvė automatiškai aktyvuos reikiamą režimą. Ar tai būtų vištienos kepimas, pyragėlių, bulvyčių fri ir t.t.

„Proscenic T21“ karšto oro gruzdintuvė yra net labai šaunus dalykas. Išeidami į darbą į šį prietaisą įdedate norimą patiekalą, o prieš grįždami pietauti, telefono programėlėje paspaudžiame Start mygtuką ir grįžę namo jau randame pagamintus pietus. Tiesiog puiku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()