„Tai naujas bestseleris - garantuotai. M365 ilgai buvo rinkos standartu, bet šis paspirtukas jį lenkia praktiškai viskuo“: TOP 6 priežastys, kodėl „Segway Ninebot MAX G30“ yra pats geriausias - nuo save pasigydančių padangų iki nuostabaus nuvažiuojamo atstumo (Video, „Segway Ninebot MAX G30“ apžvalga, lietuvių atsiliepimai, rekordinė kaina 2022-02-10)  (2)

2022 02 10 papildyta pirkėjų atsiliepimais ir išsamiomis specifikacijomis

Super gera kaina!

Apie 130€ pigiau nei Lietuvoje!

Iš Lenkijos sandėlio

Vienas labiausiai aptarinėjamų ir geriausiai vertinamų elektrinių paspirtukų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip su mokesčiais ir pristatymu perkant iš DHgate? Štai ką sako Lietuvos pirkėjai (papildyta 2022-02-10)

Peržiūrėjome kelis šimtus DHgate pirkėjų atsiliepimų iš Lietuvos ir atrinkome tuos, kurie buvo po 2021 metų liepos 1 d. bei įdomesnius.

Akivaizdu, kad dėl mokesčių jokių problemų, kokia kaina pateikia DHgate, taip ir atkeliauja iki Lietuvos.

Tik kartais būna vėlavimas ir čia ko gero buvo bėda, kad praėjusios vasaros pradžioje paspirtukus išpirko iš Lenkijos sandėlio, o naujos partijos atvežimas vėlavo mėnesį.

Dabar pardavėjas deklaruoja, kad Lenkijos sandėlis vėl papildytas, tad pristatys greičiau. Ir atsižvelgiant į puikią dabartinę kainą, tai yra labai gera proga iš anksto užsisakyti ir gauti paspirtuką, dar prieš prasidedant šiltajam sezonui.

Iš Lietuvos pirkėjų atsiliepimų aiškiai matyti, jog dėl mokesčių ir dėl kitų dalykų nėra jokių problemų, tik kartais būna vėlavimas. Bet sutaupoma apie 200€, tai palaukti tikrai verta. 

Įdomesni Lietuvos pirkėjų atsiliepimai su data:

1. Paspirtukas atrodo ir yra pagamintas kokybiškai. Siuntimas galėtų būti greitesnis, bet kai tiek sutaupiau - vertėjo palaukti.

Liepos 14, 2020

 

2. Labai geras, tik kiek sunkokas. Jei dažnai jį nešiosite, į tai verta atkreipti dėmesį.

Liepos 21, 2021

 

3. Teko plaukti 30 dienų. Su naujos paspirtukų partijos pristatymu buvo problemų, bet galiausiai atkeliavo. Paspirtukas puikus, labai smagus.

Liepos 31, 2021

 

4. Nuo įsigijimo iki atsiuntimo praėjo mėnuo ir kelios dienos. Pristatymas per DPD, jokių papildomų muito mokesčių. Originalus paspirtukas, viskas super.

Liepos 30, 2021

 

5. Geriausias paspirtukas iki €500!

Liepos 31, 2020

 

6. Puikus daiktas. Man pristatė greitai.

Rugpjūčio 02, 2021

 

7. Geriausias pardavėjas. Rekomenduoju.

Rugpjūčio 09, 2021

 

8. Greitas pristatymas iš Lenkijos sandėlio!

Rugpjūčio 26, 2021

 

9. Per ilgas pristatymo laikas, bet paspirtukas pilnai atitinka aprašymą. Aukščiausia kokybė. Rekomenduoju.

Rugpjūčio 26, 2021

 

10. Greitas pristatymas, vos 4 dienos.

Rugpjūčio 30, 2021

 

11. Už tokią kainą geriausias paspirtukas. Aukščiausia kokybė. Rekomenduoju tiek pardavėją, tiek patį paspirtuką.

Rugpjūčio 18, 2021

 

12. Viskas super, atėjo visa savaite anksčiau iš PL sandėlių, mokėjau 500€, kai visokie topo centrai parduoda už 700€. Esu labai patenkintas.

Liepos 21, 2021

 

13. Už tokią kainą, tai yra pats geriausias paspirtukas. Jokių girgždėjimų ar panašių dalykų. Surinkimo kokybė puiki. Tvirtas rėmas, solidi pagaminimo kokybė. Tai tarsi mercedeso klasės elektrinis paspirtukas. Paspirtukas skirtas suaugusiems, vaikams jis kiek per sunkus. Padangos yra kiek minkštesnės nei Xiaomi paspirtukų ir puiki pakaba. Pigi pakaba yra blogiausia, kas gali būti paspirtuke. Reali šio paspirtuko galia prilygsta 1000W. Galite iškart pamiršti visus tuos noname paspirtukų klonus, kurie žada 2000W galią ir vienu įkrovimu 100km, nes jie nėra nė puses verti „Segway Ninebot MAX G30“.

Liepos 07, 2020

 

14. Su šiuo paspirtuku jau nuvažiavau 300 km ir jokių problemų. Viskas veikia idealiai. Myliu šį paspirtuką ir rekomenduoju

Lapkričio 24, 2020

Kuo pasižymi „Segway Ninebot MAX G30“? (papildyta 2022 02 10)

„Segway Ninebot MAX G30“ specifikacijos trumpai:

  • Metai: rinkoje pasirodė 2019 metų rugsėjo mėn.

  • Galia | Greitis: 350W bešepetėlinis variklis | galinis varomasis ratas | įveikia 20° įkalnes | iki 30km/h
  • Baterija: 551Wh | apsaugos nuo perkrovos, trumpo jungimo, temperatūros ir kt. | greitas 3A (maks. 5A) įkrovimas - per 6 val. | vieno įkrovimo pakanka 40-50km, labai taupant iki 65km
  • Režimai: 3, Eco, Drive, Sport + Pedestrian (pėsčiųjų) režimas iki 6 km/h
  • Ratai: bekameriai „self-healing“ ratai - jų viduje yra sandariklio sluoksnis, kuris sutvarko iki 6 mm dydžio atsirandančius pradūrimus
  • Stabdžiai: Mechaniniai stabdžiai priekiniame ir elektroniniai galiniame rate. | Energijos regeneravimo sistema - stabdymo metu įkraunama baterija
  • Matmenys | Masė: Sulankstomas - 1167 x 472 x 534 mm; išlankstytas - 1167 x 472 x 1203 mm | sveria 19,1kg | atlaiko 100kg
  • Apsaugos: IPX5 - atsparus purvui ir vandeniui
  • Ekranas: LED informacinis ekranas
  • Žibintai: priekyje ir gale | šonuose atšvaitai
  • Papildomos savybės: APP | Bluetooth | pilnas parametrų valdymas | apsaugos nuo vagysčių aktyvavimas

Ką apie „Segway Ninebot MAX G30“ sako apžvalgininkas? (skelbta 2021 09 04)

Autorius apžvalgą pradeda nuo gana išsamios įžangos, kurioje aptariama, kaip gi su „Segway“, „Ninebot“ yra susiję su „Xiaomi“. Kaip šis elektrinis paspirtukas tapo „Xiaomi“ ekosistemos dalimi.

Apžvalgininkas pažeria gana daug kritikos paspirtuko kompanijoms dėl sutelktinio finansavimo kampanijos vykdymo ir tai, kad reikėjo itin ilgai laukti to paspirtuko.

Čia verta pažymėti, kad visa kampanija prasidėjo dar 2019-ais metais ir patys pirmieji žmonės sutelktinio finansavimo platformoje išreiškė savo norą turėtį „Segway Ninebot MAX G30“ paspirtuką.

Bet toji kampanija pakrypo keista linkme ir kompanijos tiesiog pagaminimo paspirtukų nedidelį kiekį bei tie pirmieji žmonės jų laukė netoleruotinai ilgai. Apžvalgininko atveju tai užtruko net 205 dienas.

Visgi, dabar tų paspirtukų jau tikrai yra. Jų galima įsigyti įvairiose parduotuvėse ir belieka tik žiūrėti, kas juos parduoda už pačią geriausią kainą. Ir šiuo metu tai yra Dhgate parduotuvė.

O kaip gi pats „Segway Ninebot MAX G30“ paspirtukas?

Taigi, grįžkime prie pačio paspirtuko ir to, ką jis sugeba. Juk dabar yra būtent tai svarbiausia ir apžvalgininkas įvardija 6 pagrindines „Segway Ninebot MAX G30“ savybes, dėl ko jis yra vienu geriausiu paspirtuku rinkoje (apžvalgą pradėkite žiūrėti nuo 10:50 min.).

Baterija, greitis ir nuvažiuojamas atstumas

„Kas tik mane pamato su šiuo paspirtuku, iškart klausia kokia jo baterija. Ir ji čia yra puiki. Net 551Wh, o tai yra praktiškai dvigubai didesnės talpos nei rinkos lyderis M365“, - tvirtina apžvalgininkas.

„Taip pat dėl didesnės galios su šiuo paspirtuku galima nuvažiuoti didesnius atstumus. Baterija pilnai įkraunama per 6 valandas ir vienu įkrovimu galima nuvažiuoti (Eco režimu) iki 65 km.

Bet čia labiau teorinis skaičius. Realiai aš vienu įkrovimu nuvažiuoju 40-50 km ir dažniausiai naudoju Sport arba Standard režimą. Tad jei sveriate mažiau, kaip 90 kilogramų, vienu įkrovimu įveiksite tokį atstumą.

Tuo pačiu noriu pabrėžti, kad šis elektrinis paspirtukas yra skirtas važinėtis miesto, asfaltuotais keliais.

Su maksimaliu greičiu atkreipkite dėmesį, nes kai kuriuose šalyse yra tam tikrų greičio apribojimų. Bendrai su šiuo Segway Ninebot MAX G30 paspirtuku galima pasieki iki 30 km/h greitį“, - pasakoja apžvalgininkas.

Variklis

„Priešingai nei M365 ir kituose Mi paspirtukuose, čia variklį jau turime galiniame rate. Toks sprendimas turi tiek privalumų, tiek ir trūkumų, bet bendrai paėmus – manau, kad tai yra geresnis sprendimas.

350W galios variklio pilnai užtenka ir šis paspirtukas yra akivaizdžiai galingesnio variklio, nei daugelis rinkoje esančių alternatyvų. Ypatingai smagus Sport važiavimo režimas ir įkalnes įveikia su vėjeliu“, - tvirtina „Segway Ninebot MAX G30“ išbandęs apžvalgininkas.

Vairas ir paspirtuko aukštis

„Su M365 aš kiek prisibijojau, kad stipriai stabdydamas galiu versti tiesiog į priekį per visą tą vairą. Ir po 30-40 minučių nugaroje jau pradėdavau jausti tam tikrą maudimą.

Su Segway Ninebot MAX G30 paspirtuku viskas kitaip. Jis yra didesnis, tasai vairas yra aukščiau ir man, 188 cm ūgio vyrui, paspirtuko išmatavimai yra būtent tokie, kokių reikia.

M365 dydis yra priimtinas, bet Segway Ninebot MAX G30 yra praktiškai tobulas.

Kodėl praktiškai? Nes sulankstytas Segway Ninebot MAX G30 yra didesnis už M365 ir jį sutalpinti į automobilio bagažinę tampa sudėtingiau“, - tvirtina apžvalgininkas.

P.S. „Segway Ninebot MAX G30“ ir sveria daugiau: 18 kg vs. 12 kg. Ir viskas dėl ženkliai didesnės baterijos.

Stabdžiai

„Segway Ninebot MAX G30 stabdžiai yra labai geri. Negana, kad turime didelius ratus, kurie užtikrina didesnę trintį, sukibimą su keliu, dar turime mechaninius stabdžius ir galiniame rate elektroninius stabdžius. Ir jie dirba vienu metu bei itin sklandžiai.

Nesakau, kad M365 stabdžiai yra prasti, bet Segway Ninebot MAX G30 jie yra kokybiškesni, patikimesni ir tuo pačiu diskinius stabdžius galime pareguliuoti (15:50 min.).“

„Esu tikras, kad M365 turimi kieti ratai yra geras pasirinkimas, bet ir tuo pačiu esu užtikrintas tuo, kad jie užtikrina mažesnį važiavimo malonumą, palyginus su Segway Ninebot MAX G30.

Šis paspirtukas turi pripučiamus ratus ir gamintojas juos vadina „self-healing“. Kaip gi tie ratai save pagydo? Jų viduje turime vadinamąjį sandariklio sluoksnį, kuris sutvarko iki 6 mm dydžio atsirandančius pradūrimus. Tad, manau, jog šio paspirtuko ratų užteks nuvažiuoti bent 1000 km, o gal ir visus 2000 km.

Tad Segway Ninebot MAX G30 ratai yra kur kas geresni nei M365, važiavimo malonumas didesnis ir taip toliau.

Beje, patarimas. Palaikykite reikiamą padangų oro slėgį. Ir tą darykite atsižvelgdami į savo svorį ir laikas nuo laiko vis patikrinkite, koks padangose slėgis“, - pataria apžvalgininkas.

Paspirtuko sulankstymo mechanizmas

Apžvalgininkas tvirtina, kad taip pat didelis „Segway Ninebot MAX G30“ privalumas ir jis sulankstomas itin greitai bei sklandžiai. Kaip tai vyksta, parodoma nuo 17:10 min.

„Tas sulankstymo mechanizmas yra nuostabus. Ir įveikus 200 km vis dar jokių girgždėjimų, kažkokių nereikalingų mechanizmų judėjimų ir panašiai. Tvirtas kaip uola. Vienas geriausių sulankstymo mechanizmų. Paprastas ir patikimas.“

Kas apžvalgininkui nepatiko?

„Man kiek nepatinka šis matinis ekranas ir tai, kad čia turime akivaizdžiai matomus varžtus. Tikrai galima būtų įdėti dar kokybiškesnį ekraną ir be tų vaizdą darkančių varžtų“, - tvirtina apžvalgininkas.

„Paspirtuko pagrindo apačia, baterijos apsauga, man irgi nekelia susižavėjimo. Kol švaru ir sausa, tai dar viskas atrodo gerai. Bet patikėkite, vos tik pervažiuosite per kokį purviną kelią, tai visą šią apačią nuplauti taps ne pačia lengviausia užduotimi.“

Galutinis verdiktas

„Praktiškai kiekvienu aspektu Segway Ninebot MAX G30 yra geresnis už M365 paspirtuką.

Geresni ratai; dar lengvesnis sulankstymo mechanizmas; patikimesnis; geresnės pagaminimo kokybės; dvigubai didesnis nuvažiuojamas atstumas nei, kad siūlo daugelis paspirtukų; skaitmeninis ekranas; atsparus vandeniui; geresnė standžių sistema; ženkliai greitesnis baterijos įkrovimas; ir taip toliau. Ir aš čia išvardijau tik dalį tų privalumų, kuriuos užtikrina Segway Ninebot MAX G30.

M365 tapo praktiškai auksiniu rinkos standartu ir tokiu išliko pastaruosius dvejus metus. Dabar turime Segway Ninebot MAX G30, kuriame viskas geriau nei M365. Ir jei reikėtų įvardyti praktiškai tobulą paspirtuką, tai būtų MAX G30. Jo rimtesni minusai tėra svoris ir dydis.

Ir tikrai taip. Aš tikrai galvoju, kad Segway Ninebot MAX G30 bus naujuoju bestseleriu ir pačiu perkamiausiu elektriniu paspirtuku.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(34)
(17)
(17)

Komentarai (2)