Aliexpress pirkėjai rekomenduoja: už mažiausią kainą iš Lenkijos masiškai perkamas ir puikiai lietuvių vertinamas grafinis planšetinis kompiuteris - „išskirtinė kokybė, puikus darbo įrankis už gerą kainą“ („XP-Pen Star G640“ atsiliepimai, iš Lenkijos, kuponas, Video)  ()

„XP-Pen Star G640“ - tarp pirkėjų iš Lietuvos ypatingai populiarus grafinis planšetinis kompiuteris. Ką jis sugeba, kiek kainuoja ir ką apie jį sako lietuvaičiai? Apie viską šiame tekste.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„XP-Pen Star G640“ grafinis planšetinis kompiuteris:

„XP-Pen Star G640“ praktinis bandymas štai šiame vaizdo įraše.

„XP-Pen Star G640“ - labai populiarus grafinis planšetinis kompiuteris: 3 600 užsakymų, 1 600 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas. Puiki statistika.

Galima gana drąsiai sakyti, kad tai yra super pigus grafinis planšetinis kompiuteris. Įprastai tokie įrenginiai kainuoja 100 eurų ir dar daugiau.

„XP-Pen Star G640“ puikus ir tuo, kad tai yra kompaktiškas, bet ir tuo pačiu su ganėtinai didele, aktyvia ir piešimui bei rašymui skirta sritimi.

Pakuotėje rasime ir šiam planšetiniam kompiuteriui skirtą specialų rašiklį bei 20 vnt. keičiamų antgalių.

Svarbu ir tai, kad rašikliui nereikia jokių baterijų ar įkraunamų akumuliatorių. Taip ir patogiau, ir paprasčiau.

Šis piešimui, rašymui ir kitiems darbams skirtas kompiuteris daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl savo gero tikslumo, kurį šiuo atveju pavyksta pasiekti kokybiško rašiklio pagalba. Jis ypatingas tuo, nes yra suderinamas net su 8192 skirtingais slėgio lygiais bei pasižymi 5080 LPI siekiančia skiriamąja geba.

Reikšmingu privalumu taip pat tampa dar tai, kad šis rašiklis bei pats kompiuteris yra pilnai pritaikyti tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams.

Toks sprendimas „XP-Pen Star G640“ suteikia maksimalų lankstumą, todėl esant reikalui šis grafinis planšetinis kompiuteris pilnumoje gali būti naudojamas tiek švietimo įstaigose, tiek biuruose.

„XP-Pen Star G640“ gali pasigirti ir tuo, kad tėra vos 2 mm storio bei 16,2 x 9 cm dydžio. Patogus prietaisas pasiimti su savimi.

Belieka tik prijungti prie kompiuterio USB laidu ir jau galima pilnai naudotis. Ir dirbti su tokiomis programomis, kaip: Photoshop, SAI, Painter, Illustrator, Clip Studio, ir kt. Taip pat jo privalumus įvertins ir OSU žaidimų mėgėjai.

Ką apie „XP-Pen Star G640“ grafinį planšetinį kompiuterį sako pirkėjai?

Šiuos kompiuterius jau yra įsigiję daugybė pirkėjų iš Lietuvos ir absoliuti jų dauguma duoda maksimalius įvertinimus:

  • R***r: Produktas pilnai atitinka aprašymą. Išskirtinė kokybė už tokią kainą. Didelė pagarba xp-pen parduotuvei. Užsakiau 2020/12/12, atkeliavo 2020/12/17 (siunčiausi iš Prancūzijos). Labai greitas pristatymas ir kokybiškai supakuota. Aptarnavimas 10/10. Rekomenduoju visiems. Tvarkykles įdiegiau be jokių problemų. CorelDRAW ir kitus Corel produktus atpažįsta ir be papildomų tvarkyklių. Puikiai - 1 foto
  • A***a: Gera planšetė, lengva įdiegti tvarkykles, viskas surašyta instrukcijoje (anglų, rusų ir kitomis kalbomis - 1 foto). Puikiai dirba su Windows 7 - 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • E***e: Labai gera grafinė planšetė. Daugybė funkcijų palaikomoje programoje. Naudingos informacijos pateikiama oficialioje xp-pen.com svetainėje.
  • A***l: Jau perku ne pirmą tokį. Labai praverčia nuotoliniame mokyme. Puikus darbo įrankis už gerą kainą.

Kitų šalių pirkėjai taip pat yra labai patenkinti šiais grafiniais planšetiniais kompiuteriais ir tvirtina, kad jie itin praverčia darbo metu, naudingi grafikos ir dizaino specialistams, lavinant vaikų motorinius gebėjimus, mėgstantiems piešti, o kai kurie pirko vien tam, kad galėtų žaisti OSU žaidimus.

Kelios kompiuterių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()