Geriausias būdas bendrauti ir palaikyti ryšį - puikių galimybių internetinė kamera („Vidlok Auto Webcam Pro W90“, Video)  ()

Pastaraisiais metais daugelis mūsų turėjo išmokti dirbti bei bendrauti visai kitomis sąlygomis. Ir besitęsiantis karantinas tai primena ir dar kartą. Tokiomis sąlygomis nepamainomu pagalbininku tampa internetinės kameros ir viena tokių kamerų yra „Vidlok Auto Webcam Pro W90“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Vidlok Auto Webcam Pro W90“ internetinė kamera:

„Vidlok Auto Webcam Pro W90“ - šauni internetinė kamera. Kompaktiška, kokybiškai pagaminta ir super paprasta naudoti.

Tereikia ją išimti iš pakuotės, pritvirtinti prie monitoriaus ar nešiojamo kompiuterio ir su USB laidu prijungti prie pačio įrenginio. Ir viskas. Jau galima naudotis. Nereikia nei diegti kokių tvarkyklių ar komplikuotų programų. Paprasčiau jau ir nebūna.

Beje, šią kamerą galima tiesiog pastatyti ant stalo ar pritvirtinti prie trikojo. Čia jau belieka kiekvienam nuspręsti, kaip yra patogiau.

Esminis „Vidlok Auto Webcam Pro W90“ kameros momentas yra filmavimo raiška ir ši internetinė kamera užtikrina 1080P/30fps raišką.

 

Taip pat kamera aprėpia 90 laipsnių vaizdą, tad į jos fiksuojamą lauką patenka ganėtinai daug vaizdo. Čia itin svarbu tiems, kurie rengia nuotolinius susitikimus, pristato prezentacijas, moko moksleivius bei studentus ir vizualiai rodo tam tikrą informaciją, sporto treneriams ir panašiai.

Prie viso to būtina pažymėti ir tai, kad „Vidlok Auto Webcam Pro W90“ palaiko automatinį fokusavimą, kas yra ne ką mažiau nei gera vaizdo raiška.

Bendrai „Vidlok Auto Webcam Pro W90“ kamera gali sufokusuoti ir kokybiškai nufilmuoti iki 5 metrų atstumu nuo jos esantį vaizdą. Geri rezultatai.

„Vidlok Auto Webcam Pro W90“ internetinė kamera turi integruotą garsiakalbį bei mikrofoną, tad per ją galima patogiai bendrauti su savo artimaisiais, kolegomis ir kitais asmenimis.

 

Gamintojas tvirtina, kad kameroje įdiegtas aplinkos triukšmo slopinimo sprendimas, už kurį atsakingas yra dirbtinis intelektas. Taip slopinami aplinkos garsai ir akcentuojama, ką sako pašnekovas.

Svarbu ir tai, kad „Vidlok Auto Webcam Pro W90“ kamera pajungiama per keletą akimirkų ir ji suderinama praktiškai su visomis operacinėmis sistemomis ir populiariausiomis bendravimo platformomis.

„Vidlok Auto Webcam Pro W90“ yra šauni internetinė kamera, leisianti patogiai bendrauti nuotoliniu būdu. Ir tą daryti esant kokybiškam garsui bei vaizdui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()