„Iš tikro tai vienos gražiausių ir geriausių QCY ausinių - garsas puikus, ANC dirba labai gerai, belaidis įkrovimas, programėlė ir gera kaina“. Išbandė karščiausią „Xiaomi“ ekosistemos naujieną, prie kurios sukūrimo prisidėjo ir buvęs Harman garso inžinierius („QCY HT01“ apžvalga, Lenkijos sandėlio papildymas 2021 05 17, Video)  ()

„QCY HT01 – naujausios kompanijos belaidės ausinės. Kompanija teigia, kad tai aukščiausios klasės ausinės su ANC, bet už biudžetinę kainą. Ar viskas yra puiku ir kaip šios ausinės atrodo realybėje? Išsiaiškinkime.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„QCY HT01“ TWS ANC ausinės:

  • Aliexpress43,68 €;
    • 31 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra muitų rizikos;
    • už 3,54 € į Lietuvą pristatys per 3-7 d.d.'
    • antroji ausinių partija - pirmoji iš Lenkijos sandėlio iššluota per kelias dienas.

Patyręs apžvalgininkas tvirtina, kad yra išbandęs daugybę įvairių ausinių, ir tos pačios „QCY“ kompanijos, ir dabar į jo rankas pakliuvo naujasis modelis – „QCY HT01“.

„Šios ausinės apžvalgos skelbimo metu kainuoja 70 dolerių (58 eurus) ir manau, kad tai yra padori kaina, kaip tokių galimybių ir kokybės ausinėms“, - tvirtina apžvalgininkas.

„QCY HT01“ ausinių pagaminimo kokybė, išvaizda, baterijų rodikliai

„Tai yra vienos gražiausių QCY ausinių, kokias tik esu išbandęs. Man labai gražus tas tamsiai mėlynos spalvos atspalvis.

Didžioji dėkliuko dalis yra iš tvirto ir kokybiško plastiko. Apskritai QCY ausinės pasižymi puikia pagaminimo kokybe ir QCY HT01 ausinės ne išimtis.“

 

Dėkliuko viršuje turime simpatišką kompanijos logotipą, priekinėje dalyje šviesos indikatoriai leis žinoti, kiek dėkliuko baterijos energijos yra likę, o priešingoje pusėje turime C-tipo jungtį, skirtą įkrauti šiai baterijai. Plius, „QCY HT01“ dėkliukas palaiko ir belaidį įkrovimą, kas taip pat šaunu.

„Dėkliuko vyriai yra variniai, tvirti. O ant stilingų ausinių taip pat yra tokie stilizuoti variniai žiedeliai ir jų centre angelės, kuriose yra mikrofonai ir tuo pačiu tai veikia ANC sprendimo įgyvendinimui.

Tuo pačiu ausinėse yra ir slėgio jutikliai, tad muzika yra automatiškai sustabdoma bei vėl paleidžiama, kai tik ausinės išimamos bei vėl įstatomos į ausis.

Aktyvavus ANC, ausinės vienu įkrovimu darbuosis 4,5 val.. Su dėkliuko baterija šis laikas sieks 22,5 val. Čia turiu galvoje, kai garso lygis siekia 50 proc.

Jei be ANC, tai tada vienu įkrovimu ausinės dirbs 6 val., o su dėkliuko baterija – 30 val.

Pilnai įkrauti ausines bei dėkliuko baterija užtrunka apie 2,5 val.“

„QCY HT01“ specifikacijos

„QCY HT01“ atkeliauja su Bluetooth 5.0 ryšio ir AAC bei SBC garso kodavimo palaikymu. Apie IP reitingą kompanija nieko neužsimena, bet reikia tikėtis, kad jos yra atsparios lengviems vandens purslams.

 

„Čia turime TWS ausines, tad jas galima naudoti tiek po vieną, tiek abi iškart. Su telefonu poruojamos super greitai ir galite suporuoti praktiškai su bet kokiu įrenginiu“, - teigia apžvalgininkas.

„QCY HT01“ programėlė ir ANC veikimas

„Deja, bet mano regione joje kol kas nerandu naujųjų ausinių. Tikriausiai jos atsiras vėliau.

Tačiau čia iš esmės turėsime tas pačias funkcijas, kaip ir su ankstesnėmis kompanijos ausinėmis: galima bus keisti ausinių valdymą, ANC parametrus, pasinaudoti ekvalaizeriu (garso vienodintuvu) ir taip pasirinkti maloniausią garso skambesį.“

„Kalbant apie ANC, tai jis šiose ausinėse net labai kokybiškas. Ypatingai gerai pašalina iš aplinkos sklindančius aukštų tonų garsus. Bendrai sakyčiau, kad blokuojama apie 75 proc. aplinkos garsų.

Taip pat QCY HT01 palaiko ir Ambient režimą, kai iš aplinkos ausinės papildomai praleidžią garsą ir tuo pat metu galima klausytis muzikos. Gerai veikianti funkcija.

Apibendrinus, QCY HT01 palaikomas ANC yra kokybiškas ir štai kaip atrodo aplinkos garsų pašalinimo procentai, palyginus su kitais mano testuotais modeliais.“

 

„QCY HT01“ garso kokybė ir testų rezultatai

„QCY HT01 garsas labai įspūdingos kokybės. Žemi tonai galingi, bet ne per daug agresyvūs.

Apskritai ausinėse yra labai geras garso balansas bei detalumas ir prie to akivaizdžiai prisidėjo buvęs Harman kompanijos garso inžinierius, kuris ir specializuojasi 7mm diafragmų srityje. Su šiomis ausinėmis žiūrėti filmus yra vienas malonumas.

Skambučių atveju taip pat viskas labai gerai. Net ir esant triukšmingose aplinkose. Štai testavimo pavyzdys (nuo 6:20 min.).“

„Dėka Bluetooth 5.0 su šiomis ausinėmis yra malonu žiūrėti Youtube ir Netflix. Žaidžiant žaidimus praktiškai nesijaučia garso vėlinimo. Plius, yra ir specialus Game režimas, tad ausinės dirba puikiai. Štai testo rezultatas (nuo 7:06 min.).

Apibendrinus, tai yra dar vienos geros bei labai išvaizdžios QCY kompanijos ausinės. Jei už prieinamą kainą norite gerų ausinių, tada QCY HT01 tikrai vertos dėmesio.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()