Geriausi Geekmaxi „Easter Sale“ išpardavimo pasiūlymai iš EU sandėlių ir su nuolaidų kuponais: elektriniai dviračiai, paspirtukai, robotai siurbliai, karšto oro gruzdintuvai, 3D spausdintuvai ir populiariausi „Xiaomi“ bėgimo takeliai (nuolaidų kuponai, Video)  ()

Naujausi GeekMaxi pasiūlymai:

- „Easter Sale“ išpardavimas, akcijos ir geriausi pasiūlymai;

- „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ ėjimo takelis iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ ėjimo/bėgimo takelis iš Europos sandėlių;

- „Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ėjimo/bėgimo takelis iš Europos sandėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidėjusį „Easter Sale“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu už labai žemas kainas išparduodama daugybė puikios įrangos: elektriniai paspirtukai bei elektriniai dviračiai, robotai dulkių siurbliai, belaidžiai rankiniai siurbliai, 3D spausdintuvai, vaizdo projektoriai, karšto oro gruzdintuvai, garso ir kita šauni įranga.

Daugumai prekių taikomos iki 50 % nuolaidos ir GeekMaxi tvirtina, kad absoliuti dauguma prekių atkeliaus tiesiai iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, o be to - prekės atkeliaus žymiai greičiau, nei siunčiant iš Kinijos sandėlių.

Taip pat šiuo metu vyksta papildomas žaidimas ir pasirinkus vieną iš trijų margučių - gausime dovaną.

Platesnę informaciją apie pasiūlymus rasite oficialiame „Easter Sale“ išpardavimo puslapyje, o dabar pasižiūrėkime į keletą labai šaunių ir už gerą kainą parduodamų daiktų.

„Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ ėjimo takelis

  • Geekmaxi - 379,99 €;
    • nuolaidos kuponas - CGCMIJL8;
    • mažiausia kaina - įprastai jis kainuoja bent 50 € brangiau;
    • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • 1 metų garantija.

 

„Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ iš daugelio kitų rinkoje esančių ėjimo takelių išsiskiria ne tik patvariu ir kokybišku iš aliuminio pagamintu korpusu, bet dar ir integruotu informaciniu LED ekranu. Jame galima matyti ne tik esamo ėjimo laiką, bet ir nuolatos stebėti ėjimo greitį.

Ėjimo greitį (nuo 0,5 iki 6 km/h) bet kada galima keisti naudojantis komplekte pridedamu labai patogiu, minimalistiniu nuotoliniu valdymo pulteliu.

Norisi pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ pirkėjui gali pasiūlyti du ėjimo režimus. Vienas iš jų leidžia keisti ėjimo takelio greitį naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu.

Tuo tarpu kitas režimas yra pilnai automatinis ir greitį parenka priklausomai nuo žmogaus judėjimo ypatumų – jei sistema fiksuoja, kad artėjante prie takelio pradžios, ji pamažu didina greitį, jei tuomet pradedate artėti prie takelio galo, greitis pamažu mažėja.

Šis ėjimo takelis greitai atkreipė pirkėjų dėmesį ir dėl tos priežasties, kad užima išskirtinai mažai vietos – jis neturi atsikišusių ragų rankoms, o pats takelis yra perlenkiamas perpus.

Tai reiškia, kad tuo metu kai „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ nenaudosite, šį ėjimo takelį galėsite patalpinti tiesiog po lova. Jo dydis ir plotas primena kelioninį lagaminą: 82,2 x 54,7 x 12,9 cm

Ir tai padaryti yra labai lengva – tereikia takelį sulenkti per pusę ir kilstelėti už sulenkto galo. Kitame korpuso gale įmontuoti ratukai leis ėjimo takelį lengvai perstumti iš vienos vietos į kitą jo net nepakeliant nuo žemės paviršiaus.

 

„Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ yra išties šaunus ėjimo takelis, kuriuo gali naudotis praktiškai bet kokio amžiaus žmonės ir sveriantis iki 105 kg.

Galiausiai reikia paminėti, kad „Xiaomi WalkingPad A1 Pro“ ėjimo takelio užfiksuoti rezultatai gali būti sinchronizuojami su išmaniuoju telefonu.

Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, kad leidžia palyginti ėjimo rezultatus ilgesniame laikotarpyje. Tai yra ne tik įdomu, bet ir naudinga, nes padeda akivaizdžiai matyti kaip gerėja žmogaus fizinis aktyvumas bei pasiekimai reguliariai sportuojant.

„Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ ėjimo/bėgimo takelis

  • Geekmaxi 449,99 €;
    • nuolaidos kuponas - WdeYsQPY;
    • mažiausia kaina - įprastai jis kainuoja bent 50-70 € brangiau;
    • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • 1 metų garantija.

Norintiems palaikyti fizinę formą ir tą daryti saugiai namuose, Geekmaxi siūlo atkreipti dėmesį ir į štai šį ėjimo/bėgimo takelį.

Jis atkeliauja praktiškai surinktas ir galima kone išėmus iš pakuotės naudotis. „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ takelis yra sulankstomas, tad namuose užims mažiau vietos.

Jo išmatavimai yra tokie: išlankstytas 470 x 650 x 1140 mm, o sulankstytas 1470 x 650 x 210 mm. Sveria 41 kg, tad gana sunkus takelis ant kurio gali bėgti iki 100 kg svorio žmogus.

Tačiau ant „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ takelio galima ne tik eiti, bet ir bėgti. Palaikomi skirtingi režimai ir maksimalus greitis siekia 10 km/h.

 

Čia yra štai toks LED ekranas, kuriame galima rinktis bei matyti greitį, laiką, atstumą, sudegintas kalorijas ir kt.

Turime ir specialų mygtuką, kuris ėjimo/bėgimo metu aktyvuoja lėtąjį režimą. Dėl saugumo taip pat pakuotėj yra specialus diržas, kurį pritvirtiname prie savo liemens ir šio takelio. Jei bus pasirinktas per didelis greitis ir jau nespėsime paspausti mygtuko, atsikabinęs diržas duos automatinę komandą takeliui sustoti.

Pačio bėgimo/ėjimo takelio išmatavimai yra tokie: 43 x 110 cm. Ganėtinai platus ir ilgas, su papildomai paminkštinta danga, sugeriančia kojų smūgius. Taip saugomos kojos.

Tuo pačiu „Xiaomi XQIAO OVICX Q2S“ turi įrengtus amortizatorius ir, pasak gamintojo, jis dirba tyliai. Plius, palaiko išmaniąją programėlę ir Bluetooth ryšiu suporuojamas su telefonu, kuriame matysime visą fizinės veiklos informaciją.

„Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ėjimo/bėgimo takelis

  • Geekmaxi 479,99 €;
    • nuolaidos kuponas - VP86gIEh;
    • mažiausia kaina - įprastai jis kainuoja bent 70 € brangiau;
    • iš Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
    • 1 metų garantija.

 

„Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ yra pažangiausias ėjimo takelis ir siūlo dar daugiau, nei įprastas takelis.

Čia jau rasime papildomai atlenkiamas rankenas, kurios bėgiojant padės prisilaikyti. Taip, čia maksimalus greitis siekia 10 km/h greitį, tad tai jau yra bėgimas.

Taip pat yra režimas, kuris greitį parenka priklausomai nuo žmogaus judėjimo ypatumų – jei sistema fiksuoja, kad artėjate prie takelio pradžios, ji pamažu didina greitį, jei tuomet pradedate artėti prie takelio galo, greitis pamažu mažėja.

„Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ yra ganėtinai kompaktiškas ir pilnai sulankstomas bėgimo takelis.

Juo gali eiti/bėgti iki 110 kg svorio žmogus ir rekomenduojamas amžius siekia 14-60 metų. Žinoma, viskas priklauso nuo kiekvieno fizinio pajėgumo ir net jaunesni jaunuoliai gali juo saugiai naudotis.

Galiausiai reikia paminėti, kad „Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ėjimo takelio užfiksuoti rezultatai gali būti sinchronizuojami su išmaniuoju telefonu.

Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, kad leidžia palyginti ėjimo rezultatus ilgesniame laikotarpyje. Tai yra ne tik įdomu, bet ir naudinga, nes padeda akivaizdžiai matyti kaip gerėja žmogaus fizinis aktyvumas bei pasiekimai reguliariai sportuojant.

Plačiau apie „Xiaomi WalkingPad R1 Pro“ ir jo galimybes galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()