Iš Europos sandėlių, už mažiausią kainą ir nemokamu siuntimu naujausios kartos 3D spausdintuvai: maksimaliai paprastas naudojimasis, lankstus šildomas padėklas, 2 ekstruderiai ir puiki kaina („QIDI TECH i-MATES“, iš EU, kuponai)  ()

„QIDI TECH i-MATES“ - naujausios kartos 3D spausdintuvas. Ir jie pagaminti taip, kad vartotojui belieka tik prietaisą išimti iš dėžės, prijungti prie kompiuterio ir jau galima darbuotis. Maksimalus paprastumas ir naudojimosi patogumas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„QIDI TECH i-MATES“ 3D spausdintuvai:

  • iš EU sandėlių - 432,24 €;
  • visais atvejais nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • mažiausia kaina.

 

Iškart atkreipiame dėmesį, kad visais atvejais šie 3D spausdintuvai yra siunčiami iš Europos sandėlių. Tad jokios rizikos dėl muito mokesčių.

Galite rinktis įsigyti 3D spausdintuvą iš konkretaus sandėlio - tokiais atvejais galioja kuponai - arba už tą pačią kainą rinktis iš EU sandėlio.

Tokiu atveju pardavėjas jau nuspręs, priklausomai nuo to, kuriame sandėlyje turės spausdintuvų, iš kurio Europos sandėlio atsiųsti Jums įrenginį. Po tuo EU sandėlių terminu turime: Prancūziją, Ispaniją, Vokietiją ir Lenkiją. Tad irgi siuntimas greitas ir saugus.

Beje, pardavėjas tvirtina, kad šiuo metu šie naujos kartos „QIDI TECH i-MATES“ 3D spausdintuvai yra parduodami už mažiausias kainas rinkoje. Tuo pačiu suteikia 12 mėnesių garantiją. Jei prireiks detalės - ją gausite visiškai nemokamai.

„QIDI TECH i-MATES“ 3D spausdintuvai yra ypatingi tuo, kad jų paruošimas darbui yra ypatingai paprastas.

Praktiškai tereikia juos išimti iš dėžės, prijungti vos keletą detalių, prijungti prie maitinimo šaltinio, kompiuteryje įsidiegti programinę įrangą ir jau galima darbuotis.

 

Štai čia žemiau galite matyti pirkėjo pasidalintomis nuotraukomis, kaip gi atrodo 3D spausdintuvo pakuotė, ką joje rasime.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti pagrindinius „QIDI TECH i-MATES“ 3D spausdintuvų parametrus, kaip spausdinimo erdvės dydį, pačio spausdintuvo dydį, galią ir t.t.

  • 350W galios spausdintuvas jungiamas prie 220V elektros tinklo;
  • turi 2 ekstruderius;
  • įkaitimo temperatūra siekia 250 laipsnių pagal Celsijų - kas yra labai gerai; 
  • spausdinimo greitis siekia 30-150 mm/s;
  • su 0,4+0,2 mm galvutėmis galima lieti nuo 0,05 iki 0,2 mm storio sluoksnius;
  • palaikomas WiFi ir LAN bei galima prijungti USB atmintukus;
  • suderinama su Windows 64 bit'ų OS bei Mac OS;
  • darbuojasi su QidiPrint/Cura/Simplify 3D programomis;
  • dirba su PLA, PETG, TPU ir kitomis spausdinimo medžiagomis.

Dėmesio vertas yra ir PC lankstus spausdinimo padėklas. Tokiu dalyku kol kas gali pasigirti toli gražu ne kiekvienas 3D spausdintuvas.

Ir toks lankstus padėklas leidžia labai patogiai nuimti atspausdintus objektus ir pati padėklo priežiūra yra kur kas patogesnė.

 

„QIDI TECH i-MATES“ 3D spausdintuvas turi ir štai tokį 3,5 colių dydžio ekraną. Jis reaguoja į prisilietimus ir labai simpatiška bei vartotojui patogi sąsaja leidžia greitai ir patogiai pasirinkti reikiamą funkciją. Spausdintuvo valdymas tampa itin patogus.

Kaip jau ir užsiminėme, „QIDI TECH i-MATES“ 3D spausdintuvai darbuojasi su keletų programų ir čia belieka pasirinkti tą, kuri yra asmeniškai patogiausia.

Taip su programomis galima bus maksimaliai tiksliai nurodyti norimus spausdinamų objektų parametrus ir valdyti kitus nustatymus.

Beje, „QIDI TECH i-MATES“ 3D spausdintuvai palaiko ir automatinį spausdinimo tęsimą. Jei staiga nutrūktų elektros tiekimas, jam grįžus - spausdintuvai darbuosi nuo ten, kur baigė.

Šaunūs įrenginiai. Profesionalūs ir tuo pačiu draugiški nepatyrusiam naudotojui.

O čia dar keletas „QIDI TECH i-MATES“ 3D spausdintuvą įsigijusio ir išbandžiusio pirkėjo padarytų nuotraukų ir atspausdintų objektų pavyzdžių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()