Iš Lenkijos galinis dviračio žibintas, kokio turbūt dar nematėte: nuo važiavimo kintantis švietimas ir net integruota dviračio signalizacija („A8“ galinis dviračio žibintas, iš Lenkijos, kuponas, Video)  ()

„A8“ - labai geros kainos ir puikaus funkcionalumo galinis dviračio žibintas. Puikus daiktas jau visai čia pat esančiam naujam dviračių sezonui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„A8“ galinis dviračio žibintas:

  • Aliexpress19,39 €;
    • 68 % nuolaida;
    • perkant didesnį kiekį yra kuponų: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos, Ispanijos, Italijos, Prancūzijos sandėlių;
    • už 0,89 € į Lietuvą atsiųs per 5-20 d.

Iškart norime atkreipti dėmesį, kad „A8“ galinis dviračio žibintas atkeliaus visiškai pilnos komplektacijos.

Pakuotėje rasime visus reikalingus pritvirtinimo priedus, tam reikalingus įrankius, įkrovimo laidą ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

„A8“ yra kiek neįprastas galinis dviračio žibintas ir iškart į akis krenta štai šis nuotolinio valdymo pultelis (žiūrėti nuotrauką žemiau aut. past.).

Jis yra skirtas tam, kad pilnai valdytume šį dviračio žibintą, jo pagrindinius švietimo režimus, kurių yra 3, ir aktyvuotume dviračio signalizaciją. Kai tai padaryta, vos tik kas bandys pajudinti dviratį - įsijungs šviesos ir garsinis signalas.

„A8“ galinis dviračio žibintas turi integruotą garsiakalbį, tad signalizacijos garso lygis siekia iki 108dB. Tad tiek Jūs, tiek ir aplinkiniai iškart atkreips dėmesį, jei tik kas landžios prie Jūsų dviračio.

 

Beje, nuotolinio valdymo pulteliu galima išjungti signalizaciją ir signalas perduodamas esant iki 50 metrų atstumui. Pultelis maitinamas 12V27A baterija.

Pats galinis žibintas turi įkraunamą 800 mAh talpos bateriją. Ją galima įkrauti nuo įvairių prietaisų, turinčių USB jungtį.

Gamintojas tvirtina, kad pilnai įkrauti žibintą užtrunka 3 valandas, o energijos veikti užteks net 50 valandų.

Šaunu ir tai, kad tiek žibintas, tiek ir valdymo pultelis yra atsparūs vandeniui ir atitinka IP65 standartą.

„A8“ aprūpintas COB tipo spinduoliu ir užtikrina 40 lm švietimo ryškumą. Ypač šaunu yra tai, kad dėka integruotų jutiklių, „A8“ žibintas keičia švietimo ryškumą bei automatiškai pradeda šviesti bei nustoja tą daryti.

Tereikia atsisėsti ant dviračio, pradėti važiuoti ir žibintas pradės šviesti. Sustojus važiuoti - automatiškai sustos.

Na, o važiuojant pro perėjas ir kelionės metu stojant, aktyvuojamas papildomas švietimo režimas, kai kinta mirksėjimas ir taip aplinkiniams - ypač paskui važiuojantiems transporto priemonėmis - tampa aiškiau, kad dviratininkas sustojo.

 

„A8“ galinius dviračio žibintus jau yra įsigiję daugiau kaip 230 pirkėjų, turime 100 atsiliepimų ir labai aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Pirkėjai jais yra labai patenkinti ir dalijasi keletų nuotraukų: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto. Vienas jų tokį žibintą pritvirtino ir prie elektrinio paspirtuko - 1 foto.

Kaip atrodo „A8“ galinis dviračio žibintas, jo valdymo pultelis ir kaip praktiškai atrodo visos jų suteikiamos funkcijos - šiame vaizdo įraše.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(9)
(6)

Komentarai ()