Iš Lenkijos sandėlio įspūdingi ir žaibiškai išperkami ugnies fakelai be ugnies: 96 LED, įkraunami nuo Saulės, šviečia taip, tarsi būtų ugnies fakelai ir puikiai vertinami lietuvių - „greitas pristatymas, puiki kokybė. Užsisakysiu ir dar“ („Forever Speed“ pirkėjų atsiliepimai, iš Lenkijos, kuponai, Video)  (4)

„Forever Speed“ - įspūdingos išvaizdos ir nuo Saulės įkraunami LED šviestuvai. Šviečia taip, tarsi būtų ugnies fakelas. Ir šiuos šviestuvus jau yra įsigiję daugybė pirkėjų iš Lietuvos bei daugelis sako „Super“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Forever Speed“ LED lauko šviestuvai:

  • Aliexpress - nuo 20,40 €;
    • 35 % nuolaida + kuponai: prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • už 0,89 € į Lietuvą pristatys per 2-7 d.d.

Atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu papildytas Lenkijos sandėlis ir galima rinktis iš gana plačios pasiūlos: nuo 2 šviestuvų rinkinio iki net 20. Perkant didesnį kiekį vieno šviestuvo kaina tampa dar mažesnė.

Taip pat visais atvejais šviestuvai bus siunčiami iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muito rizikos ir DHL juos į namus pristatys per 2-7 d.d.

Taigi, pakuotėje gausime štai tokius LED šviestuvus.

Jų korpusas yra iš plastiko bei metalo. Beliks tik sujungti detales ir įsmeigti LED šviestuvą norimoje sodybos vietoje.

Šviestuvai yra atsparūs dulkėms bei vandeniui - atitinka IP65 standartą.

Jie ir yra skirti naudoti lauko sąlygomis bei papuošti ir apšviesti savo sodybą, kiemą ar kitą norimą vietą.

 

Viršutinėje LED šviestuvo dalyje turime Saulės panelę: 0,08W galios ir konversijos rodiklis siekia 17 proc.

Tai reiškia, kad turimą 3.7V 2200mAh bateriją pilnai įkraus per 8 valandas. Ir tada šviesti be pertraukos galės 12 valandų. Geri rezultatai.

Taip pat verta pažymėti, kad kiekvienas šviestuvas turi po 96 vienetus LED šviestukų ir ant korpuso rasime įjungimo/išjungimo mygtuką. Šviestuvai šviečia taip, tarsi tai būtų ugnies fakelai ir atrodo labai įdomiai.

„Forever Speed“ LED lauko šviestuvus jau yra įsigiję daugiau kaip 2 400 pirkėjų, turime 920 atsiliepimų ir net 4,9/5 balų įvertinimą. Tai vienas geriausiai vertinamų lauko ir nuo saulės įkraunamų šviestuvų Aliexpress. Įprastai tokie įrenginiai vertinami kur kas žemesniais balais.

Ir „Forever Speed“ LED lauko šviestuvus jau yra įsigiję daug pirkėjų iš Lietuvos. Absoliučiai visi lietuvaičiai duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir dažnas tiesiog palieka labai trumpą komentarą - „Super“.

  • I***c: Greitas pristatymas į namus, gerai supakuotas. Žibintai yra labai kokybiški, 3 mirgėjo padėčių reguliavimas. Rekomenduoju.
  • J***ė: Greitas pristatymas, puiki kokybė. Užsisakysiu ir dar. Per pirmą kartą užsisakiau per mažą kiekį (pirko 4 vnt. aut. past.).

 

Štai kelios pirkėjų padarytos šių šviestuvų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

„Forever Speed“ LED lauko šviestuvų vaizdo įrašą rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai (4)