Nerealiai geras ir labai riboto kiekio pasiūlymas: iš Lenkijos turbūt geriausias žaidimų telefonas - maksimali galia, fantastiškas ekranas, vos per 17 min. įkraunama baterija ir rodiklis, dėl kurio jis tampa NR.1 pasaulyje („Black Shark 4“, iš Lenkijos, kuponai, labai ribotas kiekis, Video)  ()

Šią savaitę Aliexpress tikras „Xiaomi“ ekosistemos kompanijų naujausių telefonų išpardavimas. Ir siūlomi vienas už kitą geresni telefonai. Štai čia turime karščiausią šių metų naujieną - naujausią „Black Shark 4“ išmanųjį telefoną. Žaidimų mėgėjams skirtą įspūdingą įrenginį. Ir dabar jis parduodamas iš Lenkijos, su kuponais, už puikią kainą. Labai ribotas kiekis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Black Shark 4“ 6GB/8GB 128GB (globali versija, palaiko visus Lietuvoje esančius dažnius):

  • Aliexpress - nuo 360,95 €;
    • 25,43 € kuponas - jį gausite paspaudę šią nuorodą;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 3,12 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.;
    • labai ribotas kiekis.
  • Oficialioje Black Shark parduotuvėje kainos prasideda nuo 499 €.

Atkreipiame dėmesį, kad ši akcija prasidės 2021-04-28, 10:00 val. Lietuvos laiku.

Taip pat iš Lenkijos sandėlio pasiūla yra ypatingai ribota Tikėtina, kad juos nupirks per pačias pirmas minutes. 

Beje, Lenkijos sandėlyje turime maksimalią „Black Shark 4“ versiją: 8GB + 128GB už 399,13 €. Ir kaip minėjome, visos telefonų versijos yra globalios.

Pardavėjas taip pat prie viso to dar pirmiesiems 200 pirkėjų dovanų pridės unikalių telefonų dėkliukų, o pirmieji 300 pirkėjų gaus ir specialiai „Black Shark 4“ žaidimų telefonui skirtų žaidimo patirtį pagerinančių pirštams skirtų pirštinėlių.

 

Kuo gi pasižymi ką tik pasirodęs „Black Shark 4“ telefonas?

Gamintojas iškart akcentuoja, kad „Black Shark 4“ rimtai pretenduoja tapti tikru šiu metų flagmanu tarp visų, būtent žaidimams skirtų išmaniųjų telefonų.

Ir „Black Shark 4“ pasižymi išties puikiomis techninėmis specifikacijomis. Kai kurie momentai ypač patraukia dėmesį.

Maksimali galia. „Black Shark 4“ aprūpintas Snapdragon 870 5G (7 nm) procesoriumi su maksimaliu 3.2GHz darbiniu dažniu, turime Adreno 650 vaizdo plokštę, 6 arba 8GB LPDDR 5 operatyvinę ir iki 256GB UFS 3.1 vidinę atmintinę.

Tokie skaičiai gykams skamba net labai skaniai, o kalbant paprastai - už tokią kainą turime tikrą galiūną, kuris sklandžiai susidoros ir su sunkiausiomis užduotimis.

Magnetiniai Pop-Up mygtukai. Gamintojas pabrėžia ir daugelio žaidimų telefonų mėgėjų taip trokštamų fizinių, magnetinių Pop-Up tipo valdymo mygtukų atsiradimą.

Jie leidžia papildomai valdyti žaidimus ir taip užtikrinama dar malonesnė žaidimų patirtis. Be to, tai gali pagelbėti ir kasdienėse situacijose.

Šiuos mygtukus galima užprogramuoti ir taip vienu jų paspaudimu iškviesti reikiamą programėlę, suaktyvinti dažnai naudojamą funkciją.

 

Aukščiausios klasės ekranas. „Black Shark 4“ turi 6,67 colių įstrižainės FHD+ (1080 x 2400 raiškos) ekraną. Naujos kartos E4 Samsung Amoled ekraną su net iki 1300 nit'ų siekiančiu ryškumu, HDR10+ ir kitais pažangiausiais techniniais sprendimais.

Kas ypač aktualu, kad šis telefonas pasižymi iki 144Hz vaizdo atsinaujinimo dažniu ir net 720Hz lietimų registravimo dažniu. Žvėriški skaičiai ir gamintojas tvirtina, kad „Black Shark 4“ yra telefonas Nr.1 pasaulyje, kadangi užtikrina mažiausią vaizdo lėtinimą - vos 8ms.

Akivaizdu, kad tai suteiks ypač malonų akiai vaizdą ir greitą reakciją į duodamas komandas, ko ypač reikia žaidžiant didelės reakcijos reikalaujančius žaidimus. Beje, vaizdo atsinaujinimo dažnį galima keisti: 60Hz, 90Hz, 120Hz arba 144Hz.

Šaunios kameros. Nors įprastai žaidimų telefonai ir nepasižymi puikiomis kameromis, visgi tokių telefonų paskirtis yra kitokia, tačiau „Black Shark 4“ yra gana maloni išimtis.

Šis žaidimų telefonas aprūpintas 3 kamerų moduliu ir nugarėlėje turime:

  • 48 MP, f/1.8 (Sony IMX582 Exmor RS);
  • 8 MP, f/2.2, 120˚ (ultrawide - Sony IMX355);
  • bei 5 MP, f/2.4, (macro - Samsung S5K5E9).

 

​Filmuojama 4K@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 1080p@960fps ir palaikomas elektroninis vaizdo stabilizavimas (EIS).

Na, o priekyje - skylutės tipo išpjovoje - turime 20 MP, f/2.0 (Samsung S5K3T2) kamerą. Apibendrinus, net labai kokybiškos kameros. Nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybe absoliuti dauguma turėtų likti patenkinti.

Neįtikėtinas baterijos įkrovimas. Tai yra dar viena sritis, kurioje „Black Shark 4“ tiesiog švyti. Šis išmanusis telefonas užtikrina net 120W įkrovimą ir nuo 0 iki 100 proc. bateriją įkrauna per 17 minučių. Sunkiai suvokiami skaičiai.

Kaip jiems tai pavyko? Visų techninių detalių niekas, žinoma, neatskleis, tačiau gamintojas tvirtina, kad „Black Shark 4“ turima 4500 mAh baterija iš tiesų yra sudaryta iš atskirų dviejų baterijų. O tai leidžia pasiekti ženkliai didesnį įkrovimo greitį ir tuo pačiu užtikrinti baterijų tinkamą temperatūrą ir tarnavimo laiką. 

Prie tinkamos temperatūros valdymo prisideda ir jau nebe pirmi metai, kaip šios kompanijos garsėjanti „skysto aušinimo, sumuštinio“ tipo aušinimo sistema, kai telefono generuojama šiluma paskirstoma ir pašalinama per maksimaliai didelį telefono paviršiaus plotą.

P.S. pakuotėje gausite 67W įkroviklį. Tad nors tai ir ne 120W įkrovimas, bet net ir su 67W įkrovikliu baterijos įkrovimas bus super greitas - pilnai įkraus per maždaug 30 minučių.

 

Kas dar svarbu? „Black Shark 4“ darbuojasi su Joy UI 12.5 OS, kurios pagrindas Android 11 operacinė sistema. Šie telefonai yra globalios versijos, tad palaiko lietuvių kalbą ir visus LT esančius mobiliojo ryšio dažnius.

Taip pat „Black Shark 4“ jau užtikrina ir 5G technologijos palaikymą, WiFi6, Bluetooth 5.2 ryšių palaikymą. Tik štai globalioje versijoje nerasime NFC.

„Black Shark 4“ gali pasigirti ir Stereo garsiakalbiais, kas yra svarbu absoliučiai visiems. Yra ir 3,5mm audio jungtis. Palaikomos GPS, A-GPS, GLONASS, GALILEO, QZSS, BDS navigacijos sistemos, pirštų atspaudų skaitytuvas ir t.t. Šaunus žaidimų telefonas.

„Black Shark 4“ pristatomąjį vaizdo įrašą rasite čia.

O čia viena pirmųjų „Black Shark 4“ apžvalgų:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()