Pasirodo būna ir taip - 4K filmavimo raiškos dronas vos už 23€: šaunios galimybės, programėlė ir garantuotos smagios akimirkos („CS02“ dronas, Video)  ()

„CS02“ - idealus dronas visiems, kurie nori susipažinti ir išbandyti su tokiais įrenginiais. Kompaktiškas, funkcionalus ir juokingos kainos dronas suteiks daug smagių akimirkų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„CS02 WiFi FPV Drone with 4K HD Camera“ dronas:

  • Cafago22,94 €;
    • 67 % nuolaida;
    • 7,51 € už siuntimą  į Lietuvą. ATNAUJINIMAS: Dabar pirkėjai gali pasirinkti visiškai nemokamą "Duty Free" pristatymą, parduotuvė garantuoja, jog nebus jokių papildomų mokesčių

„CS02“ yra ypatingai pigus dronas. Tai puikus variantas visiems, kurie dar iki šiol nėra bandę tokių įrenginių. „CS02“ dronas suteiks daug smagių akimirkų ir tai Jums kainuos ypatingai mažai.

„CS02“ drono pakuotėje rasime visus reikalingus priedus, kaip valdymo pultelį, 4 atsarginius propelerius bei 4 apsaugas - nepatyrusiems šie dalykai ypač naudingi - išimamą bateriją, atsuktuvą, įkrovimo laidą, naudojimosi instrukcijas.

Nors tai yra labai pigus dronas, tačiau „CS02“ pasižymi itin plačiu funkcionalumu ir į akis iškart krenta 6 ašių giroskopas bei tvirtinama, kad drono kamera palaiko 4K raišką su automatiniu fokusavimu.

 

Sakytume, kad drąsus gamintojo pareiškimas. Tokioje kainų kategorijoje sutikti droną su 4K raiška prilygtų stebuklui, bet kas ten žino, gal kinai sugeba ir tai. Visgi, realybėje patartume nesitikėti aukščiausios klasės vaizdo.

Iš kitos pusės, vien jau, kad tokios kainos dronas turi kamerą yra milžiniškas privalumas. Vargiai Lietuvoje už 20-25 eurus rastume droną su bent kokia nors kamera. Tad čia „CS02“ turi kuo pasigirti.

Beje, toji kamera palenkta 25 laipsnių kampu ir jos pakreipti galimybės nėra.

Kalbant apie patį droną, tai jis pagamintas iš plastiko ir yra sulankstomas bei labai kompaktiškas. Tikslius jo išmatavimus galite matyti paveiksle žemiau.

„CS02“ dronas turi 3.7V 600mAh talpos įkraunamą bateriją. Ji įkraunama per 90 minučių, o dronas gali skraidyti 11-13 minučių. Kaip jau užsiminėme, pati baterija yra išimama.

 

Šis kompaktiškas dronas valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu arba išmaniuoju telefonu. Nuo pultelio dronas gali skraidyti iki 80 metrų atstumu, o į telefoną tiesiogiai filmuojamas vaizdas perduodamas 2.4GHz ryšiu iki 50 metrų atstumu. Puikūs rezultatai tokios kainos dronui.

Įdomu ir tai, kad „CS02“ dronas palaiko programėlę, iškart į telefoną perduoda filmuojamą ir fotografuojamą medžiagą bei palaiko papildomas funkcijas, kaip: sugeba apsiversti 360 laipsnių; palaiko Headless režimą; programėlėje galima nurodyti konkrečius taškus ir dronas skries būtent ta trajektorija; vieno mygtuko paspaudimu pakyla bei nusileidžia ir t.t.

„CS02“ yra puikus dronas tiems, kurie nori išbandyti tokį įrenginį, išmokti jį valdyti. Vaikams tai yra šauni dovana, kuri suteiks daug smagių akimirkų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(1)
(12)

Komentarai ()