Iš Lenkijos su kuponais ir už tokias kainas elektriniai dviračiai, kokių Lietuvoje net nerasime: iki 500W galios, vienu įkrovimu net iki 80 km, iki 35 km/h greitis, Shimano pavaros, LCD ekranai, įkrauna telefonus ir nuostabios kainos („Samebike LO26“, „Samebike LO26-FT“, „Samebike 20LVXD30“, iš Lenkijos iki 100€ pigiau, kuponai, Video  ()

Šiuo metu iš Lenkijos sandėlio išparduodami vieni populiariausių elektrinių dviračių. Ir jiems taikomos ypatingai geros kainos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samebike LO26“ elektrinis dviratis - 350W variklis, 10,4Ah baterija ir iki 80 km nuvažiuojamas atstumas

  • Geeklifetime - 738,98 €;
    • kuponas - ZSH6H1;
    • žemiausia kaina - 100 eurų pigiau;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

„Samebike LO26“ yra vienas galingiausių elektrinių dviračių - 350W variklis, 10,4Ah baterija, iki 80 km nuvažiuojamas atstumas. Tai itin tvirtas, pirkėjų ir apžvalgininkų labai giriamas elektrinis dviratis.

Ir dabar parduodamas už žemiausią kainą. Štai lengvai galima patikrinti, kad kitose populiariausiose parduotuvėse jis kainuoja net ir 100 eurų brangiau.

Į akis labai krenta „Samebike LO26“ galingas 350W elektros variklis ir 48V 10,4Ah talpos baterija. Toks derinukas leidžia vien tik elektra nuvažiuoti iki 35-40 km., o papildomai minant pedalus net iki 70-80 km.

Labai geri rezultatai. Be to, baterija yra įkraunama per 4 valandas, o tai taip pat puikus rezultatas.

Baterijos turi įdiegtas apsaugos nuo perkaitimo, trumpo jungimo ir perkrovos, kas padės kuo ilgiau išlaikyti kokybišką baterijos tarnavimą.

 

Tiek gamintojas, tiek iš šiuos elektrinius dviračius turintys pirkėjai bei apžvalgininkai pabrėžia jų puikią pagaminimo kokybę.

„Samebike LO26“ yra tvirto aliuminio rėmo, magnio lydinio ratlankiais, 26 colių dydžio pripučiamais ratais, amortizatoriais, su diskiniais stabdžiais, Shimano pavarų sistemomis - iš viso 21 pavara, LED žibintais ir t.t.

Verta paminėti ir tai, kad ant vairo turime visus valdymo mygtukus bei rankenėles. Be to, čia yra ir USB jungtis, tad pritvirtinus telefoną - bus galima įkrauti pastarojo bateriją. Patogus ir praktiškas dalykas.

Čia turime ir ryškų LCD ekraną, su papildomu apšvietimu, kas reiškia, kad informacija gerai matoma ir dienos metu.

Pačiame ekrane matysime elektrinio dviračio baterijos būseną, įkrovos lygį, važiavimo greitį - maksimalus greitis siekia 30 km/h, pasirinktą pavarą, nuvažiuotą atstumą.

„Samebike LO26“ yra sulankstomas elektrinis dviratis.

Štai kokie „Samebike LO26“ išmatavimai, kai jis išlankstytas - 177 x 82 x 104 cm, ir kai sulankstytas - 103 x 37 x 104 cm. Akivaizdu, jog šis elektrinis dviratis nesunkiai tilps į automobilio bagažinę.

„Samebike LO26“ sveria 25,5 kg., tad jis yra labiau skirtas vyresniems paaugliams ir suaugusiems. Juo gali važinėti iki 150 kg svorio asmenys.

„Samebike LO26“ yra labai kokybiškas, tvirtas, galingas, funkcionalus ir tiesiog šaunus elektrinis dviratis.

Su tokiu dviračiu galima važinėti praktiškai bet kokiais keliais ir kaip tvirtina štai šis apžvalgininkas, su „Samebike LO26-BKNEW“ jau įveikęs 10 000 km - ir po tiek kilometrų „Samebike LO26“ yra toks pats geras, kaip ir tą dieną, kai jį įsigijau:

 

„Samebike LO26-FT“ elektrinis dviratis - 500W variklis, 10,4Ah baterija ir iki 80 km nuvažiuojamas atstumas

  • Geeklifetime - 738,98 €;
    • kuponas - ZSH6H1;
    • žemiausia kaina - 80 eurų pigiau;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

„Samebike LO26-FT“ yra dar galingesnis elektrinis dviratis. Ir tikrai taip, tai yra aukščiau aptarto dviračio patobulinimas.

Ir nors jis galingesnis, bet su kuponu dabar kainuoja lygiai tiek pat, kaip ir 350W elektros variklį turintis „Samebike LO26“.

Plius, „Samebike LO26-FT“ dabar parduodamas 80 eurų pigiau nei kitose parduotuvėse.

Taigi, „Samebike LO26-FT“ irgi yra tvirto aliuminio rėmo, magnio lydinio ratlankiais, 26 colių dydžio pripučiamais ratais, amortizatoriais, su diskiniais stabdžiais, Shimano pavarų sistemomis - iš viso 21 pavara, LED žibintais ir t.t.

 

Ir tiesą sakant šio dviračio specifikacijos yra labai panašios į „Samebike LO26“. Tik dar „Samebike LO26-FT“ turi galingesnį 500W elektros variklį, maksimalus greitis siekia 35 km/h.

Baterija ir nuvažiuojami atstumai tokie patys, kaip ir palaikomi važiavimo režimai. Šaunu, kad abu dviračiai palaiko 4 važiavimo režimus, tarp kurių yra ir Pushing Mode.

Pastarasis itin pravers tais atvejais, kai važinėjamasi kalnuotomis vietovėmis. Kopiant į kalną, įsijungia elektros variklis ir taip lengviau užvažiuoti.

„Samebike LO26-FT“ sveria 30 kg., kas yra 5 kg daugiau. Iš esmės jis irgi yra labiau skirtas vyresniems paaugliams ir suaugusiems. Juo gali važinėti iki 150 kg svorio asmenys.

„Samebike 20LVXD30“ elektrinis dviratis - 350W variklis, 35 km/h greitis, vienu įkrovimu iki 80 km, Shimano pavarų sistema, sulankstomas ir net įdiegta apsauga nuo vagių

  • Geeklifetime - 621,35 €;
    • kuponas - ZSH6H1;
    • žemiausia kaina - 70 eurų pigiau;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

 

„Samebike 20LVXD30“ yra tvirtas, išvaizdus, gerų techninių specifikacijų ir kainos elektrinis dviratis.

Ir dabar parduodamas už pačią žemiausią kainą. Kitose parduotuvėse jis apčiuopiamai brangesnis.

„Samebike 20LVXD30“ yra tvirto aliuminio rėmo, magnio lydinio ratlankiais, 20 colių dydžio pripučiamais ratais, amortizatoriais, su diskiniais stabdžiais, Shimano pavarų sistemomis - iš viso 7 pavaros, LED žibintais.

„Samebike 20LVXD30“ išmatavimai, kai jis išlankstytas -  153 x 112 cm, ir kai sulankstytas - 80 x 68 cm.

Dviratis sveria 26,5 kg ir juo gali važiuoti iki 120 kg svorio žmogus. Rimtas elektrinis dviratis.

„Samebike 20LVXD30“ turi 350W elektros variklį, 48V 10.4Ah bateriją, kurią pilnai įkrausime per 4 val.

Geras dalykas yra tas, kad baterija yra išimama, tad nėra būtina gabenti prie elektros lizdo paties dviračio.

Maksimaliai pasiekiamas 30-35 km/h greitis ir nuvažiuojama iki 70-80 km.

Įdomu ir tai, kad „Samebike 20LVXD30“ turi štai tokį nuotolinio valdymo pultelį-raktelį (žiūrėti nuotrauką žemiau aut. past.) ir su juo galima rasti dviratį bei aktyvuoti signalizaciją. Jei kas nors bandys nuvaryti jūsų dviratį, įsijungs garsinis signalas.

„Samebike 20LVXD30“ palaiko 3 važiavimo režimus: vien elektra (iki 40 km), papildomai minant pedalus (50/50 režimu su elektros varikliu ir tada iki 80 km) ir vien minant pedalus.

 

„Samebike 20LVXD30“ LCD ekranėlyje matysime baterijų energijos likutį, greitį, nuvažiuotą atstumą, pasirinktą važiavimo režimą.

Tuo pačiu čia yra ir USB jungtis, tad galima įkrauti telefono bateriją. Labai praktiška funkcija.

Ant vairo yra įtaisytos pavarų perjungimo svirtelės, stabdžių rankenėlės, garsiniai signalai, šviesų valdymas ir t.t.

„Samebike 20LVXD30“ yra funkcionalus ir geros kainos elektrinis dviratis.

„Su šiuo elektriniu dviračiu jau nuvažiavau 1000+ kilometrų ir jis vis dar puikus“: štai ką apie lietuvių puikiai vertinamą dviratį sako apžvalgininkai ir patarimas, kaip padidinti greitį nuo 30 iki beveik 50 km/h („Samebike 20LVXD30“ apžvalga, iš Lenkijos, kuponas, Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()