Išskirtinai retai pasitaikantis pasiūlymas: iš Prancūzijos/Ispanijos, už stebėtinai žemą kainą ir ypatingai populiarūs išmanieji jungikliai: aukščiausia pagaminimo kokybė, galima naudoti ir vonioje, reaguoja į prisilietimus, net valdomi balsu bei programėle ir puikūs lietuvių vertinimai („Centechia“ ir „AVATTO“ išmanieji jungikliai, iš Prancūzijos ir Ispanijos, Video)  ()

Tai yra labai retai pasitaikantys pasiūlymai. Įprastai tokie išmanieji jungikliai parduodami iš Kinijos sandėlio, bet šiuo metu jų atvežė ir į Prancūzijos bei Ispanijos sandėlius. Puiki proga atsinaujinti jungiklius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Centechia“ išmanieji jungikliai:

  • Aliexpress - nuo 11,23 €;
    • 20 % nuolaida;
    • iš Prancūzijos ir Ispanijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • 0,68 € už siuntimą į Lietuvą;
    • galima rinktis iš baltos arba juodos spalvos modelių;
    • pasiūloje 1, 2 arba 3 mygtukų jungikliai.

 

„AVATTO“ išmanieji jungikliai:

  • Aliexpress - nuo 9,36 €;
    • 30 % nuolaida;
    • iš Ispanijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • 16,89 € už siuntimą į Lietuvą;
    • galima rinktis iš baltos arba juodos spalvos modelių;
    • pasiūloje 1, 2 arba 3 mygtukų jungikliai.

„Centechia“ ir „AVATTO“ yra labai panašūs išmanieji jungikliai ir šiek tiek skiriasi jų išvaizda, išmatavimai bei kaina.

 

Nors „AVATTO“ atveju siuntimas iš Ispanijos siekia beveik 17 eurų, kas yra gana daug, tačiau perkant didesnį kiekį - tos siuntimo išlaidos atsipirks.

Jei reikia vieno ar keleto jungiklių, tada finansiškai naudingiau rinktis „Centechia“ jungiklius.

Abiem atvejais galima rinktis iš juodos arba baltos spalvos jungiklių versijų bei su 1, 2 arba 3 mygtukais.

Jungikliai prijungiami prie 220V elektros tinklo, maksimali įtampa 10A ir palaikoma maksimali suminė galia 1500W bei 2000W, atitinkamai „AVATTO“ ir „Centechia“ jungiklių atvejais.

Jungikliai yra pagaminti iš aukščiausios klasės medžiagų, paviršius dengtas stilingai atrodančiu stiklu, į prisilietimus reaguojančiais mygtukais, aplink kuriuos yra ir šviesos indikatoriai.

Taip pat šiuos jungiklius galima drąsiai naudoti ir vonios kambaryje, kadangi jie nebijo drėgmės.

Labai didelis privalumas yra ir tas, kad jungiklius galima valdyti pasitelkus balso asistentus bei su telefone (Android bei iOS) įdiegtomis išmaniosiomis programėlėmis, kaip Smart Life bei Tuya.

Su programėle galima visada patikrinti ar namuose išjungėme šviesas, taip pat sudaryti įsijungimų/išsijungimų tvarkaraščius ir taip pat suporuoti su kitais namuose esančiais išmaniaisiais prietaisais ir taip kurti scenarijus.

 

Pavyzdžiui, grįžus namo, atidarius koridoriaus duris ir sureagavę judesio jutikliai pasiųs žinutę, kad užfiksuotas judėjimas, aktyvuosis jungikliai ir taip automatiškai pradės šviesti šviestuvas. Čia galima sugalvoti pačių įvairiausių scenarijų ir taip dar labiau namus padaryti išmaniais.

„Centechia“ jungiklius jau yra įsigiję virš 1 160 pirkėjų, turime daugiau kaip 540 atsiliepimų ir aukštą 4,7 balų įvertinimą. Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos jiems duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad viskas „veikia puikiai“ - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

 

„AVATTO“ jungiklius įsigijo net 3 370 pirkėjų, arti 1 500 atsiliepimų ir itin aukštas 4,9 balų įvertinimas. Šiuo atveju taip pat visi pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad „gerai supakuota, geras pardavėjas ir labai gera jungiklių kokybė“ - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

„AVATTO“ jungiklių vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()