Monstriškas įkroviklis, kokio dar galbūt nematėte: net 100W suminė galia, greitieji PD3.0, QC3.0 ir belaidis įkrovimai, vienu metu įkrauna 9 įrenginius ir dabar tik €19 („ASOMETECH“ įkroviklio pirkėjų iš Lietuvos atsiliepimai, speciali akcija tik iki 05-05 d. Video)  ()

„ASOMETECH“ - labai geros kainos ir plataus funkcionalumo įkroviklis. Ir perkamas masiškai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ASOMETECH X9“ įkroviklis:

  • Aliexpress19,10 €;
    • 44 % nuolaida; akcija galioja iki 2021-05-05 d. 10:00 val.;
    • už 4,34 € į Lietuvą atsiųs per 18-29 d.d.

„ASOMETECH“ šiuo metu parduodamas už ypatingai gerą kainą ir ši akcija truks visai trumpai.

Pažymime, kad įkrovikliai į Lietuvą bus atsiųsti iš Kinijos sandėlio, tačiau jų kaina yra mažesnė nei 22 eurai, tad jokių PVM ir kitų mokesčių mokėti nereikės. O ir dar spės atkeliauti iki liepos 1 dienos.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad pasiūloje galima rinktis įkroviklius su skirtingais kištukais. Jei gyvenate Lietuvoje, tai rinkitės EU versiją.

Taigi, šie „ASOMETECH“ įkrovikliai turi 1,2 metro ilgio maitinimo laidą, standartinį kištuką, ir prijungiami prie 220V elektros tinklo.

O tada prie šio monstrinio įkroviklio galime prijungti kompiuterius, planšetes, telefonus ir bet kokį kitą elektronikos įrenginį, kurį reikia įkrauti.

 

Šaunu yra tai, kad „ASOMETECH“ turi net 8 jungtis, tarp kurių turime ir PD3.0 (18W) krovimą palaikančią C-tipo jungtį bei QC3.0 įkrovimą palaikančią USB. Likusios yra USB jungtys ir įkrovimai užtikrinami tokie:

  • USB išėjimo: 5V1-2.4A;
  • PD3.0 išėjimo: 5V3A / 9V2A / 12V1.5A;
  • QC3.0 išėjimo: 5V3A / 9V2A / 12V1.5A.

Taip pat čia palaikomas ir belaidis įkrovimas. Tiesiog tereikia ant „ASOMETECH“ uždėti įrenginį, palaikantį tokį įkrovimą. Čia turime nuo 5 iki 10W belaidį įkrovimą.

Puiku yra tai, kad dėka įdiegtų techninių sprendimų „ASOMETECH“ automatiškai prijungtam įrenginiui parenka optimaliausią įkrovimą, tad nereikia baimintis, kad kas nors bus ne taip.

Tuo pačiu aliuminio rėmo „ASOMETECH“ įkroviklyje įdiegtos ir įvairios apsaugos: nuo perkaitimo, trumpo jungimo, srovės nutekėjimo, perkrovos ir t.t.

 

Bendra „ASOMETECH“ įkrovimo galia siekia 100W. Ir vienu metu prie jo galima prijungti 8 įrenginius bei tuo pačiu ir įkrauti telefoną, laikrodį ar kitą įrenginį belaidžiu būdu. Tad vienu metu galima įkrauti iš viso 9 prietaisus.

Ir čia dar turime skaitmeninį LED ekraną, kuriame galima matyti kiekvieno prietaiso krovimo parametrus ir kitą svarbią informaciją.

„ASOMETECH“ įkroviklius jau yra įsigiję daugiau kaip 4 280 pirkėjų bei turime arti 2 200 atsiliepimų ir net 4,8/5 balų įvertinimą. Puiki statistika.

Taip pat turime labai daug pirkimų iš Lietuvos ir absoliuti jų dauguma yra itin teigiami:

  • L***s: Nuostabus įrenginys. Krauna puikiai, viskas darbuojasi labai sklandžiai. Labai dėkoju pardavėjui - 1 foto.
  • AliExpress Shopper: Greitas pristatymas ir labai geras krovimo greitis. Štai QC3.0 krovimas yra greitesnis nei, kad užtikrina mano telefono originalus įkroviklis. Mano telefonui reikia 33W krovimo - 1 foto.
  • S***s: Viskas veikia gerai, iš tikrųjų yra greitasis įkrovimas. Ekranas pereina į miego būseną po poros minučių. Tik vienas nesklandumas, kad įkroviklis nematuoja tiksliai įtampos. Ekrane rodo arba 5.2V arba 9.1V. Quick Charge 3.0 įkrovimas dirba gerai. Belaidis įkrovimas taip pat dirba tvarkingai. Maksimaliai kol kas pasiekė 6.8W. Esu patenkintas pirkiniu. Jo galios užtenka įkrauti visiems mano turimiems įrenginiams - 1 foto.

 

​​Trumpa apžvalga rusų kalba:

Gera apžvalga su testavimų rezultatais (ispanų kalba):

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()