Pagaliau ji Lenkijos sandėlyje: specialus Aliexpress Tech Mania išpardavimo pasiūlymas - naujausia „Dahua“ stebėjimo kamera su spalvotu naktiniu filmavimu, žmogaus fiksavimu, 1080P raiška, x16 priartinimu, programėle ir už puikią kainą („Dahua Imou Bullet 2E“, iš Lenkijos, specialus kuponas, ribotas kiekis, Video pavyzdžiai)  ()

„Dahua Imou Bullet 2E“ - naujausia kompanijos vaizdo stebėjimo kamera. Idealiai tinka lauko sąlygomis bei pasižymi puikiomis savybėmis. Ir šiuo metu ją galima įsigyti iš Lenkijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Dahua Imou Bullet 2E“ vaizdo stebėjimo kamera:

  • Aliexpress - nuo 34,39 € (su kuponu);
    • Tech Mania išpardavimo pasiūlymas + € 5,06 vertės kuponas: ILOVEIMOU;
    • iš Lenkijos ir Prancūzijos sandėlių, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą atsiųs per 3-7 d.d.;
    • labai ribotas kiekis.

Čia norime atkreipti dėmesį, kad šiuo metu pasiūloje galima rinktis iš kelių kamerų variantų, bet jų pakuotės yra praktiškai standartinės.

Skiriasi tai, kad papildomai galima įsigyti kamerą su papildoma 64GB atminties kortele arba iškart gauti nemokamą prieigą prie debesijos paslaugų.

Kiekvienam naujam vartotojui suteikiama 30 dienų nemokama prieiga, tačiau vėliau ši paslauga kainuoja. Metams atsieina 69,99 dolerius arba 58 eurus. Perkant šią paslaugą drauge su kamera - visas komplektas kainuos tik 38 eurus. Labai vertingas variantas.

Kitas svarbus dalykas, kad pasiūloje yra 2MP arba 4MP kameros ir skiriasi jų lęšių optikos. Žemiau pateiktame paveiksle yra labai gerai paaiškinta ir vizualiai pademonstruota kuo skiriasi 2.8mm, 3.6mm ir 6mm optikos. Čia jau reikia rinktis pagal individualias aplinkybes ir kokiu atstumu bei aprėptimi bus stebimi objektai.

 

Įdomu yra ir tai, kad gamintojas šiais metais pristatė 3 šios kameros modelius ir visas jų specifikacijas galite matyti žemiau pateiktame paveiksle.

Tačiau šiuo metu turime galime įsigyti tik „Dahua Imou Bullet 2E“ kamerą ir tiesą sakant tai puiku - ji yra pati pažangiausia ir įdomiausia iš šios trijulės.

Taigi, „Dahua Imou Bullet 2E“ yra metalinio korpuso, pilnai atspari vandeniui bei dulkėms - atitinka IP67 standartą - tad ją drąsiai galima naudoti lauko sąlygomis. Turi ir mikrofoną, tad įrašo garsą.

Belieka ją pritvirtinti norimoje pastato vietoje ir prijungti prie maitinimo šaltinio. Ir visi fiksuojami duomenys bus įrašomi į atminties kortelę, debesį arba galėsite per telefone ar planšetėje įdiegtą programėlę pasižiūrėti kas vyksta realiuoju laiku, peržiūrėti įrašus, keisti nustatymus ir t.t.

„Dahua Imou Bullet 2E“ užtikrina 1080P filmavimo raišką ir turi dvi išorines antenas, kurios užtikrina duomenų perdavimą WiFi 2.4GHz ryšiu.

 

Labai didelis „Dahua Imou Bullet 2E“ privalumas - naktinis filmavimas.

„Dahua Imou Bullet 2E“ turi IR jutiklius ir gali vaizdą iki 30 metrų atstumu fiksuoti nespalvotai; galima aktyvuoti spalvoto filmavimo režimą bei dar papildomai - žmogaus aptikimo ir automatinio šviesų įjungimo režimą.

Tuo pačiu iškart į telefoną gausime informacinį pranešimą, kad į mūsų stebimą teritoriją atėjo (ne)prašyti svečiai.

Kai „Dahua Imou Bullet 2E“ integruoti judesio davikliai užfiksuos iki 15 metrų atstumu judantį žmogų, automatiškai įjungs šviesas ir išsiųs į telefoną pranešimą. Tad visada būsime informuoti apie tai, kas vyksta šalia mūsų objektų.

Žinoma, čia svarbu, kad telefone tuo metu būtų aktyvuotas interneto ryšys. Ypač tais atvejais, kai mūsų nėra namie.

Tačiau net jei interneto ryšys staiga ir pradingtų, tai ne problema. „Dahua Imou Bullet 2E“ palaiko naudingą WiFi Hotspot techninį sprendimą ir belieka iš anksto telefoną su kamera suporuoti ir jie tarpusavyje galės keistis duomenis, kai netrūks interneto ryšys.

 

Žemiau pateiktame paveiksle pateikta aiški ir paprasta instrukcija, kaip tą padaryti.

Kas dar svarbu? „Dahua Imou Bullet 2E“ geba vaizdą priartinti iki 16 kartų - palaikomas skaitmeninis priartinimas. Vaizdo įrašai pasirinktinai koduojami H.264 ar naujesniu H.265 kodavimo būdu. Failai „suspaudžiami“ labiau, dėl ko užima mažiau vietos atminties kortelėje ar debesyje, tačiau įrašytų vaizdo įrašų kokybė išlieka tokios pats aukštos kokybės.

Šauni kamera. Puikus daiktas stebėti savo namus, sodybą, darbo vietą ar kitą svarbų objektą. Naudingos funkcijos, palaikoma programėlė ir kaip tvirtina apžvalgininkas, viskas veikia tinkamai. Ir kamera gerai atpažįsta, kai jos regėjimo lauke atsiranda žmogus. 

Daugiau informacijos ir vaizdo įrašų pavyzdžius galite pamatyti šioje „Dahua Imou Bullet 2E“ kameros apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()