Štai koks turi būti žibintuvėlis už 30€: net 1000lm ir šviečia iki 240 metrų, įkrauna telefonus, atsparus smūgiams bei vandeniui, su magnetais ir nuostabios kokybės - išbandėme naująjį „Xiaomi“ produktą ir likome nustebinti („Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ apžvalga, Foto, Video)  (6)

„Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ - visai naujas kompanijos žibintuvėlis, kuriame iškart yra 6 funkcijos viename. Labai įdomus ir puikios kainos produktas. Štai ką apie jį galime papasakoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ žibintuvėlis

39,14€ -9€ 39,14€

30,14€

Imu!

iš Honkongo

Kuponas: HekkaSD

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-15 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Hekka

 

„Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ žibintuvėlio pakuotės turinys

Pagrindinė pakuotė yra tvarkingai supakuota, į papildomą burbulinę apsaugą. Tad ir atkeliavusi dėžutė išliko praktiškai puikios būklės.

Priekinėje jos dalyje matyti pats žibintuvėlis ir keli užrašai kinų kalba.

Dėžutės nugarėlėje galima matyti praktiškai visus esminius žibintuvėlio parametrus ir specifikacijas. 

Čia surašyti ir palaikomi švietimo režimai, ryškumo lygis, švietimo trukmė ir kita informacija, apie ką pakalbėsime kiek vėliau.

Pakuotėje randu patį „Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ žibintuvėlį, jam skirtą įkrovimo laidą ir naudojimosi instrukciją kinų kalba. Išversti ją pagelbės daugelyje telefonų jau įdiegta Google Lens programėlė.

„Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ žibintuvėlis įkraunamas su štai tokiu USB - C tipo USB laidu. 

Jungtys tvarkingos, pats laidas yra maždaug 30 cm ilgio. Beje, su šiuo pačiu laidu galima įkrauti ir savo išmanųjį telefoną. Taip, tai yra viena iš „Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ žibintuvėlio savybių.

„Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ žibintuvėlio pagaminimo kokybė, jungtys, švietimo režimai, baterija ir kt.

„Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ žibintuvėlis yra labai simpatiškos išvaizdos ir puikios pagaminimo kokybės.

Korpusas yra iš aviacijoje naudojamo metalo, su papildoma ABS apdaila ir guminiu įkrovimo jungtis apsaugančiu dangteliu.

Pats žibintuvėlis sveria 211 gramų ir yra 34 x 160,5 mm dydžio. Jis taip pat atsparus smūgiams - jam nieko nenutiks nukritus iš 1 metro aukščio. Be to, žibintuvėlis atitinka ir IPX4 standartą, tad nebijo lengvo lietaus. 

Ant žibintuvėlio šono yra parodyta ir kaip aktyvuoti vieną ar kitą švietimo režimą. Pastarųjų čia yra net 8 (įskaičiuojant ir greitą mirksėjimą su garsiniu signalu).

Tad po šiuo dangteliu ir galite matyti tą režimų perjungimo mygtuką. Norint juos perjungti šio dangtelio tikrai nereikia atidaryti. Jį atidarome tik tuo atveju, kai reikia įkrauti pačio „Nextool“ žibintuvėlio bateriją arba norime įkrauti išmanųjį telefoną ar kitą įrenginį.

„Nextool“ turi 18650 tipo 2600 mAh (3,6V, 9,36Wh) bateriją ir ją įkrauname žibintuvėlį prijungę prie kompiuterio ar kito energijos šaltinio, užtikrinančio 5V/1A krovimą.

Čia verta pažymėti, kad palaikomas tik toks žibintuvėlio baterijos įkrovimas ir nuo 0 iki 100 proc. užtrunka 4 valandas.

Tuo metu kai yra įkraunamas - mirksi raudonos spalvos indikatorius. Pilnai įkrovus, jis nuolat šviečia raudonai.

Šauni savybė yra ir ta, kad su „Nextool“ žibintuvėliu galima įkrauti išmaniojo telefono ar kito prietaiso bateriją. Tokiu atveju prijungiame laidą prie „Nextool“ turimos USB jungties, o kita C-tipo jungtis keliauja į telefoną. Čia irgi palaikomas tik 5V/1A įkrovimas. Ne žaibiškas, bet tokia funkcija yra kur kas geriau nei nieko. Kritiniais momentais tai gali net labai pagelbėti.

„Nextool“ ant korpuso turi štai tokius magnetus ir turiu pasakyti, kad dėka jų žibintuvėlis prie metalinių paviršių prikimba itin tvirtai.

Beje, šis konstrukcinis elementas pasukamas 360 laipsnių kampu:

Ir tai yra puikus gamintojo sprendimas. Tai leidžia žibintuvėlį prie įvairių metalinių paviršių pritvirtinti taip, kad šviesos srautas būtų nukreiptas reikiama kryptimi.

Tad „Nextool“ labai patogu pritvirtinti prie įvairių metalinių paviršių ir darbuotis tokiose vietose, kuriose tiesiog nėra kito šviesos šaltinio ar reikia, kad būtų apšviestas konkretus objektas.

Pavyzdžiui, kelionės metu nuleidus automobilio padangai, pritvirtiname žibintuvėlį prie automobilio korpuso ir taip patogiai pasikeičiame ratą. Abi rankos lieka laisvos patogiai dirbti.

Čia iškart galimi paminėti, kad į šoną „Nextool“ žibintuvėlis šviečia keliais skirtingais režimais ir tokiais atvejais baterijos energijos užtenka labai ilgam:

  • 200lm režimu šviečia iki 15 metrų, baterijos užtenka 4 val;
  • 20lm režimu šviečia iki 5 metrų, baterijos užtenka 48 val;
  • 6lm režimu šviečia raudonai ir baterijos užtenka 24 val;
  • raudonai ir baltai mirksėti gali iki 90 val;
  • dar intensyviau miksėti bei skleisti garsinį signalą gali 5 val.

Štai šitaip atrodo aktyvuotas mirksėjimo su garsiniu signalu švietimas. Vėliau tą galėsite pamatyti ir vaizdo įraše:

Pastarasis režimas pravers atsitikus kokiai nelaimei ir norint į save atkreipti dėmesį. Galbūt to niekada neprireiks, būtų puiku, kad tikrai neprireiktų, bet papildoma funkcija yra pliusas.

Beje, šis režimas yra aktyvuojamas tada, kai žibintuvėlio šoninis šviestukas mirksi raudonai-baltai ir maždaug 2,5 sek. palaikomas nuspaustas režimų keitimo mygtukas. Išjungiama vėlgi tuo pačiu mygtuku.

Verta pažymėti ir tai, kad 10W galios „Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ LED žibintuvėlio valdymas labai paprastas.

Viskas atliekama vieno mygtuko paspaudimu ir pasinaudojant elementariomis vieno, dviejų ar ilgesnio paspaudimo kombinacijomis. Šitai išsiaiškinsite per kokias 1-2 minutes.

Žibintuvėlio priekyje turime apsaugotą pagrindinį LED šviestuką, kuris maksimaliai užtikrina 1000lm šviesos srautą.

Čia gamintojas pabrėžia ir tą faktą, kad „Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ žibintuvėlyje įdiegė patentuotą šviesos srauto fokusavimo technologiją.

Skamba įmantriai, bet svarbiausia, kad praktikoje tas šviesos srauto intensyvumo ir švietimo kampo keitimas yra ne tik patogus, bet ir labai praktiškas dalykas.

Pats veikimo principas atrodo štai šitaip:

Galite nuotraukoje žemiau matyti, kad gamintojas yra pažymėjęs, jog šioji dalis gali kiek įšilti ir reikėtų elgtis atsargiau. Matome Hot įspėjimo ženkliuką.

Kad įspėja, tai yra labai gerai, bet čia tikrai neverta jaudintis dėl to įšilimo. Žemiau pateiktose nuotraukose galėsite pamatyti kokią maksimaliai temperatūrą pasiekia šioji dalis ir visas žibintuvėlis.

Taigi, svarbioji dalis. Štai kokius turime pagrindinius švietimo režimus, baterijos tarnavimo laikus:

  • 1000lm režimu šviečia iki 240 metrų, baterijos užtenka 2,5 val;
  • 180lm režimu šviečia iki 100 metrų, baterijos užtenka 6 val;
  • 40lm režimu šviečia iki 40 metrų, baterijos užtenka 24 val.

​Tokius skaičius pateikia gamintojas ir čia turiu keletą pastebėjimų. Dėl švietimo atstumo, tai prisipažinsiu, kad nematavau - vargiai kas tą apskritai daro įsigijęs žibintuvėlį - bet realybėje jie arti tiesos.

Žinoma, jei 1000lm už 10 metrų objektus apšviečia, lyg dienos metu, tai jau už 200 metrų jie tampa blausesni. Bet čia taip ir turi būti.

Kas dėl baterijos tarnavimo laiko, tai mano bandymai rodo štai ką. Pilnai įkroviau žibintuvėlį ir įjungiau maksimalų 1000lm švietimo režimą.

Taip žibintuvėlis švietė be jokių pertraukų. Ir baterijos užteko 2 val. bei 45 minutėms. 15 minučių daugiau nei tvirtina gamintojas. 

Įdomiausia yra tai, kad baterijoje dar lieka energijos, bet jau nebe tiek, kad galėčiau aktyvuoti ryškiausią švietimo režimą. Kiek lieka tos energijos?

Po to 2:45 val. švietimo maksimaliu 1000lm režimu, žibintuvėlis dar minimaliu 40lm režimu šviečia 1:15 val. ir tada jau galutinai išsijungia.

Sakyčiau net labai geri rezultatai. Jei baterijos ir pritrūks maksimaliam švietimo režimui, tai jos dar mažų mažiausiai valandai užteks aktyvavus 40lm režimą.

Beje, iš šių nuotraukų galite matyti, kad žibintuvėlis yra kompaktiškas, lengvai telpa rankoje, yra patogus laikyti ir turi silikoninį dirželį. Jį galima lengvai nuimti.

Kalbant apie žibintuvėlio nešiojimą su savimi, tai į kelnių kišenę jis telpa, bet nėra patogiausia taip jį nešiotis. Striukės, švarko kišenėje yra pats tas.

Taigi, užsiminiau apie tą Hot įspėjimą ir, kad matavau žibintuvėlio temperatūrą. Tad mano matavimai ir elementarūs fiziologiniai pojūčiai paėmus žibintuvėlį į rankas :) rodo, kad jis išlieka labai geros temperatūros.

Čia matavau temperatūrą tuo metu, kad žibintuvėlis švietė 1000lm režimu, tą darė nuolat, ir matavimai buvo atlikti po maždaug 1:45-2:00 val. nepertraukiamo švietimo.

Tad pats žibintuvėlio korpusas įšilo iki 27-28 laipsnių pagal Celsijų. Sakyčiau, kad čia jis net nelabai ir įšilo, kai kambaryje oro temperatūra yra 24-25 laipsniai. Po tokios darbo trukmės jis vos vos sušilo ir laikant rankoje net nelabai jaučiasi.

O kaip toji irgi metalinė Hot dalis? Čia turime jau aukštesnę temperatūrą - apie 39 laipsnius. Ar tai daug? Visiškai ne. Čia neįmanoma kažkaip tos rankos ar pirštų apsideginti, nes temperatūra tiesiog yra per maža. Apie įkaitimą net neverta kalbėti, nes jo tiesiog nėra.

Na ir galiausiai pati įdomiausia žibintuvėlio testavimo dalis - kaip gi jis šviečia nakties metu.

Žemiau pateiktame vaizdo įraše galite detaliau apžiūrėti „Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ žibintuvėlį ir tai, kaip jis šviečia.

Sakyčiau, kad kaip už tokią kainą, tai jis šviečia net labai gerai. Jei 1000lm režimu galima ryškiai apšviesti viršutinį 9 aukštų pastato viršutinį butą - dar ir stovint nuo pastato pakankamai rimtu atstumu - tai rezultatas yra puikus.

Apibendrinęs galiu drąsiai sakyti, kad už 30 eurų gauname aukščiausios kokybės ir itin plataus funkcionalumo žibintuvėlį.

„Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ yra naudingas pačiomis įvairiausiomis aplinkybėmis: išėjus pasivaikščioti, norint pasišviesti rūsyje, garaže, tvarkant automobilį, atsitikus kokiai nors nelaimei, ar esant žvejyboje, medžioklėje, turistaujant ir t.t. „Xiaomi Youpin Nextool 6 in 1“ yra pravartus daiktas praktiškai bet kokiam žmogui. Juk žibintuvėlio prireikia visiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(44)
(14)
(30)

Komentarai (6)