Rekordinis atpigimas! Už super žemas kainas išparduodami žvėriškų specifikacijų robotai: japoniškas variklis, lazerinė navigacijos sistema, siurbia ir plauna, net 6000Pa, milžiniška baterija ir išmaniosios funkcijos („Neatsvor X600“ ir „Neatsvor X600 Pro palyginimas, kuponai, Lenkijos sandėlio papildymas 2021-06-03)  ()

„Neatsvor X600 Pro“ - ypatingai populiaraus ir puikiai pirkėjų bei apžvalgininkų vertinamo „Neatsvor X600“ siurblio atnaujinimas. Kuo gi naujausias siurblys pasižymi, ką sugeba, kuo skiriasi nuo „Neatsvor X600“ ir kiek kainuoja? Apie viską šiame straipsnyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Neatsvor X600 Pro“ robotas (plauna ir siurbia);

  • Aliexpress279,64 €; 215,04 € (papildymas 2021-06-03);
    • 61 % + parduotuvės kuponas: pritaikys automatiškai;
    • rekordiškai žema kaina;
    • iš Lenkijos, Čekijos, Ispanijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • nuo 15,90 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

 

„Neatsvor X600“ robotas (plauna ir siurbia);

  • Aliexpress192,04 €167,36 € (papildymas 2021-06-03);
    • 60 % + parduotuvės kuponas: pritaikys automatiškai;
    • rekordiškai žema kaina;
    • iš Lenkijos, Čekijos, Ispanijos, Prancūzijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • nuo 8,83 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

„Neatsvor X600“ yra ypatingai populiarus robotas dulkių siurblys Aliexpress: daugiau kaip 5 300 užsakymų, 3 100 atsiliepimų ir net 4,8 balų įvertinimas. Labai gera statistika.

Ir absoliuti dauguma pirkėjų, tarp kurių yra daug ir iš Lietuvos, bei apžvalgininkų šį robotą itin giria. Tiesiog už tokią kainą robotas su lazerine navigacija yra kažkas išskirtinio, o ir „Neatsvor X600“ funkcionalumas yra labai platus.

„Neatsvor X600“ prikėjų atsiliepimus ir apžvalgas rasite čia.

O ką gi mums siūlo „Neatsvor X600 Pro“ ir kuo skiriasi nuo „Neatsvor X600“?

Dabar gamintojas pristato atnaujintą šio ypatingai populiaraus roboto versiją - „Neatsvor X600 Pro“. Ir ką gi jis mums siūlo, kuo gi skiriasi nuo savo pirmtako? Pasižiūrėkime įdėmiau į šią naujieną.

Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti pagrindines „Neatsvor X600 Pro“ roboto savybes ir čia iškart į akis krenta tai, kad naujasis robotas darbuojasi su atnaujinta lazerinės navigacijos sistema bei SLAM algoritmu.

„Neatsvor X600“ taip pat turi šias technologijas ir, pasak pirkėjų bei apžvalgininkų, puikiai orientuojasi aplinkoje, tačiau naujesnė versija leidžia tikėtis, kad „Neatsvor X600 Pro“ tą darys dar sklandžiau.

„Neatsvor X600 Pro“ irgi aprūpintas japonišku NIDEC bešepetėliniu varikliu. Tiesą sakant, tai jau tampa puikaus roboto siurblio etalonu. Pradedant „no name“ ir baigiant brangiausiais „Xiaomi“ bei kitų kompanijų robotais. Jie tiesiog privalo turėti NIDEC variklį.

„Neatsvor X600 Pro“ palaiko trigubą oro filtraciją ir turime HEPA filtrą. Jis yra plaunamas, o ir pakuotėje gausime dar vieną atsarginį filtrą. Akivaizdūs pliusai.

Naujasis robotas tuo pačiu užvažiavęs ant kiliminės dangos automatiškai prie jos labiau prisispaudžia, taip stengdamasis išvalyti ją kuo efektyviau.

Čia įdomus momentas, nes ankstesnės kartos „Neatsvor X600“ užvažiavęs ant kiliminės dangos automatiškai padidindavo siurbimo slėgį - „Neatsvor X600 Pro“ to jau nebeliko.

Visgi, „Neatsvor X600 Pro“ gana stipriai duoda į kaulus savo pirmtakui, kai kalba pasisuka apie siurbimo slėgio rodiklius.

Nors ir čia turime 3 sauso siurbimo pasirinkimus, tačiau jau kur kas galingesnį siurbimą. Jei „Neatsvor X600“ maksimalus siurbimo slėgis siekia 4000Pa, tai „Neatsvor X600 Pro“ jau visus 6000Pa.

Jau ir 4000Pa rodiklis yra kažkas išskirtinio, nes įprastai robotai siurbliai užtikrina iki 3000-3500Pa, bet 6000Pa - kažkas neįtikėtino.

Talpų klausimu, tai čia viskas išliko taip pat. „Neatsvor X600 Pro“ irgi turi 600 ml sausų atliekų talpą, 350 ml vandens talpą su elektroniniu vandens padavimu. Patogu siurblio atliekamą plovimą priderinti prie skirtingų dangų.

Taip pat abu siurbliai gali siurbti sausai, plauti grindis ir dar tuo pačiu siurbti atliekas. Tad vienu važiavimu bus padaryti du darbai.

„Neatsvor X600 Pro“ baterijos klausimu vėl duoda į kaulus savo pirmtakui. Ir net labai stipriai. Štai „Neatsvor X600“ turi 2500 mAh bateriją ir vienu įkrovimu gali darbuotis iki 120 min., kas yra gerai.

Tačiau „Neatsvor X600 Pro“ dabar turi daugiau nei dvigubai didesnės talpos bateriją - 5200 mAh. Ir vienu įkrovimu gali dirbti 180 minučių bei išvalyti 250 m2 plotą. Puikūs rezultatai.

Kalbant apie daviklius bei išmanumą, tai „Neatsvor X600 Pro“ nelabai kuo skiriasi nuo savo pirmtako. Aprūpintas visa gausa jutiklių, kurie jį apsaugo nuo kritimų, trankymosi į baldus, padeda geriau orientuotis aplinkoje ir t.t.

„Neatsvor X600 Pro“ valdomas pasitelkus balso asistentus bei išmaniąją WeBack programėle. 

Programėlėje matysime nupieštą patalpų žemėlapį, valymo statistiką, baterijos energijos rodiklius. Beje, pritrūkus energijos, robotai grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

Programėlėje „Neatsvor X600 Pro“ robotui galima nurodyti norimą siurbimo bei plovimo režimą, nurodyti norimą konkrečią valyti vietą, ar konkretų valomą plotą. Tuo pačiu galima nurodyti draudžiamas teritorijas ir nubrėžti virtualias sienas. Išties pravarčios funkcijos.

Tad klausimas - kurį rinktis: „Neatsvor X600“ ar „Neatsvor X600 Pro“?

Tarp šių dviejų siurblių yra keli esminiai skirtumai, kurie ir nulemia tą kainų skirtumą. „Neatsvor X600 Pro“ ženkliai išsaugo siurbimo rodikliai: nuo „Neatsvor X600“ užtikrinamo 4000Pa, iki visų 6000Pa. Tai vienas geriausių jei ne pats geriausias rezultatas visoje robotų siurblių rinkoje. Turime maksimalų siurbimą, kas reiškia, jog siurblys puikiai išvalys ir gilesnius kilimų sluoksnius bei sugebės susiurbti stambias atliekas.

„Neatsvor X600 Pro“ taip pat daugiau kaip dvigubai išaugo baterijos talpa: nuo 2500 mAh iki 5200 mAh, kas reiškia daug ilgesnį darbą vienu įkrovimu. O ir tokia baterija tarnaus kur kas ilgiau. Net bėgant metams ir sumažėjus jos talpai, taip stipriai nesijaus, kaip „Neatsvor X600“ atveju.

Gamintojas tvirtina, kad „Neatsvor X600 Pro“ lazerinė navigacijos sistema bei SLAM algoritmas taip pat yra naujesnės kartos, palyginus su „Neatsvor X600“, kas leidžia tikėtis dar geresnio navigavimo po teritorijas.

„Neatsvor X600 Pro“ tik nebeliko automatinio siurbimo slėgio padidinimo, užvažiavus ant kiliminės dangos. Šią funkciją turi „Neatsvor X600“ modelis. Iš kitos pusės, kai maksimalus siurbimo slėgis išaugo trečdaliu ir programėlėje vieno mygtuko paspaudimu galima pasirinkti didesnį siurbimą, kurio negali užtikrinti senesnis „Neatsvor X600“, tai ši kilimų funkcija, kaip ir nebetenka didesnės reikšmės.

Mes taip pat išbandėme naująjį „Neatsvor X600 Pro“ robotą dulkių siurblį ir daug naudingos informacijos bei testų rezultatus rasite šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()