Rekordinis atpigimas! Už mažiausią kainą apžvalgininko itin giriamos lazerinės graviravimo staklės - „idealus variantas pradedantiesiems ir net patyrusiems“ (Video, kuponas, „ATOMSTACK A5“)  ()

„ATOMSTACK A5“ - itin šaunus lazerinis graviruoklis dabar už pačią mažiausią kainą, su kuponu ir iš Vokietijos!

Puikus daiktas mėgstantiems ką nors sukurti savo rankomis, pasitelkus šiuolaikinę techniką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ATOMSTACK A5“ 20W lazerinis graviruoklis:

  • Cafago - 158,91 €135,99 € (papildymas 2021-09-20); 
    • kuponas TC4144​;
    • galioja iki rugsėjo 30 d.
    • mažiausia kaina - kitose parduotuvėse jis kainuoja bent 80€ brangiau;
    • iš Vokietijos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.;
    • visus mokesčius sutvarko Cafago.

„ATOMSTACK A5“ lazerinės graviravimo staklės - arba lazerinis graviruoklis - yra puikus įrenginys kūrybingiems ir norintiems savo rankomis sukurti išskirtinių daiktų ar papuošti savo turimus daiktus.

Puiku yra tai, kad pakuotėje iškart gausime visas reikalingas detales ir papildomus priedus. Beliks tik surinkti šį lazerinį graviravimo įrenginį.

Ir dėl to tikrai neverta baimintis. Pakuotėje yra reikalingi įrankiai bei instrukcija, o ir teksto pabaigoje pateiktoje apžvalgoje labai detaliai ir aiškiai pademonstruojama, kaip tą teisingai padaryti. Iš esmės šis procesas užtruks 10-20 min.

Tiek gamintojas, tiek ir apžvalgininkas pabrėžia aukščiausią „ATOMSTACK A5“ pagaminimo kokybę.

Turime pilnai metalo rėmą ir didelį darbinį plotą - net 410 x 400 mm, tad galima dirbti su gana dideliais objektais.

Viena iš unikalesnių „ATOMSTACK A5“ savybių yra patentuotas akių apsaugos dizainas ir dėl to prie šio įrenginio iš esmės galime dirbti net be apsauginių akinių.

Žinoma, nors toks techninis sprendimas yra labai gerai ir apžvalgininko giriamas, tačiau vis vien geriau užsidėti pakuotėje esančius apsauginius akinius. Papildoma apsauga tikrai nepakenks.

Taigi, „ATOMSTACK A5“ surinkti užtruks išties trumpai ir tada beliks jį prijungti prie kompiuterio ir įsijungti LaserGRBL (nemokama) programą (arba LightBurn) ir įkelti norimą išgraviruoti paveikslėlį ar patiems ką nors nusipiešti.

Graviruoklis suderinamas Windows ir Mac operacinėmis sistemomis bei palaiko įvairius failų formatus: NC, BMP, JPG, PNG, DXF ir kt.

Atkreipiame dėmesį, kad šis graviruoklis yra 20W galios. Daugiau W reiškia, kad galingesnis graviruoklis ir tokios galios jau užtenka net ir medžiagų pjovimui, be to, graviravimas vyksta greičiau, palyginus su mažesnės galios graviruokliais. Ir tikslumas siekia net 0,01 mm.

Plius, gamintojas pažymi, kad „ATOMSTACK A5“ aprūpintas atnaujintu, fiksuotu lazeriu, kurio veikimo efektyvumas dar labiau paaugo. Štai per 1200 darbo valandų jis neteks vos 0,1W galios, o tai yra įspūdingai geras rezultatas.

Šis graviruoklis gali graviruoti metalą, medį, kartoną, odą, gumą, plastiką ir kitas medžiagas.

Verta pažymėti ir tai, kad čia turime įdiegtas net kelias apsaugos priemones ir, pavyzdžiui, jei darbo metu netyčia pajudinsite graviruoklį - jis automatiškai nustos graviravęs. Tikrai naudingas dalykas.

Plačiau apie „ATOMSTACK A5“ šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(3)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: