Nepraleiskite išskirtinio anonso - atkeliauja toks elektrinis dantų šepetėlis, kokio dar nematėme: šia proga specialus „Oclean“ šepetėlių išpardavimas ir galimybė laimėti pažangiausią „Xiaomi Oclean X Pro Elite“ (iki $30 kuponai, Video)  ()

Oclean, daugeliui puikiai žinoma Xiaomi ekosistemos kompanija, skuba informuoti apie įspūdingus pasiūlymus itin populiariems elektriniams dantų šepetėliams ir apie išskirtinį anonsą. Jau šiomis dienomis pasirodys toks elektrinis dantų šepetėlis, kokio dar nematėme.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Oclean F1“ elektrinis dantų šepetėlis + 4 papildomi antgaliai

  • Oclean.com - 32,99 $ (su kuponu);
    • nuolaidos kuponas OCLEANF1;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7-15 d.d.;
    • dvejų metų garantija.

Šiuo metu oficiali Oclean.com parduotuvė taiko labai geras kainas šiems elektriniams dantų šepetėliams.

Ir pasiūloje rasite ne tik dviejų spalvų modelius, bet ir papildomai galima įsigyti keičiamų antgalių ir kelioninių dėklų. Yra ir dar pigesnių šepetėlių komplektų bei papildomų kuponų - iki $30.

Žemiau paveiksle galite matyti visus parduotuvės taikomus nuolaidų kuponus. Juos iškart matysite ir apsilankę parduotuvės puslapyje čia.

„Oclean F1“ yra vienas naujausių kompanijos produktų ir už labai gerą kainą siūlo itin daug privalumų.

Itin dailaus dizaino „Oclean F1“ dantų šepetėlis sveria vos 98 gramus ir yra kompaktiškų išmatavimų: 243,5 x 24,4 mm.

Svarbu ir tai, kad šepetėlio galvutės yra keičiamos ir aprūpintos rinkoje pirmaujančios JAV kompanijos Dupont šereliais. Tai jau iškart signalizuoja apie gaminio kokybės lygį.

„Oclean F1“ aprūpintas magnetiniu, bešepetėliniu varikliu ir užtikrina 36 000 vibracijų per minutę dažnį. 

Taip pat turime 3 skirtingus valymo režimus: standartinį, balinamąjį ir skirtą jautriems dantims. Tad „Oclean F1“ yra skirtas tiek su tokiais įrenginiais susipažinusiems, tiek ir tiems, kuriems toks elektrinis dantų šepetėlis bus pirmasis.

 

„Oclean F1“ palaiko ir šaunią funkciją. Šepetėlis vieno valymo metu darbuojasi 2 minutes ir kas 30 sekundžių padaro trumpą pauzę bei taip informuoja, kad metas keisti dantų valymo pusę.

Šaunus dalykas, kuris užtikrina, jog visi dantys gaus vienodą valymo laiką ir taip bus pasiektas maksimalus visos burnos valymo rezultatas.

Kalbant apie tuos režimus, tai jie pasirenkami su ant korpuso esančiu mechaniniu valdymo mygtuku. 

Apie pasirinktą režimą informuoja trijų spalvų lygio LED indikatorius. Pastarasis taip pat informuoja ir apie baterijos lygį.

„Oclean F1“ turi 800 mAh talpos bateriją, kuri įkraunama su pakuotėje esančiu magnetiniu įkrovikliu.

Dantų šepetėlis įkraunamas vos per 2 valandas, kas esant tokiam įkrovimo tipui yra labai greita, ir energijos užteks net 30 dienų. Puikūs rezultatai.

Pabaigai verta pažymėti, kad „Oclean F1“ yra pilnai atsparus vandeniui ir atitinka IPX7 standartą. Šepetėlio galvutės (antgaliai) lengvai keičiamos ir jų galima iškart įsigyti daugiau. Kaip ir kelioninį dėklą. Daug keliaujantiems šis priedas labai pravers.

O kaip programėlė? Taip, kiti Oclean kompanijos elektriniai dantų šepetėliai palaiko ir išmaniąją programėlę, bet šiuo atveju tokios funkcijos neturime. „Oclean F1“ programėlės nepalaiko. Tiems, kam programėlės ir nereikia - tai tik privalumas.

 

„Oclean F1“ užtikrina visas pagrindines elektrinio dantų šepetėlio funkcijas ir kainuoja kur kas pigiau, palyginus su tais modeliais, kurie programėlę palaiko.

„Xiaomi Oclean Air 2“ elektrinis dantų šepetėlis + 4 papildomi antgaliai + kelioninis dėklas

  • Oclean.com - 40,99 $ (su kuponu);
    • nuolaidos kuponas OCLEANAIR2​;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 7-15 d.d.;
    • dvejų metų garantija.

„Oclean Air 2“ yra taip pat labai populiarus tarp pirkėjų ir dabar su kuponais galime rinktis iš įvairių šepetėlių komplektų. Visus kuponus ir sąlygas rasite oficialioje gamintojo parduotuvėje.

„Oclean Air 2“ yra itin dailaus dizaino, praktiškai visas korpusas metalinis, sveria 95 gramus, pilnai atsparus vandeniui (IPX7), su gerai reaguojančiu valdymo mygtuku.

„Oclean Air 2“ turi ir dailų kelioninį dėklą, kuris leis patogiai su savimi gabentis šį elektrinį dantų šepetėlį.

Pakuotėje rasime belaidį įkrovimą užtikrinančią įkrovimo stotelę. „Oclean Air 2“ turi 800 mAh talpos bateriją, kurią įkrausime per 2,5 val ir jos užteks iki 40 dienų.

Įdomus momentas, nes ankstesnis „Oclean Air 2“ modelis „Oclean Air“ taip pat turi belaidžiu būdu per 2,5 val. įkraunamą 800 mAh talpos bateriją, bet jos užtenka 30 dienų. 

 

Rezultatas taip pat geras, bet „Oclean Air 2“ energiją išnaudoja dar geriau.

Gamintojas itin pabrėžia ir tą faktą, kad yra panaudota nauja garso slopinimo technologija, dėl kurios „Oclean Air 2“ darbuojasi dar tyliau nei jo ankstesnis modelis. 

„Oclean Air 2“ netgi vadinamas tyliausiu elektriniu dantų šepetėliu pasaulyje ir maksimalus jo skleidžiamas triukšmo lygis siekia 45dB.

Galvutės yra keičiamos, su amerikietiškais „DuPont Tynex“ dantų šepetėlio šereliais. Tad čia turime lyderiaujančios rinkoje įmonės šerelius. To ankstesnės kartos dantų šepetėlis neturi.

Įdomu yra tai, kad „Oclean Air“ turi 3 valymo režimus - įprasto valymo, balinimo ir masažo - tuo tarpu „Oclean Air 2“ palaiko 2 valymo režimus - įprasto valymo ir švelnaus. Matyt toks sprendimas padarytas atsižvelgiant į vartotojų įpročius. Daugeliui tokių valymo režimų pilnai pakanka.

„Oclean Air 2“ valymo jėgą ir efektyvumą indikuojantis rodiklis siekia 220 gf/cm, ko pilnai užtenka, kad būtų pašalintos visos dantų apnašos. Plius, čia turime slėgio jutiklį, tad net jei šepetėlis prie dantų spaudžiamas per stipriai - automatiškai sumažinamas vibracijų skaičius. Taip saugomi dantys nuo pažeidimų.

„Oclean Air“ palaiko išmaniąją programėlę ir suteikia papildomų funkcijų, kaip galimybę peržiūrėti valymo statistiką, gauti valymo patarimų bei kurti individualų valymo tvarkaraštį. Tuo tarpu „Oclean Air 2“ šepetėlyje šių dalykų nėra. 

 

Tad iš esmės „Oclean Air 2“ neteko programėlės palaikymo, taip pat balinimo režimo, tačiau tapo tyliau dirbantis ir dar labiau padidėjo baterijos tarnavimo laikas.

Norintiems turėti vienu įkrovimu ilgai tarnaujantį, pagrindinius valymo režimus užtikrinantį ir labai kokybiškai pagamintą elektrinį dantų šepetėlį - tada „Oclean Air 2“ labai geras pasirinkimas.

Specialus „Oclean X Pro Elite“ anonsas

Oclean kompanija informuoja ir apie jau kovo 29 dieną įvyksiantį išskirtinį anonsą. Jo metu bus pristatytas naujausias ir kaip tvirtina kompanija, pats pažangiausias elektrinis dantų šepetėlis - „Oclean X Pro Elite“.

Tiesioginę renginio transliaciją galima bus stebėti čia.

Šiame puslapyje verta apsilankyti dar ir dėl to, kad užsiregistravę turės galimybę laimėti įvairių prizų. Tarp jų ir naująjį „Oclean X Pro Elite“ šepetėlį.

Kuo pasižymės „Oclean X Pro Elite“?

Kompanija visų detalių dar neatskleidė, bet paviešino štai tokį informacinį paveikslą. Iš jo galima jau įvardyti keletą „Oclean X Pro Elite“ savybių.

Viena itin akcentuojama yra ta, kad „Oclean X Pro Elite“ bus pirmasis elektrinis dantų šepetėlis su Maglevo bešepetėliniu varikliu, kas stipriai prailgins šepetėlio tarnavimo laiką, veikimo efektyvumą bei galingumą. Šepetėlis pasiūlys iki 42000 vibracijų dažnį per minutę.

 

Taip pat „Oclean X Pro Elite“ turės spalvotą ir į prisilietimus reaguojantį LED ekraną.

„Oclean X Pro Elite“ dirbs ypatingai tyliai. Įdiegta WhisperCleanTM 2.0 Ultrasonic aktyvai triukšmo slopinimo technologija, tad šepetėlis dirbs tyliau nei 45dB.

Taip pat palaikys belaidį įkrovimą ir netgi bus pirmasis pasaulyje su Qi greituoju belaidžiu krovimu. Tad jis užtruks vos 3,5 val. Su kiekvienu šepetėliu šis rezultatas vis gerėja. Beje, 800 mAh baterijos užteks 35 dienoms, kas yra labai gerai.

Gamintojas tvirtina ir tai, kad „Oclean X Pro Elite“ prisitaikys prie dantų valymo aplinkybių ir dabar jau sugebės įvertinti net 8 skirtingas dantų valymo puses. Vėlgi progresas pirmyn. Turėsime ir bent 32 valymo režimus. Plius, „Oclean X Pro Elite“ palaikys programėlę, tad išsamios informacijos gausime dar daugiau.

„Oclean X Pro Elite“ turėtų būti labai įdomus dantų šepetėlis ir jo išankstiniai užsakymai prasidės jau nuo kovo 29 dienos. Daugiau informacijos rasite apsilankę oficialiame „Oclean X Pro Elite“ skirtame puslapyje čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()