Išmanieji laikrodžiai, kokių jau seniai nematėme: super dideli ekranai, 4GB RAM + 64GB ROM, milžiniškos baterijos, Android 10 operacinė, Video pokalbiai ir kameros, kokias turi OnePlus telefonai (kuponai, Video)  (3)

Šįkart su kuponais turime įspūdingų išmaniųjų laikrodžių pasiūlymų. Ir milžiniški ekranai, baterijos bei kameros, kokias naudoja OnePlus telefonai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„TICWRIS GTX“ išmanusis laikrodis

  • Colorsmap30,30 €;
    • kuponas - QZRCGK;
    • greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą.

„TICWRIS GTX“ - metalo ir plastiko korpuso išmanusis laikrodis su įspūdingu, lenktu ekranu. Čia turime spalvotą 1,9 colių 170 x 320 raiškos ekraną. Tokiame ekrane bus labai gerai matoma visa pateikiama informacija.

Šis išmanusis taip pat gali pasigirti tuo, jog atitinka IP68 standartą, tad yra atsparus dulkėms bei vandeniui bei palaiko plaukimo režimą, kas taip pat yra šaunu.

Iš viso „TICWRIS GTX“ palaiko 9 sporto režimus ir matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą, sudegintas kalorijas, žingsnius, nueitą atstumą, miego kokybę ir kitus fizinės veiklos rodiklius.

Taip pat išmanusis laikrodis informuoja apie gaunamus SMS, socialinių tinklų bei programėlių pranešimus. Informuoja ir apie gaunamus skambučius. Palaiko nuotolinį kameros valdymą, primena, kad metas išgerti vandens, vaistus ir kt.

Su Android bei iOS telefonais poruojamas Bluetooth 5.0 ryšiu ir pats laikrodis darbuojasi anglų, rusų, italų, ispanų, vokiečių bei kitomis kalbomis. Programėlė jų palaiko dar daugiau.

 

„TICWRIS GTX“ turi įkraunamą 300 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka 6-8 dienoms, o budėjimo režime iki 30 dienų.

Plačiau apie šį laikrodį šioje apžvalgoje:

„Ticwris Max“ išmanusis laikrodis

  • Colorsmap122,92 €;
    • kuponas - PT2XGE;
    • greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą.

„Ticwris Max“ yra jau visai kitos klasės išmanusis laikrodis. Ir čia iškart į akis krenta jo didžiulis ekranas.

„Ticwris Max“ laikrodis aprūpintas 2,86 colių spalvotu ir 640 x 480 raiškos ekranu. Plius, čia turime ir Face ID technologinį sprendimą, tad laikrodis atrakinamas pasitelkus veido atpažinimo technologiją.

Negana to, čia turime ir 8MP kamerą, kuri leidžia daryti nuotraukas. Į šį laikrodį galima įdėti SIM kortelę ir taip rašyti žinutes, kalbėtis su skambinančiais, naršyti internete.

„Ticwris Max“ turi 3GB RAM + 32GB ROM. Tad į laikrodį galima įsidiegti ir trečiųjų šalių programėlių.

Svarbu ir tai, kad laikrodis turi integruotą GPS, tad ne tik galėsite stebėti sportavimo metu savo judėjimo trajektoriją, bet ir esant poreikiui pasinaudoti žemėlapiais bei rasti reikiamą vietą.

 

„Ticwris Max“ seka širdies ritmą, atitinka IP67 standartą, tad nebijo dulkių ir vandens. 

Įspūdingas rezultatas yra ir turima net 2880 mAh talpos baterija. Turinčiam tokį didelį ekraną ir palaikančiam daug programėlių didelė baterija yra būtina. Ir su šia „Ticwris Max“ baterija galima darbuotis iki 5-7 dienų. Net labai geras rezultatas.

Plačiau apie „Ticwris Max“ šioje apžvalgoje:

„Kospet Prime 2“ išmanusis laikrodis

  • Colorsmap175,96 €;
    • kuponas - HLI2J3;
    • greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą.

„Kospet Prime 2“ yra aukščiausios klasės išmanusis laikrodis ir būtų sunku jame rasti, ko dar galėtų pritrūkti. Atrodo, kad jame yra viskas. Tai tarsi išmanusis laikrodis ant riešo.

„Kospet Prime 2“ darbuojasi su Helio P22 procesoriumi, Android 10 operacine sistema, turi 4GB RAM + 64GB ROM, galima atsisiųsti bei įsidiegti norimas programėles, įrašyti muziką ir kitą svarbią informaciją.

 

Šis laikrodis turi apvalų 2,1 colių įstrižainės Retina tipo ekraną. Keramikos rėmelis, korpusas metalinis, dirželis keičiamas.

Įspūdingai atrodo ir jo turima 13MP kamera. Gamintojas tvirtina, kad tai pirmasis laikrodis pasaulyje su šiuo Sony IMX214 jutikliu, kokį turi ir OnePlus kompanijos išmanieji telefonai. Plius, toji kamera yra atlenkiama 90 laipsnių kampu ir gali filmuoti 1080P/30fps raiška.

Prie viso to „Kospet Prime 2“ palaiko Face ID bei vaizdo ir įprastus skambučius. Tereikia įdėti nanoSIM kortelę. Laikrodis palaiko Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

Laikrodyje turime ir WiFi 2.4GHz/5GHz 802.11 a/b/g/n bei Bluetooth 5.0 ryšių ir GPS/GLONASS/A-GPS/Beidou navigacijos sistemų palaikymą.

Na ir žinoma - baterija. „Kospet Prime 2“ aprūpintas 1600 mAh talpos baterija, kurios įprastai užtenka 2 dienoms, o naudojant konservatyviau - iki 5 dienų. Įspūdingas laikrodis.

Plačiau apie „Kospet Prime 2“ šiose apžvalgose:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(1)
(8)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: