Rekordinės kainos ir iš Lenkijos tokie konstruktoriai, kad Lietuvos tėveliai juos perka net ir sau: „nerealiai geri konstruktoriai, Lietuvoje tokie kainuoja 2 kartus brangiau, nusipirkau ir sau tokį, sūnus dovana labai patenkintas. Labai rekomenduoju!!!“ („Robotime Rokr“ atsiliepimai, kuponai, Video, paskutiniai vienetai, Lenkijos papildymas 2021-08-15)  ()

„Robotime Rokr“ - klasikinio tipo konstruktorius, kuris patiks tiek vaikams, tiek ir jų tėveliams. Labai gera kokybė, puikūs pirkėjų įvertinimai ir dabar parduodami iš Lenkijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Robotime Rokr“ klasikinio tipo konstruktorius (LG501 modelis):

„Robotime“ klasikinio tipo konstruktoriaus vaizdo įrašą rasite čia.

Taip pat verta pažymėti, kad galima rinktis iš keturių skirtingų konstruktorių - jų visų kaina yra vienoda.

Ir dabar parduodami iš Lenkijos bei Belgijos sandėlių, ko nebuvo net prieš Kalėdas ir dar ilgą laiką po jų.

Šį smagų ir ekologišką žaislą - 233 detalės yra pagamintos iš kokybiškos medienos - bus smagu surinkti ne tik vaikui, bet ir jo tėveliui, bei mėgautis darbo rezultatu.

Gamintojas teigia, kad surinkti šį konstruktorių užtruks apie 4 valandas. O surinkto konstruktoriaus išmatavimai yra 252 x 230 x 165 mm ir sveria 910 gramus.

Pakuotėje rasite visas reikalingas šio konstruktoriaus surinkimui detales ir išsamią surinkimo instrukciją anglų kalba su aiškiais piešiniais, ką ir kaip daryti.

Tai yra vienas perkamiausių klasikinio tipo konstruktorių Aliexpress parduotuvėje ir jau turi daugiau kaip 1 900 užsakymų bei 700 pirkėjų atsiliepimų. Pastarieji yra labai teigiami ir tikrai neveltui „Robotime“ konstruktorius surinkęs 4,9 balus iš 5.

O lietuviai duoda absoliučiai aukščiausią 5 balų įvertinimą ir štai išsamiausi mūsų tautiečių atsiliepimai:

  • L***G: Puikus rinkinukas. Tiesą sakant nusipirkau du modelius. Vieną savo 16-mečiui sūnui, o kitą sau. Aš surinkau modelį per 8 valandas, o sūnus per 4,5 :) Visi yra sužavėti - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.
  • E***s: Puikus! Labai džiaugiuosi įsigijusi tą patį daiktą per pusę mažesne kaina (ir dar su kurjerių pristatymu į namus) nei mūsų parduotuvėse. Bus puiki Kalėdinė dovana :) Pristatė kurjeris, per 8 dienas - 1 foto, 2 foto, 3 foto.
  • L***m: Super. Labai rekomenduoju!!! Pristatė per 9 dienas (iš Belgijos aut. past.). Surinkus viskas veikia. Surinkti užtruko 8 valandas. Pardavėjas šaunus, bendraujantis ir parduoda aukščiausios klasės produktus. Iš jo užsisakysiu ir ateityje - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

„Robotime“ klasikinio tipo konstruktorius yra puiki edukacinė vaikų priemonė ir be to - gautas rezultatas atrodo išties šauniai: 1 foto2 foto3 foto4 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()