Iš Lenkijos paskutiniai vienetai kuprinių, kokios Lietuvoje kainuoja 2-3 kartus brangiau: 50l talpos, itin tvirtos, daug skyrių, tūkstančiai užsakymų ir su tobulu lietuvių įvertinimu („FREE KNIGHT“ kuprinė, iš Lenkijos, paskutiniai vienetai, Video, papildymas 2021-06-19)  (2)

Jau atėjo aktyvusis kelionių bei turistavimo sezonas ir štai tokios puikios kainos kuprinės itin pravers. Ir iš daugybės Lietuvos pirkėjų atsiliepimų matyti, kad „FREE KNIGHT“ yra puikios kuprinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„FREE KNIGHT“ kuprinės:

  • Aliexpress - nuo 29,12 €; nuo 26,93 € (papildymas 2021-06-19);
    • 34 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • 2,04 € už siuntimą į Lietuvą per 3-7 d.d.
    • paskutiniai vienetai.

„FREE KNIGHT“ yra puikios kainos kariško tipo, taktinės kuprinės. Ir pasiūloje galima rinktis iš įvairių modelių, spalvų raštų.

Tiesa, Lenkijos sandėliuose beliko vos keletas kuprinių.

Jei užsisakysite iš Kinijos, tai tokiu atveju galima rinktis kokią vėliavą norite turėti ant kuprinės (galima rinktis iš 9 variantų) - užsakyme tik apie tai parašykite pardavėjui.

„FREE KNIGHT“ kuprinės yra talpios, net 50 litrų talpos. Ir su daugybe skyrių: tiek susidėti mažesniems daiktams, tiek ir stambesniems, kaip kompiuteriams, planšetėms, fotoaparatams, batams ir pan.

 

„FREE KNIGHT“ kuprinės pagamintos iš Oksfordo tipo 900D tvirtumo medžiagos. Tad kokybė yra puiki.

Turime daug sutvirtintų diržų, segtukų. Nugarinė dalis paminkštinta ir su papildomu skyriumi. Pagrindiniai diržai irgi tokios formos, kad prisiderintų prie žmogaus kūno formos - bus lengviau nešti į kuprinę sudėtus daiktus.

„FREE KNIGHT“ kuprinės atsparios lengvam lietui ir labai tvirtos bei talpios. O ir dabar parduodamos už stebėtinai gerą kainą. Tokio tipo kuprinės Lietuvoje kainuoja 2-3 kartus brangiau.

Šias turistines kuprines iš viso jau yra įsigiję daugiau kaip 2 410 pirkėjų, turime 1 230 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Kaip tokiam daiktui tiesiog super gera statistika.

Šias kuprines labai perka ir pirkėjai iš Lietuvos, kurių absoliuti dauguma joms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad „iš Lenkijos į Lietuvą atvyko per 4 dienas (iš Prancūzijos per 9) ir kuprinė puikios kokybės.“

 

Štai kelios pirkėjų padarytos „FREE KNIGHT“ kuprinių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

„FREE KNIGHT“ vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(4)
(7)

Komentarai (2)