AliExpress švenčia savo gimtadienį ir praneša apie didžiausią pusmečio išpardavimą bei tokias kainas, kokios būna tik per 11.11 akciją: laukiamas milžiniškas pirkėjų srautas, pardavėjai pasiūlymus ruošė jau nuo sausio mėnesio  ()

Jau visai čia pat vienas didžiausių Aliexpress išpardavimų, kokio seniai nematėme. Viena populiariausių internetinių parduotuvių pasaulyje švenčia savo gimtadienį ir praneša apie grandiozinį išpardavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galima gana drąsiai sakyti, kad Aliexpress tapo viena populiariausių internetinių parduotuvių. Ir ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje. Daugelis iš mūsų esame čia įsigiję įvairių naudingų dalykėlių. 

Ir dabar Aliexpress švenčia savo gimtadienį, kurio proga paruošė įspūdingų pasiūlymų ir prekių už tokias kainas, kokių jau seniai nematėme.

Svarbiau data yra kovo 29 d. Nuo tądien - 10:00 val. Lietuvos laiku - prasidės šis grandiozinis išpardavimas. Tad dar turime laiko pasižvalgyti į tai, ką ruošia Aliexpress ir iš anksto nusižiūrėti norimą produktą.

Taip pat sekite ir mūsų portale skelbiamus tekstus. Mes šiomis dienomis nuolat informuosime apie pirkėjų iš Lietuvos pačius perkamiausius produktus ir jiems taikomas geriausias kainas, kuponus ir kitus pasiūlymus. Ir jų bus tikrai daug.

Per šias keletą artimiausių dienų, išpardavimas truks iki balandžio 2 dienos, numatoma daugybė įvairių Aliexpress žaidimų, prizų ir kuponų dalybų. Tvirtinama, kad bus išdalinta kuponų, kurių bendra vertė 1 000 000 dolerių.

Taip pat atkreipkite dėmesį į tai, kad parduotuvės prie produktų informuos apie papildomai taikomus kuponus (Store coupon).

 

Jau ir dabar galite pasižiūrėti, kokius parduotuvės taikys kuponus:

Tuo pačiu Aliexpress tvirtina, kad artimiausiomis valandomis pateiks pasiūlymus ir tiems, kurie ieško būtent tų produktų, kurie siunčiami iš Europos sandėlių. Juos galima bus rasti šiame puslapyje ir taip pat šičia.

Ieškantiems pačių perkamiausių produktų, iškart rekomenduojame keliauti į Bestsellers puslapį ir čia pasižvalgyti bei kažką sau naudingo susirasti iš tų produktų, kuriuos Aliexpress perka labiausiai.

 

Ar per šį Aliexpress gimtadienį taikomos nuolaidos iš tikrųjų yra realios?

Tikriausiai ne vienam gali kilti toks klausimas. Tačiau Aliexpress atstovai tvirtina, kad taikomos pardavėjų nuolaidos yra realios ir štai, kaip tai buvo užtikrinama.

Jau 2021-ųjų metų sausio mėnesį Aliexpress pradėjo registruoti jų platformoje pasiūlymus teikiančius prekių pardavėjus, kurie nusprendė dalyvauti šiame kovo mėnesio pabaigoje vyksiančiame gimtadienio išpardavime. Pardavėjas, patvirtinęs registraciją, kad dalyvaus šiame išpardavime - negalėjo keisti prekių kainų.

Tie, kurie sutiko dalyvauti išpardavime, jau niekaip nebegali redaguoti tų sausio mėnesį patvirtintų kainų ir kažkaip gudrauti. Kainos turėjo būti pateikiamos dar sausio mėnesį ir jos matomos Aliexpress plaformoje apsilankantiems pirkėjams. O dabar, pateikiama nuolaida, kuri taikoma tai realiai esančiai kainai. Tokiu būdu buvo išvengiama bet kokio pardavėjų gudravimo ir dirbtinio prekių kainų sukėlimo.

 

Plius, dalyvauti Aliexpress gimtadienio išpardavime yra didžiulė reklama pačiam pardavėjui. Tokiu būdu pritraukiamas papildomas dėmesys į save ir tuo pačiu nauji pirkėjai. Tad iš šio išpardavimo laimi visi. Pardavėjai gauna papildomo dėmesio, naujų pirkėjų, o pastarieji gali įsigyti geriausių prekių už realiai mažiausias kainas.

Artimiausiu metu informuosime apie pačius geriausius pasiūlymus, kuponus ir nuolaidas toms prekėms, kurios yra aktualiausios mūsų skaitytojams.

P.S. kadangi šis Aliexpress išpardavimas vyksta pasauliniu mastu ir apie jį žino absoliuti dauguma Aliexpress pirkėjų ir ne tik - tai geriausi pasiūlymai bus labai greitai išgraibstyti. Tad sekite mūsų informaciją apie geriausius pasiūlymus, o kol kas rekomenduojame Bestsellers puslapį ir čia pasižvalgyti bei kažką sau naudingo susirasti iš tų produktų, kuriuos Aliexpress perka labiausiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()