Išskirtinai retai pasitaikantis pasiūlymas: iš Lenkijos, už mažiausią kainą ir ypatingai populiarus išmanusis „Xiaomi Yeelight YLXD42YL“ LED šviestuvas - Ra95 indeksas, reguliuojamas ryškumas bei spalvų temperatūra, valdomas programėle ir net balso komandomis („Xiaomi Yeelight YLXD42YL“, iš Lenkijos, Video)  ()

Tokie „Xiaomi Yeelight“ šviestuvų pasiūlymai iš Europos sandėlių pasitaiko ypatingai retai ir dabar, vykstant grandioziniam Aliexpress gimtadienio išpardavimui, turime išskirtinę progą įsigyti itin populiarų šviestuvą iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Yeelight YLXD42YL“ 470mm, 50W LED šviestuvas:

  • Aliexpress89,67 €;
    • 46 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • už 6,44 € į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.

„Xiaomi Yeelight YLXD42YL“ yra vienas populiariausių kompanijos LED šviestuvų ir dabar gerą reitingą turinčioje Mi 3C online Store parduotuvėje jie parduodami iš Lenkijos sandėlio. Labai retai pasitaikanti proga.

Ir absoliuti pirkėjų dauguma labai giria pardavėją už super greitą pristatymą. Štai į Latviją pirkėjui pristatė per 3 dienas, o į Vokietiją vos per dienas. Tad iš Lenkijos siuntimas yra itin greitas. Be to, pardavėjas atsako į visus užduodamus klausimas. Ir kas svarbiausia, „Xiaomi Yeelight YLXD42YL“ šviestuvas yra aukščiausios klasės.

 

„Xiaomi Yeelight YLXD42YL“ yra 47 x 47 x 7 cm dydžio ir 1,6 kg svorio LED šviestuvas, kurio galia siekia 50W.

Jis labai greitai ir paprastai pritirtinamas bei pagamintas taip, kad yra atsparus dulkėms ir vabzdžiams. Jie tiesiog nepateks į šviestuvo vidų.

Ryškumas siekia iki 3000 lm, 95 Ra spalvų atkūrimo indeksas ir 50W galios šviestuvo užtenka apšviesti iki 25 m2 plotui. Taip pat galima šviesos spalvos temperatūrą reguliuoti 2700 – 6500 K diapazone.

Nurodomas 95 Ra spalvų spalvų atkūrimo indeksas reiškia, kad šio šviestuvo apšviesti objektai išlaiko natūralias daiktų spalvas. 

 

 

„Xiaomi Yeelight YLXD42YL“ valdomas su balso asistentais, kaip Siri, bei Mijia programėle, kurioje galima bus pilnai valdyti šį LED šviestuvą, jo švietimo ryškumą bei temperatūrą ir rinktis norimą švietimo režimą. Čia rasime ir specialų „Moonligth“ švietimo režimą, kuris padės lengviau užmigti.

„Xiaomi Yeelight YLXD42YL“ vaizdo įrašą rasite čia ir iškart galite prasukti vaizdą iki 3:20 minutės, nuo kada parodoma, kaip gi šviečia šis šviestuvas ir kokius palaiko režimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(4)
(4)

Komentarai ()