Net 100€ atpigęs ir iš Lenkijos naujausias „Xiaomi“ bėgimo takelis: aukščiausia kokybė, sulankstomas, lengvas valdymas ir net palaiko programėlę („Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ bėgimo takelis, iš Lenkijos, Video, rekordinės kainos papildymas 2021-06-09)  ()

„Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ yra naujausias kompanijos bėgimo takelis. Šaunus daiktas visiems, kurie nori palaikyti fizinę formą. Ir kai vis dar negalime nukeliauti į sporto klubą, toks įrenginys yra kaip niekad naudingas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ bėgimo takelis:

  • Aliexpress537,46 €453,92 € (papildymas 2021-06-09);
  • Aliexpress437,88 € (papildymas 2021-06-09);
    • 50 % nuolaida + kuponai: pritaikys automatiškai;
    • iš Lenkijos, Prancūzijos ir Ispanijos, tad nėra muito rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

Norintiems palaikyti fizinę formą ir tą daryti saugiai namuose, siūlome atkreipti dėmesį į štai šį ėjimo/bėgimo takelį.

„Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ yra naujausias produktas, visai neseniai pasirodęs ir pasižymintis puikiomis savybėmis.

Jis atkeliauja praktiškai surinktas ir galima kone išėmus iš pakuotės naudotis. „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ takelis yra sulankstomas, tad namuose užims mažiau vietos.

 

Jo išmatavimai yra tokie: išlankstytas 147 x 65 x 114 cm, o sulankstytas 147 x 65 x 21 cm. Sveria 41 kg, tad gana sunkus takelis ant kurio gali bėgti iki 100 kg svorio žmogus.

Tačiau ant „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ takelio galima ne tik eiti, bet ir bėgti. Palaikomi skirtingi režimai ir maksimalus greitis siekia 10 km/h. Galima rinktis greitį didinant ir mažinant kas 1 km/h.

Pačio bėgimo/ėjimo takelio pagrindo išmatavimai yra tokie: 43 x 110 cm. Ganėtinai platus ir ilgas, su papildomai paminkštinta danga, sugeriančia kojų smūgius. Taip saugomos kojos.

Tuo pačiu „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ turi įrengtus amortizatorius ir, pasak gamintojo, jis dirba tyliai.

Čia yra štai toks LED ekranas, kuriame galima rinktis bei matyti greitį, laiką, atstumą, sudegintas kalorijas ir kt.

Turime ir specialų mygtuką, kuris ėjimo/bėgimo metu aktyvuoja lėtąjį režimą.

Dėl saugumo taip pat pakuotėje yra specialus diržas, kurį pritvirtiname prie savo liemens ir šio takelio. Jei bus pasirinktas per didelis greitis ir jau nespėsime paspausti mygtuko, atsikabinęs diržas duos automatinę komandą takeliui sustoti.

 

Plius, takelis palaiko ir išmaniąją programėlę bei Bluetooth ryšiu suporuojamas su telefonu, kuriame matysime visą fizinės veiklos informaciją.

Tad vis dar gyvenant karantino sąlygomis ir neturint galimybės nukeliauti į sporto klubą, toks „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ bėgimo takelis yra puiki alternatyva. Ir šį daiktą bus galima naudoti bet kokiu metų laikų, oro sąlygomis ir paros metu.

Nereikės derintis prie sporto klubų darbo valandų, kažkur važiuoti, stebėti ar lauke malonus oras ir panašiai. Teliks „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ bėgimo takelį per kelias akimirkas parengti ir jau stebėdami mėgstamą laidą ar filmą galite deginti kalorijas ir stiprinti raumenis. Šaunus daiktas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()