Pasaulinė premjera ir toks Aliexpress Tech Mania išpardavimo pasiūlymas, kad privers išsižioti: iš Lenkijos, su kuponais ir už super gerą kainą nešiojamas kompiuteris - Lietuvoje panašūs modeliai kainuoja bent trečdaliu brangiau („Machcreator-A“ pirmųjų pirkėjų atsiliepimai, iki 16GB+512GB SSD, iš Lenkijos, kuponai, Video)  ()

„Machcreator-A“ - idealus variantas besimokantiems, studijuojantiems, biurų darbuotojams bei dirbantiems namuose ir dėl savo lengvumo tiems, kuriems tenka daug keliauti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Machcreator-A“ ultrabook'as (su Windows 10 OS):

  • Aliexpress - nuo 384,71 € (su kuponais);
    • Tech Mania išpardavimo pasiūlymas + kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokių muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.

Iškart norime atkreipti į keletą labai svarbių momentų.

Pirmiausiai, pasiūloje galima rinktis iš trijų „Machcreator-A“ variantų: 8GB+256GB; 8GB+512GB arba net 16GB+512GB.

Antras dalykas, visais atvejais turime SSD tipo kietuosius diskus, kas yra pažangesnis sprendimas ir duomenys apdorojami greičiau. Beje, papildomai galima įdėti ir HDD diską.

Trečia, visi kompiuteriai siunčiami iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos ir į Lietuvą bus nemokamai pristatyti per keletą dienų.

Ir galiausiai, kainos. Jos yra nerealiai geros. Lietuvoje tokių ar panašių parametrų ultrabook'ai kainuoja ženkliai brangiau.

Kuo gi pasižymi naujasis „Machcreator-A“?

Turime labai puikaus dizaino, metalinio rėmo ultrabook'ą, kuris sveria apie 1,6 kg. Tad stilingas ir lengvas nešiojamas kompiuteris puikiai tinka tiek darbuotis namuose ar biure, tiek ir kelionių metu.

 

Čia turime pilną klaviatūrą (su atskira skaičių dalimi, kas yra daugeliui labai patogu) ir IPS tipo, FHD raiškos, 15,6 colių dydžio ekraną su itin siaurais rėmeliais - vos 6 mm. Modernus dizainas ir labai geros kokybės ekranas.

Ir taip, „Machcreator-A“ ekranas tikrai nulenkiamas 180 laipsnių kampu. Kai kuriais momentais tai taip pat tampa pravartu.

Jau užsiminėme, kad galima rinktis iš 8GB arba 16GB RAM atmintinės. Čia turime dviejų kanalų DDR4 tipo atmintinę. Geras sprendimas.

Kaip ir iki 512GB SSD atminties diskas. Tiek talpos tikrai užteks galybei dokumentų, garso bei vaizdo medžiagai ir žaidimams.

Ar „Machcreator-A“ galios užteks žaisti žaidimus? Tikrai taip. Žinoma, čia ne žaidimų kompiuteris ir tą galima suprasti iš integruotos Intel UHD grafinės plokštės, bet paprastiems žaidimams ir to užteks.

O štai procesorius net labai padorus.

„Machcreator-A“ turi 10-os kartos Intel Core i3 procesorių, kurio maksimalus darbinis dažnis siekia iki 4,1 Ghz. 

Štai gamintojas pateikia tokius „Machcreator-A“ turimo procesoriaus ir vis dar ganėtinai populiaraus i5 procesoriaus darbinius rezultatus ir gana akivaizdu, kad i3 ženkliai lenkia savo darbo greičiais i5.

Pasitelkus logiką galima būtų pagalvoti, kad i5 yra naujesnis už i3, tačiau čia svarbu ir kelintos kartos yra naudojamas procesorius. Jie yra vis atnaujinami, patobulinami, tad ir čia turime naujesnės kartos i3.

 

 

Trumpai tariant, „Machcreator-A“ pilnai susidoros su kasdienėmis užduotis kuo sklandžiausiai, o tai absoliučiai žmonių daugumai ir yra svarbiausia.

Pliusas ir tas, kad „Machcreator-A“ atkeliauja su įdiegta originalia Windows 10 operacine sistema. Kompiuteriu bus galima naudotis tiesiog išėmus iš pakuotės ir atlikus keletą absoliučiai bazinių dalykų, kurių pareikalaus pirmą kartą aktyvuojama Windows 10.

Jungčių klausimu „Machcreator-A“ taip pat nuteikia labai maloniai. Čia turime ir standartinę interneto RJ45 jungtį, HDMI, USB 2.0, USB 3.1 ir C-tipo USB 3.1. Yra ir kortelių skaitytuvas bei audio jungtis.

„Machcreator-A“ taip pat palaiko WiFi (2.4 bei 5GHz) ir Bluetooth 5.1 ryšius

Baterija? „Machcreator-A“ turi 36Wh talpos bateriją, kurios energijos užtenka iki 7 valandų. Taip pat geras rezultatas.

Pirmuosiuose atsiliepimuose turime jau ir 3 pirkėjus iš Lietuvos. Panašu, kad jie buvo vieni pirmųjų, kurie pamatė Aliexpress šiuos kompiuterius ir juos iš Lenkijos pristatė šio mėnesio viduryje. Ir vertinimai yra 5 balai iš 5.

Vienas pirkėjas teigia, kad „pardavėjas buvo labai paslaugus ir pagelbėjo su užsakymu“.

 

Kitų šalių pirkėjai teigia, kad: „labai greitas siuntimas ir tobulas kompiuteris. Aukščiausia kokybė ir man labai patinka, kad Windows OS be jokių komercinių šiukšlių, kaip kad būna Dell, Asus ir kt. Tad greitas siuntimas, labai gerai supakuota ir aukščiausia kompiuterio kokybė. Ko dar galima norėti? Vienas geriausių mano pirkinių Aliexpress!“ - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

„Machcreator-A“ vaizdo įrašas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai ()