Naujos kartos masažuoklis, kurio nori visi: fantastiškas dizainas, ligoninėse ir reabilitacijos klinikose naudojama TENS technologija, super platus funkcionalumas ir aukščiausi pirkėjų įvertinimai - „labai pagelbėja po darbo dienos“ („SKG 4098“ masažuoklis, iš Lenkijos, kuponas, Video)  ()

„SKG 4098“ - ypatingai sparčiai populiarėjantis TENS kaklo masažuoklis. Ką jis sugeba, kas gi yra TENS technologija ir kiek kainuoja toks prietaisas?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„SKG 4098“ TENS kaklo masažuoklis:

  • Aliexpress - 39,50 €;
    • nuolaidos kuponas - 325LOVESKG;
    • papildomai dar kuponas - spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos, tad jokios muitų rizikos;
    • už 1,82 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

Tiesą sakant tokie kaklo masažuokliai pastaruoju metu tampa vis populiaresni. Ir to priežastys yra gana paprastos. 

Daugelis mūsų praleidžiame valandų valandas palinkę prie monitorių ir taip besidarbuodami nuvarginame kaklo raumenis. Būtent toks TENS masažuoklis ir padeda atpalaiduoti raumenis, pagerinti kraujotaką ir tiesiog atsipalaiduoti. 

Kas yra TENS ir kam jis naudojamas?

Transkutaninis elektrostimuliavimas arba TENS - tai medicinoje plačiai taikomas nervų stimuliavimo metodas. TENS prietaisai susideda iš elektros impulsų generatoriaus, elektrodų ir baterijos. Elektrodus priklijavus atitinkamose kūno vietose (ten, kur skauda raumenys arba ant svarbios nervų sankirtos) prietaisas siunčia silpnus elektros impulsus. Dažniausiai jie būna tokie silpni, kad jų galima ir visai nepajusti. Teigiama, kad šie impulsai pasiekia nervus ir jais šiek tiek keliauja, pasklisdami po tą kūno vietą.

 

TENS veikia dvejopai. Elektros impulsai veikia nervus ir taip tarsi užblokuoja skausmo signalo siuntimą. Tačiau kartu išsiskiria ir endorfinas, kuris yra laikomas natūraliu nuskausminamuoju.

TENS aparatai dažnai naudojami raumenų skausmui gydyti. Taip pat malšinti skausmui, susijusiam su osteoartritu, sausgyslių uždegimu, chronišku kaklo skausmu, traumomis ir net gimdymu. TENS aparatai naudojami ir ligoninėse.

„SKG 4098“, žinoma, yra ne medicininis prietaisas, bet darbuojasi tuo pačiu TENS principu ir atpalaiduoja raumenis.

Ką sugeba „SKG 4098“ masažuoklis?

Šis puikios išvaizdos, dizaino ir aukščiausios pagaminimo kokybės įrenginys perėjo daugybę testavimo etapų, yra elastingas ir sveria vos 160 gramų.

Tereikia prieš procedūrą jo elektrodus patepti geliu, o patį kaklą švelniai nuvalyti sudrėkintu rankšluosčiu. Tokiu būdu užtikrinama, kad tie elektrodai maksimaliai efektyviai prikibs prie kūno ir bus pasiektas geriausias rezultatas.

„SKG 4098“ palaiko 3 masažavimo režimus bei 15 intensyvumo lygių, tad kiekvienas žmogus ras sau tinkamą masažavimo padėtį.

Tuo pačiu „SKG 4098“ masažuoklis palaiko ir šildymo funkciją, kas taip pat yra labai naudinga. Jis sugeba skleisti iki 42 laipsnių temperatūrą ir ją pasiekia vos per keletą sekundžių.

 

Beje, tas režimų, intensyvumo ir temperatūros reguliavimas vyksta su nuotolinio valdymo pulteliu. Jis įprastai prikimba prie pačio „SKG 4098“ masažuoklio korpuso (dėka magnetukų), o kai atliekame procedūrą - pasiimame į rankas ir renkamės norimus nustatymus.

Privalumas yra ir tas, kad patys elektrodai yra pakreipiami 360 laipsnių kryptimi. Kitaip tariant, tokį masažuoklį gali naudoti bet kokio stoto ir kaklo storio asmuo.

Pats masažuoklis yra paslankus, o elektrodai irgi pasikreipia reikiama krypti, tad šis įrenginys prisiderina praktiškai prie bet kokio dydžio kaklo. Na, nebent žmogus sveria 200 kg. Tai tada tikriausiai jau bus viršytos „SKG 4098“ galimybės.

Beje, „SKG 4098“ palaiko ir automatinį išsijungimą. Jei masažuokliu nesinaudojama 30 sekundžių ir ilgiau - jis automatiškai išsijungia ir taip apsaugomas pats įrenginys bei taupoma baterijos energija.

Pastaroji čia yra 1500 mAh talpos ir įkraunama per microUSB jungtį. Įkrovimas trunka 4 valandas, o baterijos energijos užtenka, jei kasdien masažuoklis bus naudojamas po 30 minučių, net 8 dienoms. Labai geras rezultatas.

„SKG 4098“ yra puikus variantas visiems, kurie po darbo dienos jaučia kaklo nuovargį ir nori atsipalaiduoti bei pašalintį tą raumenų pavargimą.

 

Šį „SKG 4098“ masažuoklį jau įsigijo virš 500 pirkėjų, turime 65 atsiliepimus ir labai aukštą 4,9 balų įvertinimą. Pirkėjai tvirtina, kad tai yra labai naudingi ir puikiai savo funkcijas atliekantys masažuoklį - „įsigijau tokį sau ir dar kitam asmeniui dovanų. Puikūs prietaisai. Labai pagelbėja po darbo dienos. Rekomenduoju“ - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

„SKG 4098“ masažuoklio vaizdo įrašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: