Geriausi pasiūlymai iš Vokietijos: net 500W galios ir vienu įkrovimu iki 80 km nuvažiuojantys „Samebike LO26-WHFT“ elektriniai dviračiai bei aukščiausios klasės 4K „ZLRC SG906 PRO“ dronai (ribotas kiekis, Video)  (4)

Geriausi savaitgalio pasiūlymai:

- 500W variklis, 10Ah baterija, iki 80 km nuvažiuojantis, itin tvirtas ir apžvalgininkų labai giriamas elektrinis dviratis - „Samebike LO26-WHFT 26 Inch Electric Bike“;

- Aukščiausios klasės „ZLRC SG906 PRO“ 4K, 5G dronai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samebike LO26-WHFT“ elektrinis dviratis

  • Cafago764,99 €;
    • 24 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai pristatys į Lietuvą  per 3-5 d.d.;
    • galima rinktis iš juodos arba baltos spalvos;
    • ribotas kiekis.

​Šiuo metu, tai yra viena žemiausių „Samebike LO26-WHFT“ elektrinio dviračio kainų ir atsižvelgiant į jo pagaminimo kokybę bei specifikacijas - tai yra super geras pasiūlymas.

Tiek gamintojas, tiek iš šiuos elektrinius dviračius turintys apžvalgininkai pabrėžia jų puikią pagaminimo kokybę.

„Samebike LO26-WHFT“ yra tvirto aliuminio rėmo, magnio lydinio ratlankiais, 26 colių dydžio pripučiamais ratais, amortizatoriais, su diskiniais stabdžiais, Shimano pavarų sistemomis - iš viso 21 pavara, LED žibintais ir t.t.

Verta paminėti ir tai, kad ant vairo turime visus valdymo mygtukus bei rankenėles. Be to, čia yra ir USB jungtis, tad pritvirtinus telefoną - bus galima įkrauti pastarojo bateriją. Patogus ir praktiškas dalykas.

Čia turime ir ryškų LCD ekraną, su papildomu apšvietimu, kas reiškia, kad informacija gerai matoma ir dienos metu.

 

Pačiame ekrane matysime elektrinio dviračio baterijos būseną, įkrovos lygį, važiavimo greitį - maksimalus greitis siekia 35 km/h, pasirinktą pavarą, nuvažiuotą atstumą.

Į akis labai krenta jo galingas 500W elektros variklis ir 48V 10,4Ah talpos baterija. Toks derinukas leidžia vien tik elektra nuvažiuoti iki 35 km., o papildomai minant pedalus net iki 80 km.

Labai geri rezultatai. Be to, baterija yra įkraunama per 4 valandas, o tai taip pat puikus rezultatas.

Baterijos turi įdiegtas apsaugos nuo perkaitimo, trumpo jungimo ir perkrovos, kas padės kuo ilgiau išlaikyti kokybišką baterijos tarnavimą.

Verta pažymėti ir tai, kad „Samebike LO26-WHFT“ palaiko 4 važiavimo režimus, tarp kurių yra ir Pushing Mode. Pastarasis itin pravers tais atvejais, kai važinėjamasi kalnuotomis vietovėmis. Kopiant į kalną, įsijungia elektros variklis ir taip lengviau užvažiuoti.

„Samebike LO26-WHFT“ yra sulankstomas elektrinis dviratis.

Štai kokie „Samebike LO26-WHFT“ išmatavimai, kai jis išlankstytas - 177 * 82 * 104 cm, ir kai sulankstytas - 103 * 37 * 104 cm. Sėdynės aukštis taip pat reguliuojamas. Akivaizdu, jog šis elektrinis dviratis nesunkiai tilps į automobilio bagažinę.

 

„Samebike LO26-WHFT“ sveria 30 kg., tad jis yra labiau skirtas vyresniems paaugliams ir suaugusiems. Juo gali važinėti iki 150 kg svorio asmenys.

„Samebike LO26-WHFT“ yra labai kokybiškas, tvirtas, galingas, funkcionalus ir tiesiog šaunus elektrinis dviratis.

Su tokiu dviračiu galima važinėti praktiškai bet kokiais keliais ir kaip tvirtina štai šis apžvalgininkas, su „Samebike LO26-WHFT“ jau įveikęs 10 000 km - ir po tiek kilometrų „Samebike LO26-WHFT“ yra toks pats geras, kaip ir tą dieną, kai jį įsigijau:

Aukščiausios klasės „ZLRC SG906 PRO“ dronas

  • Cafago101,99 €;
    • 60 % nuolaida;
    • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 5,65 € į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.;
    • ribotas kiekis.

Atkreipkite dėmesį, kad toks pasiūlymas taikomas labai ribotam dronų kiekiui ir standartiniam paketui. Dronui su kelioniniu krepšiu, visais priedais ir viena baterija. Už kelis papildomus eurus galima įsigyti 2 arba 3 baterijas.

 

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 6 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai pravers tos papildomos baterijos.

„ZLRC SG906 PRO“ dronas turi pagrindinę pasisukančią kamerą, kurios filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K, palaikomas x50 priartinimas.

Drono apačioje yra dar viena 720p raiška filmuojanti kamera.

Užfiksuotas nuotraukas ir vaizdo įrašus galima įrašyti tiesiai į atminties kortelę. Dronas palaiko iki 64GB atminties kortelę (jos pakuotėje nėra).

Čia taip pat turime ir dviejų ašių gimbalą, kuris užtikrina vaizdo stabilumą. Vėjuotą dieną tai ypač pravers. Filmuojamas vaizdas išliks stabilus ir tolygus.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą.

Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Programėlėje rasime ir daugybę įvairių filtrų bei specialių efektų, tad iškart galima redaguoti vaizdo įrašus ir jais dalintis socialiniuose tinkluose.

 

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Gamintojas nurodo, kad nuo valdymo pultelio „ZLRC SG906 PRO“ dronas gali skraidyti iki 1200 metrų, nuotraukos ir vaizdo įrašai į telefoną perduodami esant iki 800 metrų atstumui, o maksimalus drono pakylimo aukštis siekia 120 metrų.

Įspūdingi skaičiai. Belieka tik susirasti patogią vietelę ir su šiuo dronu bus galima išžvalgyti visas apylinkes.

Plačiau apie šį droną, jo galimybes, vaizdo įrašų pavyzdžiai ir kita informacija šiose apžvalgose:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (4)