Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje, iš Lenkijos ir apžvalgininkų bomba vadinamas robotas: nuostabios galimybės už sunkiai suvokiamą kainą - idealus variantas mažoms ir vidutinėms patalpoms („ILIFE V5S Pro“, iš Lenkijos, kuponas, Video)  ()

„ILIFE V5S Pro“ - turbūt pats pigiausias kompanijos robotas. Ir šis simpatiškas robotas pirkėjus bei apžvalgininkus stebina ne tik savo kaina, bet ir galimybėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ILIFE V5S Pro“ robotas siurblys (sausas ir drėgnas valymas):

  • DHgate - 94,30 €;
    • kuponas - DHAFFMKL15 (galioja iki balandžio 30 d.);
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.
  • Lietuvoje robotas kainuoja 195,99 €.

„ILIFE V5S Pro“ šiuo metu už pačią mažiausią kainą parduoda DHgate parduotuvė.

Siurblys kainuoja net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje ir nemokamai į Lietuvą bus atsiųstas iš Lenkijos sandėlio. Puikus pasiūlymas.

„ILIFE V5S Pro“ yra turbūt pats pigiausias kompanijos robotas. Ir net 100 eurų nekainuojantis modelis pasižymi šauniomis savybėmis.

Šis robotas aprūpintas 2 šoniniais šepetėliais, kurie visas atliekas nukreipia į centre esančią siurbimo angą. Daugelio apžvalgininkų vertinimu toks sprendimas yra kur kas geresnis, nei tų robotų, kurie turi vieną šoninį šepetėlį.

Taip pat 22W galios „ILIFE V5S Pro“ robotas aprūpintas bešepetėliniu elektros varikliu, kas užtikrins maksimaliai ilgą prietaiso tarnavimo laiką.

 

Plius, šis mažylis (vos 7 cm storio) ne tik palaiko sausą siurbimą, bet ir dar plauna grindis. Puikus funkcionalumas.

Verta pažymėti, kad „ILIFE V5S Pro“ palaiko du siurbimo režimus ir maksimalus siurbimas siekia iki 1000Pa.

Taip, kai šiais laikais yra robotų su 3000 ar net 6000Pa siurbimo rodikliu, toks „ILIFE V5S Pro“ rezultatas gali atrodyti kuklokai. Iš kitos pusės, „ILIFE V5S Pro“ kainuoja bent keletų kartų pigiau nei tie galingieji robotai, tad čia viskas yra normalu.

Tuo pačiu gana akivaizdu, jog „ILIFE V5S Pro“ yra skirtas įprastai, mažų ir vidutinių namų priežiūrai. Grindų ir plonų kilimėlių priežiūrai.

Su įkraunama baterija „ILIFE V5S Pro“ gali darbuotis iki 100 minučių ir išvalyti iki 150 m2 plotą, kas yra labai gerai.

Be dviejų galios keitimo pasirinkimų, „ILIFE V5S Pro“ palaiko 4 valymo režimus: automatinį, palei sienas, konkrečios vietos ir galima iš anksto sudaryti tvarkaraščius.

„ILIFE V5S Pro“ nepalaiko programėlės ir nejungiamas prie WiFi tinklo. Visas roboto valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu.

Daliai žmonių, tai yra netgi dar patogiau ir paprasčiau, o ir tokį robotą galima patogiai ir pilnavertiškai naudoti sodyboje, sodo namelyje ar kitose patalpose, kuriose tiesiog nėra interneto ryšio ir pan.

 

Taip, „ILIFE V5S Pro“ turi HEPA filtrą, kas reiškia, jog robotas sugeba sulaikyti ir pačias smulkiausias daleles. Čia turime 300 ml sausų atliekų dėžutę ir taip pat 300 ml vandens talpą.

Norint išplauti grindis, tereikia nuimti sausų atliekų ir uždėti vandens talpą bei pritvirtinti plaušinę. Robotas palaiko „i-Dropping“ technologiją.

Ši technologija užtikrina, kad po truputi bus drėkinama plaušinė ir taip plaunamos grindys. Vanduo pradedamas leisti tik tuo metu, kai robotas pradeda judėti po kambarį, o kai stovi vietoje – vandens neleidžia.

„ILIFE V5S Pro“ naudoja giroskopinę navigaciją, tad tai nėra taip puiku, kaip robotai su lazerine navigacija, tačiau tokioje kainų kategorijoje jos dar ir nerasime. Iš kitos pusės, ir giroskopinė navigacija užtikrina pakankamai gerą roboto navigavimą.

Plius, „ILIFE V5S Pro“ aprūpintas davikliais, kurie jam leidžia orientuotis aplinkoje, nesitrankyti į baldus, nenukristi nuo laiptų bei kitų aukštų paviršių. Taip pat stipriai išsekus baterijai, robotas grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tęsia darbą. O tai taip pat labai patogu.

Iš esmės „ILIFE V5S Pro“ užtikrina visas bazines robotų dulkių siurblių funkcijas ir yra skirtas mažesnių bei vidutinių namų savininkams. Apie jį puikiai atsiliepia tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai, kurių apžvalgos peržiūrėtos šimtus tūkstančių kartų.

 

Štai čia rasite mūsų anksčiau rašytas „ILIFE V5S Pro“ apžvalgas ir šių robotų testų rezultatus:

Už tokią kainą tai geriausias robotas siurblys su plovimo funkcija? Kuo „ILIFE V5S Pro“ skiriasi nuo „ILIFE V5S“, kaip jis veikia realybėje, kokios yra patyrusių apžvalgininkų mintys ir testų rezultatai („ILIFE V5S Pro“ apžvalga, Video, Specialus kuponas - 130€ pigiau)

Pagal kainą ir kokybę vienas geriausių ir perkamiausių robotų siurblių iš Kinijos - kokias grindis geriausiai valo „ILIFE V5S Pro“, kaip veikia plovimo funkcija, kaip jis valdomas, kaip veikia ir ko neverta su juo daryti („ILIFE V5S Pro“ apžvalga, Video)

 

O ieškantiems maksimalaus išmanumo ir tikro šių metų hito su automatine atliekų surinkimo stotele - rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Roidmi EVE Plus“. Dabar šis puikus robotas parduodamas už puikią kainą ir dar su dovanomis. Plačiau šioje apžvalgoje:

„Ekstremaliomis sąlygomis“ išbandė naujausią ir turbūt pigiausią pasaulyje robotą siurblį su dulkių surinkimo stotele: „Šiuo metu ir už tokią kainą tai geriausias robotas siurblys, kokį tik galima įsigyti“ („Roidmi EVE Plus“ apžvalga, iš Lenkijos, 120€ pigiau nei Lietuvoje, Video, dovanų Mi Watch Lite laikrodis)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()